Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Bir zaman sonra bağımlılık oluyor zaten.

Ekli dosyayı görüntüle 1667
Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır. Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki akışveriş, netflix vs gömek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır. Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705
Link:
sinetech
Merhaba, rar uzantılı dosyayı açamadım, normali kurulu bende, premium nasıl yapılacağı konusunda bilgi verir misiniz?

rar uzantili dosyayi nasil açabilirim uygulama mi gerekli?
Dosya yöneticisi içinde dosyayı bulup sağındaki hamburger menü sembolüne tıklayınca ayıklama seçeneği görünür.

Telefonda ise yine dosya yöneticisinden uygulamayı seçip özelliklere girince görünür dışarı çıkartma seçeneği.

Dosya yöneticisi içinde dosyayı bulup sağındaki hamburger menü sembolüne tıklayınca ayıklama seçeneği görünür.

Telefonda ise yine dosya yöneticisinden uygulamayı seçip özelliklere girince görünür dışarı çıkartma seçeneği.
maalesef bu dosyayı açacak uygulama bulunamadı diye uyarı çıkıyor. Next Star android box kullanıyorum, önereceğiniz bir uygulama var mi?

maalesef bu dosyayı açacak uygulama bulunamadı diye uyarı çıkıyor. Next Star android box kullanıyorum, önereceğiniz bir uygulama var mi?
Hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz bilmiyorum, stok olan mı?

Aklıma gelen ve kullanabileceğiniz FX veya CX isimli dosya yöneticileri olabilir.

4.53 ile 4.54 arasında bir fark var mı nesi değişmiş bilen yazabilir mi

4.53 ile 4.54 arasında bir fark var mı nesi değişmiş bilen yazabilir mi
Box uyumluluk iyileştirmeleri ve dil düzeltmeleri haricinde bariz bir fark yoktur, eski sürümü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ya bu launcheri kurunca ses açma ve kapamada basılı tutmak bir işe yaramıyor. Tek tek artırıp düşürüyor. Tüm cihazı etkiliyor. Android tv, box değil.

Ya bu launcheri kurunca ses açma ve kapamada basılı tutmak bir işe yaramıyor. Tek tek artırıp düşürüyor. Tüm cihazı etkiliyor. Android tv, box değil.
Tanrım başka dert vermesin :) Tv ile uyum sağlayamamış olabilir. Zamanla güncellemeleri ile ona da çözüm üretirler.

Geri