Öneri 🔴RecTV Otomatik Güncellemeli Liste 🔁 (kapandı)

geçmiş olsun tekrardan

Ya otomatik güncelleme başka bir yerde yapılamıyor github actions ile yapıyordu herkese kolaylık olsun diye dosyaları koydum ama bazı kişiliksizler şikayet ettiler şu anda hesabı kurtarmaya uğraşıyorum
Gecmis Olsun Atakan Kardesim İnsallah Kurtarirsin Hesabini M3u Senin dosya olarak var bende istersen dmden atarim sana

Çok geçmiş olsun dostum bu zamana kadar ki emeklerin için teşekkürler yardım edebileceğim bir şey olursa memnuniyetle

Eyvallah dostlar arkadaşlar yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim dosyalarımı yeniden düzenliyorum 1- 2 saate tekrar kablo yayınları ve Vod içeriği aktif olacak inşallah 🫶🫶🫶 iyi ki varsınız sağolun varolun
id li kablo yeter de artar ya ötekiler zaten her yerde var patlarsa da ötekilerde patlar kolay gelsin :)

id li kablo yeter de artar ya ötekiler zaten her yerde var patlarsa da ötekilerde patlar kolay gelsin :)
Kesinlikle katılıyorum yeterde artar bile .Atakan deli gibi uğraşıyor zaten fakat yurdum insanı hem şoför yanı hem cam kenarı olsun istiyor :) sonrasında da şoför ü şikayet edip arabayı bağlatıyor ----> key study mizansen anlamda :))

Geri