parstv
Paylaşımcı
- Konular
- 29
yok soket oldu şifreDün indirdim şifre istediği için giripde kontrol edemedim şifre hala roket değilmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yok soket oldu şifreDün indirdim şifre istediği için giripde kontrol edemedim şifre hala roket değilmi
cozemiyoruz sorunu simdilik yayinlar takildimmi player duruyo buda cok can sıkıyokardeş yenı uygulama yeni yilda gelicek herhalde
Emeğine sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.spor şifresi soket iyi seyirler
link saglam usta sikinti yokLink ölmüş
Tesekkur ler reis elıne sağlıkappceratorda buyuk bir devrim yaptim imkansizi basardim roket tv de iptv listesi indirip oynatmayi basardim iptv liste 1 ve iptv liste 2 iyi seyirler ikinci liste biraz gec yukleniyor 20 mb oldugu icin
yok usta bizim degil yaniz yapimcisi ayni kisi oldugu icin dosya karisikligi oldu dedi ustamizin is yogunlugu sebebj ile pars tv yi duzeltmesini bekliyoruz halenskor net apk sizin mi acaba?