parstv
Paylaşımcı
- Konular
- 29
reis kusursuz dost arayan dostsuz kalir elimizden geldikce bir cok altarnatif sunmaya hazirlaniyor lakin işin icinde olan bilir kimlerle ve nelerle ugrasildiginiişte bende tam olarak yeni uygulaman için öneriler sundumsaydıklarım benım kullandıklarım içinde hangisini nedne kullandıklarım bunun harici de ben cloudstream ıle ekstra yetınıyorum mesela seyirturk apk olarak search kitli olduktan sonra beni cezbeden bir yanı yok tv kanalları geri sarma filan artık zaten hepsinde olan şeyler artık kim neyi kullanıyorsa ona zaten iyi diyor ama tv konusunda hepsi zaten 3 aşagı 5 yukarı aynı mesela cloudstream de70 yılından 1 italyan fılımını vpnsiz kendi sitesinden bıle açmıyor veya ispanya bunları bulmak da zor mesela işte apple+ klasörü bilgin dışında yok atla deve de değildir bunları klasör içinde yapıpiçeriden açmak diye düşünüyorum yoksa tarayıcı ya yönlendikten sonra zaten bende girer tyazar ksıayol yaparım kumanda uyumlu box apk sı ve tek çatıda toplayan apklar kazanır bızleri kolay gelsin yeni uygulaman da başarılar çıkınca yükleriz bide vırus totalde mumkunse virus çıkarmasın
![]()
uygulamalara reklam verenler sonderece cimri davraniyo aadmob aliyorsun mac gunu yogunluk olur gecersiz trafik der basar kusitlamayi unutiy alirsin izleyici reklama bogulur verdikler 15/20 sent birazda malietli bu isler biri cikar uygulamayi hax eder reklami kaptir biri cikar adguard kullanir hic reklam gelemez sonuc izleyen izledigi ile kalir apk sahibi bidaha tovbe eder bisey yapmaz
uy