Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yaparsın senTut şunu ucunu döşeyelim abi dediler kabloları döşedik
su halen akıyor ama kanalın girişini tıkamışlar
vidanjör bekliyoruz gelirse açılır![]()
ama vidanjör parasını sana fatura ettiririmyaparsın sen![]()
valla yapılıyosa da kendine yap boşver biz makaramıza bakalım kablo bulunur makaramız bozulmasınama vidanjör parasını sana fatura ettiririm![]()
eyvallah kardeşim bu samimiyetin yeter banavalla yapılıyosa da kendine yap boşver biz makaramıza bakalım kablo bulunur makaramız bozulmasın![]()
ya açıkcası ben forum en başından beri aynı düşüncedeyim şurda 2 makara muhhabet yapıyoruz 300 tl ye ayda full paket tod var bende zaten kablo var netim bile o yani bunlar ufak şeyler yani beni açımdan şurda baksan 20000 üye var toplasan 200 kişi vardır aktif benim de bildiğim 20 30 dur belki önemli olan 2 sohbet edip kafa dağıtmak benim için en azından böyleeyvallah kardeşim bu samimiyetin yeter bana
aynen öyle ayni kafadayım dostluktan ötesi yalanya açıkcası ben forum en başından beri aynı düşüncedeyim şurda 2 makara muhhabet yapıyoruz 300 tl ye ayda full paket tod var bende zaten kablo var netim bile o yani bunlar ufak şeyler yani beni açımdan şurda baksan 20000 üye var toplasan 200 kişi vardır aktif benim de bildiğim 20 30 dur belki önemli olan 2 sohbet edip kafa dağıtmak benim için en azından böyle
zaten maksat şu 3 günlük dünyada hepimiz işinde gücünde insanlarız buraya insan niye giriyor muhabbet nasıl dönüyor bende acaba katılırmı'yım misali şahsen ben işten vakit buldukça son mesajlara ve geyiğe bakıyorum eğer beni sararsa dahil olurumya açıkcası ben forum en başından beri aynı düşüncedeyim şurda 2 makara muhhabet yapıyoruz 300 tl ye ayda full paket tod var bende zaten kablo var netim bile o yani bunlar ufak şeyler yani beni açımdan şurda baksan 20000 üye var toplasan 200 kişi vardır aktif benim de bildiğim 20 30 dur belki önemli olan 2 sohbet edip kafa dağıtmak benim için en azından böyle
geyik bakımı zor iş zor bir iş üstlenmişsin ben kendime zor bakıyorumzaten maksat şu 3 günlük dünyada hepimiz işinde gücünde insanlarız buraya insan niye giriyor muhabbet nasıl dönüyor bende acaba katılırmı'yım misali şahsen ben işten vakit buldukça son mesajlara ve geyiğe bakıyorum eğer beni sararsa dahil olurum
evet çok zor iş samanı otu vs derkengeyik bakımı zor iş zor bir iş üstlenmişsin ben kendime zor bakıyorum![]()
Bana da o kablodan gönderir misin lütfen.DM den aranan kablo katalogu gönderildi ürünleri incelersiniz yanlız deneme ürün göndermiyorlar toplu alımlara cevap veriyorlar![]()
sapla samanı karıştırmamak lazım niye acaba böyle demişler sapla saman karışırsa ne olur eğer sap olmazsan iki gönül bir olur samanlık seyran da olabilir ama çözemedimevet çok zor iş samanı otu vs derken![]()
![]()
Bana da gönderirmisiniz ustaBanada Gönderir misin?