Öneri 🔴RecTV Otomatik Güncellemeli Liste 🔁 (kapandı)

ben biraz inceledim son uygulamasını user agent + bazı kanallara ayrı host üzerinden yüklenmiş onlardada ayrı user agent atanmış anlicanız beyler bizi biraz zorlayacak ama sorun değil aşarız

ben biraz inceledim son uygulamasını user agent + bazı kanallara ayrı host üzerinden yüklenmiş onlardada ayrı user agent atanmış anlicanız beyler bizi biraz zorlayacak ama sorun değil aşarız
Kenarda adın yazıyor yayında ne güzel onada reklam yapıyorduk aslında 🙂

Kenarda adın yazıyor yayında ne güzel onada reklam yapıyorduk aslında 🙂
kenarda adın yazıyor kısmını anlamadım galiba iyi bişey söyledim kusuruma bakma işten yorgun geldim algıyamadım

bet reklamları var hemde bolcana bol bol reklam eklemiş uygulamayı modlarken biraz sıktı bizi :) ama dızzzladık

Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları

Dostlar, Arkadaşlar, bazı yayınlarda çalışmama durumu benle alakalı değildir yaptığım bot çalışıyor kontrol ettim

Sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum

➡️ 🔁

Ekli dosyayı görüntüle 11827

Ekli dosyayı görüntüle 11828
rec tv 18.3 ten 19.1 oldu güncellemeden sonra kanalların yarısı gitti acımıyor

çok canımızı sıkarsa modlu versiyosu salarız .) yani
ama ona gerek kalmaz inşallah çalışmalarımız devam ediyor çünkü

çok canımızı sıkarsa modlu versiyosu salarız .) yani
ama ona gerek kalmaz inşallah çalışmalarımız devam ediyor çünkü
İnan şu anda reci-meci düşünmüyorum hesaptaki dosyaları kurtarmaya çalışıyorum 15 repo vardı hesabımda ve 2-3 aylık uğraşım var onlar canımı sıkıyor tekrardan uğraşmam lazım

neden hepsini githubda tutdunku drive falan depolasaydın atakan geçmiş olsun

neden hepsini githubda tutdunku drive falan depolasaydın atakan geçmiş olsun
Ya otomatik güncelleme başka bir yerde yapılamıyor github actions ile yapıyordu herkese kolaylık olsun diye dosyaları koydum ama bazı kişiliksizler şikayet ettiler şu anda hesabı kurtarmaya uğraşıyorum

Geri