Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Karar sizin playstor harici hangi uygulamayı yüklerseniz yükleyin bu uyariyi size verecek. Herhangi bir sorun yok yükleyebilirsiniz.play protect uygulama için bu uyarıyı verdi ve kaldırmamı istedi
Ekli dosyayı görüntüle 1126
Ben play store harici bir çok uygulama yüklüyorum lakin bu uyarıyı vermiyor.Karar sizin playstor harici hangi uygulamayı yüklerseniz yükleyin bu uyariyi size verecek. Herhangi bir sorun yok yükleyebilirsiniz.
Geri dönüş için teşekkür ederim.Teşekkürler
Ne demek ben tşk ederim ortada çok büyük bir emek var hiç süphesiz emeklerine koluna yüreğine sağlık.Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim uygulama daha çocuk gelişiyor inşallah sizlerin desteği ile daha ileri seviyelerde olacak.
Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi
YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
DIZI VE FILM BOLUMLERI WEB YINLENDIRMELI TALEP OLMASI HALINDE TASARIMI YAPILACAK SIMDIDEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERIZ...
Ekli dosyayı görüntüle 1064
Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065
![]()
Yorumlarınız bizim için önemli.....
boğmamışsın geliştirirkende az ve öz devam edersen makbule geçer teşekkürler
Selam arkadaşlar yeni uygulama ekliyorum sadece canlı tv kanallari var denemenizi ve Yorum yapmanız benim için önemli Lütfen desteğinizi esirgemeyin Uygulama Media3 player ile daha hizli hale getirildi
YENILIKLER
1.VPN engeli kaldırıldı
2. İzinler Kaldırıldı
3.Paket yasaklama iptal edildi.
4. Film Bölümu Acdi.
Film bölümü açıldı popüler filmler 720p ve 1080p olarak ekleniyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1253
Ekli dosyayı görüntüle 1252
Diziler şimdilik web üzerinden idare edin
Ekli dosyayı görüntüle 1064
Uygulama BOX Cihazlarda test edildi %100 Kumanda desteği var mobil cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
Ekli dosyayı görüntüle 1065
![]()
Yorumlarınız bizim için önemli.....
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz.Emeğne sağlık telekkür ederim
Telegram var ise ordan yazın yardımcı olayım arkadaşım Mİ BOX ve ayrıca android tv box da kurulu hiç bir sorun yok. Telegram @TVPUU geri dönüş için teşekkür ederiz.bende acilmadi Amazon Fre tv var yardimci olurmusun