Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çok güzel olmuş ,emeğine sağlıkSON GÜNCELLEME 19:21 / 30.05.2025
Test edip geri dönüşlerinizi bekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Not: test listedir donma, kasma ve gecikmeler olabilir.
Eline Emegine Saglik Kardesim
guzel eline saglik donma cok oluyorSON GÜNCELLEME 19:21 / 30.05.2025
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Hem donma yok hem kanal gecisleri cok hizli bence testi gecti yag gibi yayinlar bitrateleri cok yuksek +4k harbi ulusal kanallari var liste en altta test liste degil super liste olmus
Daha değil geri dönüşler tam sorunsuz değil daha üstteki mesajda çok donma oluyor biri dedi daha düzeltme yapmadımHem donma yok hem kanal gecisleri cok hizli bence testi gecti yag gibi yayinlar bitrateleri cok yuksek +4k harbi ulusal kanallari var liste en altta test liste degil super liste olmus
Eline Koluna Saglik Kardesim.
Bunları yapanlar genellikle veled oluyo yaptığı saldırılara bak
Program?programı yukledım ama hiç kanal açılmadı
televızıo ekledımProgram?
Bu bir m3u listesi, bu listeyi m3u destekleyen oynatıcıya ekleyeceksiniz.
programı yukledım ama hiç kanal açılmadı
Bu linke girdiğinizde çıkan sonuç nedir? :Öncelikle elinize emeğinize sağlık...
PC de Vlc ve Potplayer da açılmadı..
Samsung tv deZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.kullanıyorum'' yüklenmedi...
Bende de televizo da ekli 433 kanal vartelevızıo ekledım
Ulusal kanallar donuyor hala bilginiz olsunSON GÜNCELLEME 19:21 / 30.05.2025
Bende m3u linki calisiyor 473 kanal gorunuyor guncellemede yapiyor ama yayinlarin hic biri calismiyor.Ulusal kanallar donuyor hala bilginiz olsun
yok ustam bende acmadı trt1 star hiçbiri acmıyor trt epg ler geliyor yayın yokBende de televizo da ekli 433 kanal var
h ttps://davlumbaz.global.ssl.fastly.net/playlist.m3u
Boşluğu silip ekleyin?
Arkadas guncelleme yapacaktir belki bekleyip gorecezyok ustam bende acmadı trt1 star hiçbiri acmıyor trt epg ler geliyor yayın yok
Bende açıyor da 2 saniyede bir donuyor geri sarıyor stabil çalışan bir kanal görmedim şuana kadarArkadas guncelleme yapacaktir belki bekleyip gorecez