yapabilir misiniz çok memnun oluruz.Hocam bu işi yapacak tek adam var sanırım oda benim root atacam çekecem apilerini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yapabilir misiniz çok memnun oluruz.Hocam bu işi yapacak tek adam var sanırım oda benim root atacam çekecem apilerini
Kenarda adın yazıyor yayında ne güzel onada reklam yapıyorduk aslındaben biraz inceledim son uygulamasını user agent + bazı kanallara ayrı host üzerinden yüklenmiş onlardada ayrı user agent atanmış anlicanız beyler bizi biraz zorlayacak ama sorun değil aşarız
kenarda adın yazıyor kısmını anlamadım galiba iyi bişey söyledim kusuruma bakma işten yorgun geldim algıyamadımKenarda adın yazıyor yayında ne güzel onada reklam yapıyorduk aslında![]()
Rec TV de kenarda adi yazıyor ya mor kanallar da onu dedimkenarda adın yazıyor kısmını anlamadım galiba iyi bişey söyledim kusuruma bakma işten yorgun geldim algıyamadım
heee onu diyonRec TV de kenarda adi yazıyor ya mor kanallar da onu dedim![]()
m3u urlsi yapabilir misiniz mor kanalları açan hocam rectv kaynaklıheee onu diyonsistemi güncellemiş ağam bize işlemiyor hocam api lerini yine alıyoruz yani
Yürü be, kim tutar seni!bet reklamları var hemde bolcana bol bol reklam eklemiş uygulamayı modlarken biraz sıktı biziama dızzzladık
rec tv 18.3 ten 19.1 oldu güncellemeden sonra kanalların yarısı gitti acımıyorArkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları
Dostlar, Arkadaşlar, bazı yayınlarda çalışmama durumu benle alakalı değildir yaptığım bot çalışıyor kontrol ettim
Sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyayı görüntüle 11827
Ekli dosyayı görüntüle 11828
Hocam cozebildiniz mi URL var mibet reklamları var hemde bolcana bol bol reklam eklemiş uygulamayı modlarken biraz sıktı biziama dızzzladık
Çözmeyi bırak onlar beni çözdü github hesabını kapattılar şerefsizin biri şikayet ettiHocam cozebildiniz mi URL var mi
İnan şu anda reci-meci düşünmüyorum hesaptaki dosyaları kurtarmaya çalışıyorum 15 repo vardı hesabımda ve 2-3 aylık uğraşım var onlar canımı sıkıyor tekrardan uğraşmam lazımçok canımızı sıkarsa modlu versiyosu salarız .) yani
ama ona gerek kalmaz inşallah çalışmalarımız devam ediyor çünkü
Kolay gelsin reisİnan şu anda reci-meci düşünmüyorum hesaptaki dosyaları kurtarmaya çalışıyorum 15 repo vardı hesabımda ve 2-3 aylık uğraşım var onlar canımı sıkıyor tekrardan uğraşmam lazım
Ya otomatik güncelleme başka bir yerde yapılamıyor github actions ile yapıyordu herkese kolaylık olsun diye dosyaları koydum ama bazı kişiliksizler şikayet ettiler şu anda hesabı kurtarmaya uğraşıyorumneden hepsini githubda tutdunku drive falan depolasaydın atakan geçmiş olsun