Öneri [TEST] güzel bir liste kategorili

Pc de 10-15 dk denedim....Birkaç dk arayla donmalar var..Mor kanallar daha fazla takılıyor...

Ciddi iyileştirmeler yaptım playlistleri güncelleyip geri dönüşler yapar mısınız

Ciddi iyileştirmeler yaptım playlistleri güncelleyip geri dönüşler yapar mısınız
289 Kanal var suan kategori kategori aranilan rahat bulunuyor Eline Emegine Saglik Kardesim yayinlar acildi birkac yayin denedim acildi hepsi az biraz kasma var gorunuyor.

Eline sağlık ama film izleyemedim sık sık takılıp geridən tekrar başlıyor

PC de Potplayer ile izledim..
Ulusal kanallar 4K gayet akıcı
Mor kanallar da iyi
Sinema kanallarını yaklaşık birer dk ara ile test ettim..Bazıları açılmadı,açılanlar da donma vs.. olmadı..
Sadece belgesel kanallarında takılmalar var...

Eline Koluna Saglik Kardesim.

Teşekkürler arkadaşlar, test için genellikle televizo, tivimate uygulaması kullandım.

Bir güncelleme daha yayınladım tekrar yayınları dener misiniz

Teşekkürler arkadaşlar, test için genellikle televizo, tivimate uygulaması kullandım.

Bir güncelleme daha yayınladım tekrar yayınları dener misiniz
hocam büyük ihtimalle tek kişilik liste koyuyon. Bi de sistem yapmışsın galiba yayın kapanmasın diye geriden tekrar başlıyor. Seyir zevki açısından iyi olmuyor malesef

kendi guncelleme yapıyormu yoksa silip yenisinimi yüklemek lazım

Kapansa kapattim diye soylemesi gerekirdi guncelleme yapiyordur belkide bekleyip gorecez.

Sunucudaki Kanalların Birçoğu Maalesef Tek Kişilik Listelerden alınma eğer dm gelirsen bişey anlatıcam kanka

Geri