Öneri 🔴RecTV Otomatik Güncellemeli Liste 🔁 (kapandı)

Harika olmuş televizo ile rec açmayı ben de düşünmüştüm çok iyi bir oynatıcı artık uygulama değil de böyle daha çok hazır liste arıyorum sağ olsun Forum hiç boş kalmıyor İyi ki varsınız

Son düzenleme:
atakan1983 kardeşim kanallar acılıyo mor ve sinema yok sade oda rectv kendinden kaynaklanıyo

aynen bazı kanallar çalışıyor bazıları sıkıntı var ama kodda bir problem gözükmüyor bende anlamadım
Atakan Kardesim de Sende Forum İcin Cok Degerli İcerikler Paylasiyorsun Calismiyor Cikmiyor Donuyor Diye Bazi Arkadaslar Atip Tutuyorlar Ayni Bana Ve Bir Cok Paylasim Yapan Arkadasimizada Yapiyorlar Bizler Birer Elci ve Gonulluyuz Bu Paylasimlardan Bir Menfaatimiz Yok İcerik Cekilen Yer Ne Verirse Onu Ya Ya Liste Ya Apk Olarak Kontrol Edip Duzenleyip Paylasima Sunuyoruz + Cikmiyor Calismiyor Diyen Arkadaslar Fotograf Atmis Donuyor Diye Kendisinde Dondugu İcin Herkesde Ayni Donuyor Zannediyorlar İss Saglayicilarin Cou Bant Kisitlamasi Uyguluyor 7 8 Liste Var Konumda Hepsi Donuyor Hic Biri Calismiyor Diyenler Oluyor Elestiriler Olur Lakin Yapilan İsleri Degersizlestirmeye Calisiyorlar Bilerek veya Bilmeyerek Gene Kimsenin Gunahini Almayimda Durum Boyle Oluncada Destege İhtiyacimiz Oluyor O Yuzden Birbirimize Sevgi Saygi Cercevesinde Destek Olmaliyizki Paylasim Yapanlarida Küstürmeyelim Forumdan Sogutmayalim Destek Olalimki Bizler İcin Daha İyi Paylasimlar Yapabilsinler.Surcu Lisan Ettiysem Affola Bu Yazdiklarim Benim Nacizane Dusuncelerim Beni Baglar, Saygilarimla.Kargo1975
Not=Tüm Bu Yazdiklarimi Alip Aksi Mesaj Yazmaya Kalkmayin Amacim Benim Burada Üzüm Yemek Bagciyi Dövmek Degil O Yuzden Elestiri Olur Dogru Elesiriler Bizleri Dahada Gelistirir Elestiri Tabiiki Olacak Olmasin Demiyoruz Zaten

Son düzenleme:
aynen bazı kanallar çalışıyor bazıları sıkıntı var ama kodda bir problem gözükmüyor bende anlamadım
Kardeşim, tüm yaptığın çalışmalar 10 numara 5 yıldız. Şahsım adına sana çok teşekkür ederim.
Arada donar, kasar vs. bunları dert edecek olsaydık, buralarda beraberce fikir alışverişinde bulunmaz; başka mecralara giderdik.
Lütfen olumsuz yorumlara kafanı takma. Unutma ki burası sadece sanal ortam.

Şahsına kötü laf söyleyenlerle, yaptığın çalışmalarda kusur arayıp bunu sana laf sokmak için kullananların —ki bu forumda böyle kalitede insanların olacağını aklıma bile getirmek istemiyorum— her biriyle uğraşmaya kalksan, sonu gelmez.

Çözümü olmayacak şeyler üzerinde güzel kafanı yormamanı temenni eder; sevgi ve saygılarımı sunarım.

Kardeşim, tüm yaptığın çalışmalar 10 numara 5 yıldız. Şahsım adına sana çok teşekkür ederim.
Arada donar, kasar vs. bunları dert edecek olsaydık, buralarda beraberce fikir alışverişinde bulunmaz; başka mecralara giderdik.
Lütfen olumsuz yorumlara kafanı takma. Unutma ki burası sadece sanal ortam.

Şahsına kötü laf söyleyenlerle, yaptığın çalışmalarda kusur arayıp bunu sana laf sokmak için kullananların —ki bu forumda böyle kalitede insanların olacağını aklıma bile getirmek istemiyorum— her biriyle uğraşmaya kalksan, sonu gelmez.

Çözümü olmayacak şeyler üzerinde güzel kafanı yormamanı temenni eder; sevgi ve saygılarımı sunarım.
Bu değerli yorumun için içten teşekkür ederim.
Seninde söylediğin gibi adı üstünde sanal ortam ama bazen sanal da olsa insanın canı sıkılıyor bunalıyor patlama derecesine geliyor ama kendime bir söz verdim ben paylaşımımı yaparım beğenen beğenmeyen canı sağolsun sonuçta benim cebimden para çıkmıyor sadece vaktimi iyi değerlendirmeye çalışıyorum
Tekrar güzel ve olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim

Arkadaşlar forumda çok görüyorum rectv uygulaması çalışmıyor, olmuyor vs mesajları
bende dedim bir otomasyon hazırlayalım insanlar faydalansın buyrun RecTV Canlı yayınları

Dostlar, Arkadaşlar, bazı yayınlarda çalışmama durumu benle alakalı değildir yaptığım bot çalışıyor kontrol ettim

Sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum

➡️ 🔁

Ekli dosyayı görüntüle 11827

Ekli dosyayı görüntüle 11828
Çalışıyor

Öncelikle atakan usta eline emeğine sağlık senin de söylediğin gibi hiç çaba harcamadan araştırma dan doğrudan kısaca çalışmıyor gibi yorumlar gerçekten rahatsız edici oluyor bazen hele hele her hangi bir kar gözetme den sadece hoby maksatlı uğraş verip paylaşıma sunulduğu halde ben atakan usta bu yapmış olduğun sistemin kullanan arkadaşların sorunsuz kullanabilmesi adına şu fikirlerimi söylemek istiyorum paylaşmış olduğun bağlantıyı televizio uygulamasında ekler ken isim versinler bağlantıyı yapıştırsınlar bu alanda varsayılan User agent kullan diye bir seçenek var orası seçilidir dokunmaz iseniz televizio varsayılan User agent kullanır ama oradaki tik i kaldırıp açılan alana
googleusercontent
yazarsanız ve listenizi böyle kaydederseniz televizio sadece bu liste için bu User agent kullanacaktir ve televizio sürümü eski de olsa sorun yaşamadan çalışmayan kanalları da izleyebilirsiniz

Öncelikle atakan usta eline emeğine sağlık senin de söylediğin gibi hiç çaba harcamadan araştırma dan doğrudan kısaca çalışmıyor gibi yorumlar gerçekten rahatsız edici oluyor bazen hele hele her hangi bir kar gözetme den sadece hoby maksatlı uğraş verip paylaşıma sunulduğu halde ben atakan usta bu yapmış olduğun sistemin kullanan arkadaşların sorunsuz kullanabilmesi adına şu fikirlerimi söylemek istiyorum paylaşmış olduğun bağlantıyı televizio uygulamasında ekler ken isim versinler bağlantıyı yapıştırsınlar bu alanda varsayılan User agent kullan diye bir seçenek var orası seçilidir dokunmaz iseniz televizio varsayılan User agent kullanır ama oradaki tik i kaldırıp açılan alana
googleusercontent
yazarsanız ve listenizi böyle kaydederseniz televizio sadece bu liste için bu User agent kullanacaktir ve televizio sürümü eski de olsa sorun yaşamadan çalışmayan kanalları da izleyebilirsiniz
googleusercontent bunu tüm linkler için de yapmalıyız? Vavoo, kablotv vs için

Geri