Öneri 🔴RecTV Otomatik Güncellemeli Liste 🔁 (kapandı)

Listede bir sorun yok. Başka bir Rec TV listesinde de kanallar çalışmıyor. Ancak filmler falan o listede çalışıyor. Muhtemelen Rec tv canlı yayınları geçici olarak kapattı. Daha öncelerden de kapatıp açıyorlardı.

Listede bir sorun yok. Başka bir Rec TV listesinde de kanallar çalışmıyor. Ancak filmler falan o listede çalışıyor. Muhtemelen Rec tv canlı yayınları geçici olarak kapattı. Daha öncelerden de kapatıp açıyorlardı.
@atakan1983 sagolsun. Yaptığı önceki liste is görüyor. Tivimate ile harikalar yaratıyor. Teşekkürü borç biliriz @atakan1983

Rec TV güncelleme yaptı büyük ihtimalle koruma yaptılar içine

Arkadaşlar RecTv yeniden yükledim malesef açılmıyor .Kapandımı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle atakan usta eline emeğine sağlık senin de söylediğin gibi hiç çaba harcamadan araştırma dan doğrudan kısaca çalışmıyor gibi yorumlar gerçekten rahatsız edici oluyor bazen hele hele her hangi bir kar gözetme den sadece hoby maksatlı uğraş verip paylaşıma sunulduğu halde ben atakan usta bu yapmış olduğun sistemin kullanan arkadaşların sorunsuz kullanabilmesi adına şu fikirlerimi söylemek istiyorum paylaşmış olduğun bağlantıyı televizio uygulamasında ekler ken isim versinler bağlantıyı yapıştırsınlar bu alanda varsayılan User agent kullan diye bir seçenek var orası seçilidir dokunmaz iseniz televizio varsayılan User agent kullanır ama oradaki tik i kaldırıp açılan alana
googleusercontent
yazarsanız ve listenizi böyle kaydederseniz televizio sadece bu liste için bu User agent kullanacaktir ve televizio sürümü eski de olsa sorun yaşamadan çalışmayan kanalları da izleyebilirsiniz
Eyvallah
Evet haklısın aslında öyle bir şey yapılabilir ve çalışmıyor vs sıkıntıları çıkmaz müsait zamanda seninle bir beyin fırtınası yaparız sende uygun olduğun zaman kolay gelsin

@atakan1983 eline sağlık, ama sistem stabil değil. İlk yüklediğimde kanallar açılırken simdi neredeyse hicbiri çalışmıyor. Büyük ihtimal @atakan1983 elinden geçmemiş. Mesela kablo tv @atakan1983 elinden geçtiği için sorunsuz(nazar degmesin)
Teşekkürler dediğin gibi bazen benim elimde olmayan durumlar olabiliyor kimse mükemmek değildir 👍👍

yok ya rec trgls selck denge xyz 5 lisini yaparsan oto güncellemeli izlerken gitmeyen zaten ondan sonra kimse bidaha a bile demez :) sohbet ederiz daha çok :D
Boşver çeşitlilik iyidir etkileşim yapıyoruz ama dediğim gibi botta yeni bir düzenleme yaptım linklerde değişiklik olursa algılarsa süper olur

Geri