Öneri [TEST] güzel bir liste kategorili

Şöyle bir problem var . tam bir şeyi keyifle izleyeceksin sessize alıyor sonra geri atıyor attığı yerden tekrar başlıyor sonra yine sessize alıyor tekrar geri gidiyor bunun çözümü yapılırsa çok güzel olur. Teşekkürler şimdiden

SON GÜNCELLEME 10:20 / 30.05.2025

Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Not: test listedir donma, kasma ve gecikmeler olabilir.
Kanalların çoğu izlerken bi anda durup geri sarıyor ve görüntü donuyor. Tekrara düşüyor sürekli

Cektigi yer vavoo muhtemelen arkasimizdan kaynakli degil bu tek tuk kanallarda var cogu oyle degil ,genelleme yapmayalim viasat history"de vardi sorun 1920x1080 p 50 fps en yuksek bitrate 4k gibi nerdeyse yayinlar suan icin yayinlarda bir sorun yok

liste güzel. Tüm kanallar çalışıyor ancak kanal geçişleri çok yavaş. Tüm kanalları test ettim çalışıyor. Başarılar

sfviplayerde çalıştı sorunsuz, kanal geçişleride hızlı ama 2 3 dk sonra kanal kapanıyor tekrar tıklama gerekiyor

sfviplayerde çalıştı sorunsuz, kanal geçişleride hızlı ama 2 3 dk sonra kanal kapanıyor tekrar tıklama gerekiyor
Baska bir player deneyebilirmisiniz kardesim pc de bakiyorsun sanirim vlc player var onda deneyin yayinlarda hic bir sorun yok suan icin

yayınlar tıpatıp argontv iptv nin.. (Herkesin kendine ait bir iptv'si oldu) konusundaki ücretli iptv kanalları.eline sağlık baya seri açılıyor.uzun süreli devam ederse para verme gerekmez.

Yayın arada sırada tekrar tekrar geriye atıp daha sonra kapanıyor, yayınlar tek kişilik olmalı.

Güncellemeye üstünde uğraşmaya devam ediyorum playlistlerinizi günceller misiniz.

Geri dönüşler için teşekkürler dikkate alıyorum her yazdığınızı

Liste müthiş umarım uzun süre gider fil tv kanalları arıyordum kaç gündür sayende karşıma çıktılar

SON GÜNCELLEME 19:21 / 30.05.2025

Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.

Not: test listedir donma, kasma ve gecikmeler olabilir.
Açılanlar iyi donma sorunu yok. Açılmayanları düzeltirsiniz zamanla.
Viasat History kanalını Viasat Explorer in de içine koymuşsunuz ikisi aynı kanal olmuş bilginize.
Emeğine sağlık.

Geri