Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Ekli dosyayı görüntüle 1667
Projectivy Launcher, Android TV için alternatif bir başlatıcıdır ve TV'lerinizin ve projektörlerinizin ihtiyaçlarına göre uyarlanmıştır.
Tv boxlara gömülü gelen yerel launcherdaki alışveriş, netflix vs görmek istemediğiniz ve market harici yükleyip yerel launcherda göremediğiniz uygulamalar için basit arayüzlü lakin alışınca asla başka ve yerel laucherlara ihtiyaç duymayacağınız bir alışkanlıktır.
Severek kullanıyorum ve permium özellikleri sayesinde gömülü laucherdan kurtulabiliyorsunuz.
Ekli dosyayı görüntüle 1670Ekli dosyayı görüntüle 1668
Ekli dosyayı görüntüle 1671
Ekli dosyayı görüntüle 1705
Link:
sinetech
Dostum merhabalar 5.küsür MB lik bir dosyamı indirdiğimiz iki defa indirdim çıkartılırken hata dedi hem telefonda hem TV box da

Az önce yükledim Mi Stick 4k'ya. Bir süre kullanırım belki de hep.

Thanks @Laperdesi 🫰

Bildirim konusu da fena değilmiş uygulamada.
Az önce Cloudstream için iki eklenti güncellendi bildirimi göründü bildirimler alanında, güncellenen eklentilerin adlarıyla birlikte.

Kendi başlatıcısında bildirimler olsa da bunun gibi bildirimleri göstermiyordu o yüzden kullanmak için başka bir sebep olarak daha söylenebilir.

Kurcala daha, neler keşfedeceksin neler... :geek:

Premium ayarlar bölümünden mevcut stock lanucher devre dışı bırakarak varsayılan yapabilirsiniz.
Aslında o konuda pek haksız değiller.

Benim için de aynı durum geçerli oldu. Varsayılan başlatıcı olarak seçsem de premium ayarlarından cihazın kendi başlatıcısını devre dışı bırak desem de cihaz açılışında kendi başlatıcısı açılıyor ve Projectivy Launcher'ı açıp onu kullanırken ana menü tuşuna bastığımda yine kendi başlatıcısı devreye giriyor.

Belki sorun bizdedir bilemiyorum. Yine de kullanmama engel değil tabi ki. Oradan oraya gidip mobil uygulamayı açmaktansa Projectivy Launcher'ı açıp ekranından mobil uygulamayı seçip açmak daha kolay geliyor.

Yani tamamen sorunsuz çalışmıyorsa bile sağladığı bir avantaj var sonuçta benim için.

Aslında o konuda pek haksız değiller.

Benim için de aynı durum geçerli oldu. Varsayılan başlatıcı olarak seçsem de premium ayarlarından cihazın kendi başlatıcısını devre dışı bırak desem de cihaz açılışında kendi başlatıcısı açılıyor ve Projectivy Launcher'ı açıp onu kullanırken ana menü tuşuna bastığımda yine kendi başlatıcısı devreye giriyor.

Belki sorun bizdedir bilemiyorum. Yine de kullanmama engel değil tabi ki. Oradan oraya gidip mobil uygulamayı açmaktansa Projectivy Launcher'ı açıp ekranından mobil uygulamayı seçip açmak daha kolay geliyor.

Yani tamamen sorunsuz çalışmıyorsa bile sağladığı bir avantaj var sonuçta benim için.
Senin cihaz neydi @Latte ?

Abi cihaz ayarlarında varsayılan uygulamalar diye bir ayar seçeneği illaki vardır orayı bulup varsayalan başlatıcıyı projectivy seçmeyi denedin mi ?
Yok kardeşim bu cihazlarda varsayılan uygulama seçeneği.

Zafen benim için sorun değil bu durum. Sadece öyle bir durumun olabildiğini söyledim ;))

Uygulamayı da gelip geliştiricisi paylaşmadığı için Laperdesi'ye sitem edecek halim de yok bu durumda 😅

Yok kardeşim bu cihazlarda varsayılan uygulama seçeneği.

Zafen benim için sorun değil bu durum. Sadece öyle bir durumun olabildiğini söyledim ;))

Uygulamayı da gelip geliştiricisi paylaşmadığı için Laperdesi'ye sitem edecek halim de yok bu durumda 😅
İlla ki güncellemeler ile o sorun da zamanla ortadan kalkacaktır.
Ben akşam kurcalayayım dedim az ama o ara telefon trafiği vs kaynadı yine, boxda stock launcher'ın adı ne olarak geçiyor sistemde?

İlla ki güncellemeler ile o sorun da zamanla ortadan kalkacaktır.
Ben akşam kurcalayayım dedim az ama o ara telefon trafiği vs kaynadı yine, boxda stock launcher'ın adı ne olarak geçiyor sistemde?
Teşekkür ederim zahmet etmenize gerek yok. Söylediğim gibi ben şikayetçi değilim zaten durumdan, ihtiyacımı bir şekilde karşılıyor ;)

Hatırladığım kadarıyla Android başlatıcı diye geçiyor sadece şu anda bakamıyorum. Müsait olunca başlatıcının adı tam olarak nedir ne değildir bakar yazarım ama.

Teşekkür ederim zahmet etmenize gerek yok. Söylediğim gibi ben şikayetçi değilim zaten durumdan, ihtiyacımı bir şekilde karşılıyor ;)

Hatırladığım kadarıyla Android başlatıcı diye geçiyor sadece şu anda bakamıyorum. Müsait olunca başlatıcının adı tam olarak nedir ne değildir bakar yazarım ama.
Var mı gelişme?

Konuyu görüntüleyenler

Geri