Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sizin kablo katoloğunuz da çok güzeldi hocam üretimi durduruldu sanırımDM den aranan kablo katalogu gönderildi ürünleri incelersiniz yanlız deneme ürün göndermiyorlar toplu alımlara cevap veriyorlar![]()
@atakan1983 Kardeşim Sen Çok Yaşa Emi İste Forumu Bu Yüzden Çok Seviyorum.Burda Güzel Dostluklar Kuruyoruz,Birbirimizle Sohbet Muhabbet,Şakalaşma,Yardimlaşma,Aile Ortami Havasi Ve Anlayiş,Sevgi,Saygi,Sadakat, Oluşuyor.Tut şunu ucunu döşeyelim abi dediler kabloları döşedik
su halen akıyor ama kanalın girişini tıkamışlar
vidanjör bekliyoruz gelirse açılır![]()
Sizin kablolar baya kaliteliydi hocam yeni üretim olursa bu başlık altında haber bekliyoruzTut şunu ucunu döşeyelim abi dediler kabloları döşedik
su halen akıyor ama kanalın girişini tıkamışlar
vidanjör bekliyoruz gelirse açılır![]()
Hal-i Pür-Melal durumlarına Rahmetli Baba Vanga ya bir ara baktırmıştım 3 vakte kadar üretime geçersiniz dediSizin kablolar baya kaliteliydi hocam yeni üretim olursa bu başlık altında haber bekliyoruz![]()