Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
evet anlaşıldı...son hali değil sanırımumarım ne demek istediğimi anlar ve çözebilirsiniz çünkü bu konuyu bir kaç gün önce anlatmıştım.![]()
Oraya erişmek sorun değil ki hocam, tokenler ip'ye özel oldu asıl sorun o, senin o aldığın linki sadece sen açarsın.umarım ne demek istediğimi anlar ve çözebilirsiniz çünkü bu konuyu bir kaç gün önce anlatmıştım.![]()
paylaştınız..o konuda dedim... özelden yazdımNeyin son hali değil ?
Evet öyle hocam onun içinde bi sunucu alıp reverse proxy yapıyorsunuz bitiyo yani çokta bir şey yokOraya erişmek sorun değil ki hocam, tokenler ip'ye özel oldu asıl sorun o, senin o aldığın linki sadece sen açarsın.
Evet, tek çözüm o. Sınırsız bandwidth veren sunucu masrafı da çok olsa gerek, bakmadım hiç.Evet öyle hocam onun içinde bi sunucu alıp reverse proxy yapıyorsunuz bitiyo yani çokta bir şey yok
Aynen öyle ama bende sunucuyla deneme yapmadım şu an için gereği yok onun yerine localde çekip izleyebiliyorum ha daha kullanışlı olması için direkt apk dosyası yapılıp içinden istek atılarak içerikler getirilebilir öylesi daha kullanışlı olur.Evet, tek çözüm o. Sınırsız bandwidth veren sunucu masrafı da çok olsa gerek, bakmadım hiç.
Ayrıca forumda şu an kim ne paylaşsa şikayet edildiği bir dönemdeyken kimse bu topa girmeyebilir.