Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
289 Kanal var suan kategori kategori aranilan rahat bulunuyor Eline Emegine Saglik Kardesim yayinlar acildi birkac yayin denedim acildi hepsi az biraz kasma var gorunuyor.Ciddi iyileştirmeler yaptım playlistleri güncelleyip geri dönüşler yapar mısınız
Gayet güzel eline sağlık kardeşimSON GÜNCELLEME 00:13 / 01.06.2025
Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: test listedir donma, kasma ve gecikmeler olabilir.
hocam büyük ihtimalle tek kişilik liste koyuyon. Bi de sistem yapmışsın galiba yayın kapanmasın diye geriden tekrar başlıyor. Seyir zevki açısından iyi olmuyor malesefTeşekkürler arkadaşlar, test için genellikle televizo, tivimate uygulaması kullandım.
Bir güncelleme daha yayınladım tekrar yayınları dener misiniz
Listeyi uygulamadan guncelleyebilirsinkendi guncelleme yapıyormu yoksa silip yenisinimi yüklemek lazım
Nerden biliyorsunuz tek kişilik liste ile yayın yapıldığını?Sunucudaki Kanalların Birçoğu Maalesef Tek Kişilik Listelerden alınma eğer dm gelirsen bişey anlatıcam kanka
Sürekli donup geri sarıyor cine10 uygulaması da bi ara bu sistemi kullanmıştı yoksa aynı kişi misinizNerden biliyorsunuz tek kişilik liste ile yayın yapıldığını?
Hocam işinize bakın çok biliyorsanız daha iyi sistemi kendiniz yapınSürekli donup geri sarıyor cine10 uygulaması da bi ara bu sistemi kullanmıştı yoksa aynı kişi misiniz![]()