Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işte bende tam olarak yeni uygulaman için öneriler sundum :D saydıklarım benım kullandıklarım içinde hangisini nedne kullandıklarım bunun harici de ben cloudstream ıle ekstra yetınıyorum mesela seyirturk apk olarak search kitli olduktan sonra beni cezbeden bir yanı yok tv kanalları geri sarma filan artık zaten hepsinde olan şeyler artık kim neyi kullanıyorsa ona zaten iyi diyor ama tv konusunda hepsi zaten 3 aşagı 5 yukarı aynı mesela cloudstream de70 yılından 1 italyan fılımını vpnsiz kendi sitesinden bıle açmıyor veya ispanya bunları bulmak da zor mesela işte apple+ klasörü bilgin dışında yok atla deve de değildir bunları klasör içinde yapıpiçeriden açmak diye düşünüyorum yoksa tarayıcı ya yönlendikten sonra zaten bende girer tyazar ksıayol yaparım kumanda uyumlu box apk sı ve tek çatıda toplayan apklar kazanır bızleri kolay gelsin yeni uygulaman da başarılar çıkınca yükleriz bide vırus totalde mumkunse virus çıkarmasın :)
reis kusursuz dost arayan dostsuz kalir elimizden geldikce bir cok altarnatif sunmaya hazirlaniyor lakin işin icinde olan bilir kimlerle ve nelerle ugrasildigini

uygulamalara reklam verenler sonderece cimri davraniyo aadmob aliyorsun mac gunu yogunluk olur gecersiz trafik der basar kusitlamayi unutiy alirsin izleyici reklama bogulur verdikler 15/20 sent birazda malietli bu isler biri cikar uygulamayi hax eder reklami kaptir biri cikar adguard kullanir hic reklam gelemez sonuc izleyen izledigi ile kalir apk sahibi bidaha tovbe eder bisey yapmaz

uy

reis kusursuz dost arayan dostsuz kalir elimizden geldikce bir cok altarnatif sunmaya hazirlaniyor lakin işin icinde olan bilir kimlerle ve nelerle ugrasildigini

uygulamalara reklam verenler sonderece cimri davraniyo aadmob aliyorsun mac gunu yogunluk olur gecersiz trafik der basar kusitlamayi unutiy alirsin izleyici reklama bogulur verdikler 15/20 sent birazda malietli bu isler biri cikar uygulamayi hax eder reklami kaptir biri cikar adguard kullanir hic reklam gelemez sonuc izleyen izledigi ile kalir apk sahibi bidaha tovbe eder bisey yapmaz

uy
bak işte kafana göre yap reklam olsun benım derdim yok engellıyıc de kurmam 30 sanıye için emek verıyosun herşeyi 1 yerden çeksen de beklıyorum uygulamanı

Screenshot 20241215 224021

spor kanalimi o gzt
Başlangıçta instagramda bir grup gencin gerçek ve sıcak haber iddiasını ispatlama adına bir süre paylaşımlar oldu. Gençlerin performansını beğenen bir patron duruma el atarak destek ile olayı tv boyutuna geçirdi. Haberin kaynağından yayin ve postlari ile ve güzel paylaşımlarını hala instagramda takip ederim.

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    69.7 KB · Görüntüleme: 19
Başlangıçta instagramda bir grup gencin gerçek ve sıcak haber iddiasını ispatlama adına bir süre paylaşımlar oldu. Gençlerin performansını beğenen bir patron duruma el atarak destek ile olayı tv boyutuna geçirdi. Haberin kaynağından yayin ve postlari ile ve güzel paylaşımlarını hala instagramda takip ederim.
reis bunlar daha once yillardik maclari vercez doye cakma lig tv olarak ciktilar piyasa mac saaati baska goruntu verince millet kufure bogdu tuncer diye biri vardi surekli linki paylasirdi sonra ntvspor olarak tekrar ciktilar piyasaya vs vs vs gerisi sizde zaten

• Beğen
Tepkiler: srf
Süpersiniz bilgi ve emeğiniz için teşekkürler karde.👏👏👏🙏
uygulama hazir pars tv playerle ilgili kucuk bir sorun yasiyoruz bagzi yayinlarda player duruyo tekrar baglanma sorununu cozersek palyasacagiz uygulamayiScreenshot 20241224 143941Screenshot 20241224 144003Screenshot 20241224 144018Screenshot 20241224 144249

Sabırsızlıkla bekliyorum reisim 🤗 bende dün denedim rokettv yi diyorum şifre burda 'roket' olarak yazıyor neden giriş yapamıyorum diye 🤭

Sabırsızlıkla bekliyorum reisim 🤗 bende dün denedim rokettv yi diyorum şifre burda 'roket' olarak yazıyor neden giriş yapamıyorum diye 🤭
usta roket tv spor ve sinemadaki ozel alan test girisi soket okarak coktan degismisti sanirim epeydir kullanmiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri