Öneri 🔴RecTV Otomatik Güncellemeli Liste 🔁 (kapandı)

@atakan1983 güncellenmiş rectv ye göre m3u urlsi paylaşabilir misiniz? bein lere girmiyor artık heralde güncelleme kaynaklı.
Ya normalde ben bugün sabaha karşı listeyi denedim kanallar açıyordu VLC ile pc den ama dün öğle vaktinden linklerini bazıları çalışmıyor özellikle ilk baştakiler hepsi server otomatik random=token olarak alıyor yani her istekte farklı tokenli link geliyor ama rec bir sistem yapmış yani çalışan mor kanallar msç zamanı token değişse bile benim listede çalışmıyor ama cloudstream daki eklentiye baktım orada çalışıyor bunun mantığını çözmeye çalışıyorum ama bilgim bir yere kadar yeterli oluyor

@atakan1983 güncellenmiş rectv ye göre m3u urlsi paylaşabilir misiniz? bein lere girmiyor artık heralde güncelleme kaynaklı.
Buyur kardeşim bir dene bakalım
İnşallah çalışır yani diğer mesajımda yazdığım gibi listenin üstündeki kanalların çalışmaması benle alakalı değil çözmeye çalışıyorum

Son düzenleme:
Buyur kardeşim bir dene bakalım
İnşallah çalışır yani diğer mesajımda yazdığım gibi listenin üstündeki kanalların çalışmaması benle alakalı değil çözmeye çalışıyorum

Usta uygulama sahibi güvenlik güncellemesi yapmış mevcut liste güncelleme zamanı gelince güncelleme de yapmayacak muhtemelen

Evet rectv yayınları kapattı bot yayınları çekememiş o yüzden liste kullanılamıyor boş m3u çekiyor

Geri