Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Usta ordan 20 metre uzatKablo kaldıysa bana'da 100 metre gönderdirmisiniz rica etsem.
Benim babam iyi döşerdiReis bu kablo döşeme işinde duayenin sen olduğunu söylüyorlar, doğru mudur.?
yöntemin mantığını çözmeye çalışıyorum keşke bulsak ama çakallar dört gözle bekliyorlar paylaşılsada hemen telif attırsak diyeyada yönteni paslayın ben apk içine döşeyim kaç metre olursa olsun harçla betonla kapatırım![]()
nerden sipariş veriyoruz hocamYeni Kablolar geldi. Eskisini yenisi ile değiştirebilirsiniz.....![]()
beleş meyve mi var manav da çok pahalı yiyemiyoruzBurası iyi valla gırgır şamata, açılan diğer bir konu ağlama duvarına dönmüş ,adını sanını duymadığımız dostlarımız üzülmekten helak olmuşlar. Forum meyve verirken ne bağcıyı bilen vardı, ne de bostancıyı, hurmayı alan gidiyordu vesselam.
Özelden atabilirmisin bana ustaYeni Kablolar geldi. Eskisini yenisi ile değiştirebilirsiniz.....![]()
usta varsa banada 100 mt. atabilirmisin.Yeni Kablolar geldi. Eskisini yenisi ile değiştirebilirsiniz.....![]()
usta kablo varsa bizde alabilirmiyiz.Yeni Kablolar geldi. Eskisini yenisi ile değiştirebilirsiniz.....![]()