Modla ne yapılıyor?Ben yarin sinetech icin modlar paylasirim yarin son surumunu projectivy launcher en iyisi bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Modla ne yapılıyor?Ben yarin sinetech icin modlar paylasirim yarin son surumunu projectivy launcher en iyisi bence
Son sürümü kaç acaba?Ben yarin sinetech icin modlar paylasirim yarin son surumunu projectivy launcher en iyisi bence
Rar dosya ici bos gibi sifre spoylr veya sinetech ama dosya yok acan varmi 1. sayfaddaki linkten
4.54 son surumuSon sürümü kaç acaba?
Merhaba, rar uzantılı dosyayı açamadım, normali kurulu bende, premium nasıl yapılacağı konusunda bilgi verir misiniz?Ekli dosyayı görüntüle 1667
Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır. Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki akışveriş, netflix vs gömek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır. Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705
Link:Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sinetech
Dosya yöneticisi içinde dosyayı bulup sağındaki hamburger menü sembolüne tıklayınca ayıklama seçeneği görünür.rar uzantili dosyayi nasil açabilirim uygulama mi gerekli?
Bak bakayım paylaşılan bu konudaki sürüm kaç?4.54 son surumu
maalesef bu dosyayı açacak uygulama bulunamadı diye uyarı çıkıyor. Next Star android box kullanıyorum, önereceğiniz bir uygulama var mi?Dosya yöneticisi içinde dosyayı bulup sağındaki hamburger menü sembolüne tıklayınca ayıklama seçeneği görünür.
Telefonda ise yine dosya yöneticisinden uygulamayı seçip özelliklere girince görünür dışarı çıkartma seçeneği.
Hangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz bilmiyorum, stok olan mı?maalesef bu dosyayı açacak uygulama bulunamadı diye uyarı çıkıyor. Next Star android box kullanıyorum, önereceğiniz bir uygulama var mi?
cx kullaniyorumHangi dosya yöneticisini kullanıyorsunuz bilmiyorum, stok olan mı?
Aklıma gelen ve kullanabileceğiniz FX veya CX isimli dosya yöneticileri olabilir.
Açılmadı mı hala?cx kullaniyorum
bu sefer tamamdır, çok teşekkür diyorumAçılmadı mı hala?
Sağlıkla kullanın.bu sefer tamamdır, çok teşekkür diyorum
Box uyumluluk iyileştirmeleri ve dil düzeltmeleri haricinde bariz bir fark yoktur, eski sürümü kullanmaya devam edebilirsiniz.4.53 ile 4.54 arasında bir fark var mı nesi değişmiş bilen yazabilir mi
Tanrım başka dert vermesinYa bu launcheri kurunca ses açma ve kapamada basılı tutmak bir işe yaramıyor. Tek tek artırıp düşürüyor. Tüm cihazı etkiliyor. Android tv, box değil.