Mesela tjk2 yabanciKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Daha ne olması gerekiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mesela tjk2 yabanciKod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Daha ne olması gerekiyor
Eline saglik ustam ssiptv de calisiyorMesela tjk2 yabanci
Mesela tjk2 yabanci
Kanalların çoğu izlerken bi anda durup geri sarıyor ve görüntü donuyor. Tekrara düşüyor sürekliSON GÜNCELLEME 10:20 / 30.05.2025
Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: test listedir donma, kasma ve gecikmeler olabilir.
Hepsi kusursuz çalışıyor ellerine sağlık tsklerEline Koluna Saglik Kardesim.
Baska bir player deneyebilirmisiniz kardesim pc de bakiyorsun sanirim vlc player var onda deneyin yayinlarda hic bir sorun yok suan icinsfviplayerde çalıştı sorunsuz, kanal geçişleride hızlı ama 2 3 dk sonra kanal kapanıyor tekrar tıklama gerekiyor
Aynen izlenmiyorYayın arada sırada tekrar tekrar geriye atıp daha sonra kapanıyor, yayınlar tek kişilik olmalı.
Blu play 1 i düzeltme şansın var miListe müthiş umarım uzun süre gider fil tv kanalları arıyordum kaç gündür sayende karşıma çıktılar
Açılanlar iyi donma sorunu yok. Açılmayanları düzeltirsiniz zamanla.SON GÜNCELLEME 19:21 / 30.05.2025
Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: test listedir donma, kasma ve gecikmeler olabilir.