Öneri Roket tv (Telif ihlali sebebebi ile sonlandırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar buradan yüklediğim 3 ya da 4 programda maalesef Hata verdi hepsini kaldırdım tahminen çalışma altında halen ve güvenlik açıkları da var Bu da çok tehlikeli Umarım düzeltilir bunlardan bir tanesi de bu puu tv

Arkadaşlar buradan yüklediğim 3 ya da 4 programda maalesef Hata verdi hepsini kaldırdım tahminen çalışma altında halen ve güvenlik açıkları da var Bu da çok tehlikeli Umarım düzeltilir bunlardan bir tanesi de bu puu tv
Merhaba, aldığınız hatalarla ilgili ayrıntılı bilgi ve hata aldığınız diğer program isimlerini verebilir misiniz? İlgilileri mutlaka ilgilenecektir. Kimse zan altında kalmamış olur. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: pun
reis herkesi zan altinda birakiyorsun benim konuma yazdigin icin cevap vereyim benim apkam appcreatr yapimi yani global site uzeri arti sadece ana menude kodlama kullanildi oda kumanda calissin diye dedigin gibi isin icinde guvenlik vs sorun varsa su zamanda kimsenin uygulama kullanmmasi lazim kaldiki bir cok apk sahibi burdan yapilan uygulamayi google play storda paylasimini yapmakta oyle guvenlik sorunu olsa google bunlarin paylasimina izin vermez şu an senin yaptigin sinek kucuk migde bulandirmak oluyo kimlerin apk sinda sorun yasadiysan apk larin konularina sorununu yazki sahipleri cevap versin şöyle nikine bakildimmi ilk akla gelen apk sahibi oldugun eger apk sahibiysen insanlari zan altunda birakip benim uygulamami kullanin demek hiç hoş degil

Nedir güvenlik açığı ? Bilmediğimiz sizin bildiğiniz nedir ? Java kodlaması 1 satır kodlamada hata olması güvenlik açığı anlamına gelmez ayrıca appcreator24.com daki html üzerine kurulan bir uygulama değil lütfen bir bilginiz var ise yazın okadar emek verilen bu gibi uygulamalara destek olun.

PUU TV Bazı box cihazlarda Log start hatası veriyor bu konuda hatalı kodlamayi inceliyoruz.

Start loger hatası giderildi lütfen eklediğim dosyayı yükleyin ve bir sorun ile karşılaşıp karsilamadiginizi bize iletin....

uygulama sonlandiriyoruz pars tv hazirlaniyo sadece icini doldurmasi kaldi derbye yetisir sanirim

uygulama sonlandiriyoruz pars tv hazirlaniyo sadece icini doldurmasi kaldi derbye yetisir sanirim
Bunu başka bir uygulamanın forum konusunda kendi reklamınızı yapmak için yazmadınız umarım.
Farklı isimde veya aynı geliştiricinin uygulaması bile olsa kendine özel bir konusu olmalı.

Bunu başka bir uygulamanın forum konusunda kendi reklamınızı yapmak için yazmadınız umarım.
Farklı isimde veya aynı geliştiricinin uygulaması bile olsa kendine özel bir konusu olmalı.
usta uygulamayi PUU tv nin sahibe yaptirdim tasarim ve icerikler cok farkli zaten piyasa cikinca sizlerde goreceksiniz ustamiz daha oncede fun tv nin yazilim işini yapmisti

usta uygulamayi PUU tv nin sahibe yaptirdim tasarim ve icerikler cok farkli zaten piyasa cikinca sizlerde goreceksiniz ustamiz daha oncede fun tv nin yazilim işini yapmisti
Çok güzel yardım alacak güzel de bir isim bulmuşsunuz. Gördüğüm kadarıyla olumlu veya olumsuz her yoruma karşı gayet nazik de karşılık veriyor.
Yine de önceden tanıtımını yapıyor da olsanız uygulamanıza özel bir forum konusu açarsanız çok daha iyi olur düşüncesindeyim.

Direkt olarak ilgilenebileceğiniz kullanıcılar ve onların yaşayacağı deneyimleri iyisiyle kötüsüyle çözüme ulaştırma fırsatınız olur.

Şifre yanlış diyor pars
Uygulamayı iptal edip sonlandıracaklarını söylüyor ilk mesajda. Belki o yüzden hata veriyordur.
Pars TV olarak bir uygulama kullanıma sunacaklarmış. Bence kullanmayı istiyorsanız onu bekleyin.

pars tv nin testleri bitmefi daha bu hafta yetismez roket tv nin sifresini kaldirdim spor bolumune sifre koydum şifre ayni eski uygulamaya giris yaptiginiz biliyorsunuz zaten girip izlemek isterseniz

• Beğen
Tepkiler: srf
pars tv nin testleri bitmefi daha bu hafta yetismez roket tv nin sifresini kaldirdim spor bolumune sifre koydum şifre ayni eski uygulamaya giris yaptiginiz biliyorsunuz zaten girip izlemek isterseniz
şu 3 lüyü koyabildiysen direk yuklerim :) 1 s+plus ama inat da olan gibi maç varsa veya eurolig maç önu beliricek şekilde bilgin de olan apple klasörü ve ötekilerde olan platformlar zaten inat da oldugu gibi içerden player ıle açılabilien (dil seçenekli bilgin de oldugugibi ve film dizi olarak 2 yerde ayrı olmasada olur :D ) 3 de dünya kanalları ftubol filan olan ulke klasörlü bu da gölge gibi (sanırım hangi uygulamayı nedne kullandıgım da belli oldu) bunu yaparsan reklam da olsa yukler kullanırım abartmadıkça reklamı ki reklama karşı değilim emek veriyosunuz uygulama için nasıl nerden çekerseniz çekin kolay gelsin

şu 3 lüyü koyabildiysen direk yuklerim :) 1 s+plus ama inat da olan gibi maç varsa veya eurolig maç önu beliricek şekilde bilgin de olan apple klasörü ve ötekilerde olan platformlar zaten inat da oldugu gibi içerden player ıle açılabilien (dil seçenekli bilgin de oldugugibi ve film dizi olarak 2 yerde ayrı olmasada olur :D ) 3 de dünya kanalları ftubol filan olan ulke klasörlü bu da gölge gibi (sanırım hangi uygulamayı nedne kullandıgım da belli oldu) bunu yaparsan reklam da olsa yukler kullanırım abartmadıkça reklamı ki reklama karşı değilim emek veriyosunuz uygulama için nasıl nerden çekerseniz çekin kolay gelsin
usta bunda olacak sey degil pars tv icin degisik projelerimiz var hallede bilirsek vavoo listesini eklemek gibi inat tv selcuk spor spor kekik akademi trgol justin tv yayinlari parsta aktif şu an dizi filim işi olmayacak bende sunucu olayi oldugundan iptv yayinlarini sorunsuz izleniyor yani kanal eklemede sorun yok

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: srf
usta bunda olacak sey degil pars tv icin degisik projelerimiz var hallede bilirsek vavoo listesini eklemek gibi inat tv spor yayinlari parsta aktif şu an dizi filim işi olmayacak bende sunucu olayi oldugundan iptv yayinlarini sorunsuz izleniyor yani kanal eklemede sorun yok
işte bende tam olarak yeni uygulaman için öneriler sundum :D saydıklarım benım kullandıklarım içinde hangisini nedne kullandıklarım bunun harici de ben cloudstream ıle ekstra yetınıyorum mesela seyirturk apk olarak search kitli olduktan sonra beni cezbeden bir yanı yok tv kanalları geri sarma filan artık zaten hepsinde olan şeyler artık kim neyi kullanıyorsa ona zaten iyi diyor ama tv konusunda hepsi zaten 3 aşagı 5 yukarı aynı mesela cloudstream de70 yılından 1 italyan fılımını vpnsiz kendi sitesinden bıle açmıyor veya ispanya bunları bulmak da zor mesela işte apple+ klasörü bilgin dışında yok atla deve de değildir bunları klasör içinde yapıpiçeriden açmak diye düşünüyorum yoksa tarayıcı ya yönlendikten sonra zaten bende girer tyazar ksıayol yaparım kumanda uyumlu box apk sı ve tek çatıda toplayan apklar kazanır bızleri kolay gelsin yeni uygulaman da başarılar çıkınca yükleriz bide vırus totalde mumkunse virus çıkarmasın :)

usta bunda olacak sey degil pars tv icin degisik projelerimiz var hallede bilirsek vavoo listesini eklemek gibi inat tv selcuk spor spor kekik akademi trgol justin tv yayinlari parsta aktif şu an dizi filim işi olmayacak bende sunucu olayi oldugundan iptv yayinlarini sorunsuz izleniyor yani kanal eklemede sorun yok
Hocam bu sunucu muhabbeti için bana biraz teknik bilgi verebilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri