Projectivy Launcher 4.63 Premium güncelleme

Projectivy Launcher v4.67 [Mod] [Çoklu Diller + Tüm Dpi'lar]

• Program bilgilerinin açıklamanın üstünde değil altında görüntülendiği hata düzeltildi
  • Çeşitli cihazlardaki birkaç çökme düzeltildi
  • yerelleştirmeler güncellendi

Son düzenleme:
4.67 sürümünde benim gözlemlediğim 2 gereksiz başlık harici bir yer yok türkçeleştirilmeyen. Tekrar ellerine sağlık @yorfa .

beyler program tam türkçe desteğiyle 4,67 sürümüne güncellenmiştir
bozuk olan cevirileri ve yeni eklenen çevirisi eksik olan satırlarında çevirisi yapıldı (hatalı gördüğünüz bi yer olursa belirtin düzeltiriz)

programı premium olarak modlayan arkadaslar bu versiyonu modlarsa programın özelliklerini anlamak daha kolay olacaktır

ayrıca premium mod sonrası aktif hale geliyorsa arayüze eklemek icin ikon paketi ve video duvarkagıdı yapma için site de paylasayım.

ikon paketi için linkteki apk dosyasını indirip cihaza kurun,sonra launcherin ayarlarından sırasıyla Görünüm>Kartlar>alt sıralarda bulunan İkon Paketi kısmına gidip tıkladıgınızda ikon paketinin ismini göreceksiniz onu sectiğinizde demin yüklediginiz ikon paketi programı açılacak,içinde aydınlık ve karanlık mod olmak üzere özelleştirebileceginiz secenekler mevcut.cihaza yüklediginiz apk programların yada launcherdeki simgenin görünümü degiştirebilirsiniz.

video duvarkagıdı koymak icin ise bu siteden;

begendiginizi indirip launcher ayarlarından arka plan yapabilirsiniz.
şahsi görüşüm evet video duvarkadıgı bi tık cihazı kasıyor ama güzel bi konfigurasyonla çok yakışıklı oluyor level atlıyor resmen
Emekleriniz için teşekkürler. Duvarkağıdınız video mu? Paylaşırmısınız

Android 14 ile beraber TV Boxlarda eğer uygulama mağaza dışından yüklenmişse, Erişilebilirlik İzni veremiyorsun.
Projectivy ya da key mapping uygulamaları bu yüzden modlu olarak yüklenince çalışmıyor.
Bunun çözümü uygulamayı adb ile yüklemek.
aTVTools ya da benzeri bir uygulamayı telefona kurup daha sonra TV Box'ın Geliştirici Seçeneklerini açıp. USB Debugging'i etkinleştirdikten sonra aTVTools ile cihazı bağlayın ve Yükle kısmından modlu Apk'yı seçip yükleyin.
Artık Erişilebilirlik seçeneğini seçebilir ve Projectivy Launcher'ın kumandadan Ev ya da Geri tuşuna basınca orijinal Google TV ara yüzüne dönmesini engelleyebilirsiniz.

4.67 sürümünde benim gözlemlediğim 2 gereksiz başlık harici bir yer yok türkçeleştirilmeyen. Tekrar ellerine sağlık @yorfa .
uyardıgınız icin cok tesekkür ederim hocam hangi satır hangi başlıklar onlar yazın hemen düzelteyim ama gelistirici bir sonraki güncellemeye dahil ederse hemen anlık olarak düzelmez o hatalı çeviri.
benim denk geldigim 1 tane buldum o da Launcher ayarları>Görünüm>Kategorile/Kanallar içindeki "üst boşluk ayarı" bu satırda hata vardı 2 kere yazılmıştı onu "Kategoriler arası boşluk" olacak şekilde degiştirdim hemen.
Emekleriniz için teşekkürler. Duvarkağıdınız video mu? Paylaşırmısınız
maalesef hocam bu görselin video halini istedigim özelliklerde bulamıyorum.bende kendi bilgisayarımda da kullandıgım ve yuksek cözünürlüklü duvar kagıdını launcher attım.resmi begendiyseniz ekleyim.
onceki msjımda verdigim siteden video duvarkagıtlarına bakıp cok orjinal şeyler var

Android 14 ile beraber TV Boxlarda eğer uygulama mağaza dışından yüklenmişse, Erişilebilirlik İzni veremiyorsun.
Projectivy ya da key mapping uygulamaları bu yüzden modlu olarak yüklenince çalışmıyor.
aTVTools ya da benzeri bir uygulamayı telefona kurup daha sonra TV Box'ın Geliştirici Seçeneklerini açıp. USB Debugging'i etkinleştirdikten sonra aTVTools ile cihazı bağlayın ve Yükle kısmından modlu Apk'yı seçip yükleyin.
Artık Erişilebilirlik seçeneğini seçebilir ve Projectivy Launcher'ın kumandadan Ev ya da Geri tuşuna basınca orijinal Google TV ara yüzüne dönmesini engelleyebilirsiniz.
mükemmel bilgi tskelr geri tusuna basınca stock arayüze dönmesi benim icin sorun degil ama kalıcı olarak bu launcheri kullanmak isteyenler icin nimet olacaktır.

uyardıgınız icin cok tesekkür ederim hocam hangi satır hangi başlıklar onlar yazın hemen düzelteyim ama gelistirici bir sonraki güncellemeye dahil ederse hemen anlık olarak düzelmez o hatalı çeviri.
benim denk geldigim 1 tane buldum o da Launcher ayarları>Görünüm>Kategorile/Kanallar içindeki "üst boşluk ayarı" bu satırda hata vardı 2 kere yazılmıştı onu "Kategoriler arası boşluk" olacak şekilde degiştirdim hemen.
Rica ederim üstad. Dediğim gibi Türkçe olmasa da çok önemi olmayan iki satır vardı.

1. Ana ekranda saatin yanındaki ayarlara tıkladığınızda açılan pencerdeki Sistem başlığı altındaki Switch profile.
2. Yokmuş yanılmışım. Özel isim miş. :)

Buna bir alternatif daha buldum. Bu daha iyi gibi çünkü Erişilebilirliği açmaya gerek kalmıyor ve doğrudan TV Box üzerinde ADB işlemlerini yapıyor, telefon da gerekmiyor.
Erişilebilirlik açılmadığı için kumandanın ses açma tuşlarındaki sorun da yok. Normalde erişilebilirlik açınca, Android'in kendi ses kontrolü basılı tuttuğunuzda hızlıca kısma açma işlevi yapmıyor, engelli bireylere kolaylık amaçlı düşünülmüş. Her seferinde bir defa basarak bir kademe yükseltip azaltabiliyorsunuz.
Kurulum işlemi için;
Launcher Manager 1.0.4 programını TV Box'a kurun. Geliştirici modunu ve USB Debugging'i açın, sonra uygulamayı çalıştırın.
"Enable Custom Launcher'ı" seçin ve ADB ile ilgili gelen uyarıyı kabul edin. Sonra da "Custom Launcher Option" kısmından Active Launcher listesinden istediğiniz launcherı (Projectivy mesela) seçin.
Artık varsayılan launcher kullanıma hazır. Geliştirici modunu da kapatabilirsiniz artık.
Aşağıda XDA sitesinden "LAUNCHER MANAGER (Android TV)" olan bölümdeki linkten apkyı indirin.
Doğrudan verdikleri link

Rica ederim üstad. Dediğim gibi Türkçe olmasa da çok önemi olmayan iki satır vardı.

1. Ana ekranda saatin yanındaki ayarlara tıkladığınızda açılan pencerdeki Sistem başlığı altındaki Switch profile.
2. Yokmuş yanılmışım. Özel isim miş. :)
Selam hocam, yeri değil ama bana güncel mac ve user pas combo lazım. Mevcutmudur acaba.

Projectivy Launcher v4.67 [Mod] [Çoklu Diller + Tüm Dpi'lar]

• Program bilgilerinin açıklamanın üstünde değil altında görüntülendiği hata düzeltildi
  • Çeşitli cihazlardaki birkaç çökme düzeltildi
  • yerelleştirmeler güncellendi

Ustam Botech Wzone Android 12 TV box için hangisini indirmemiz gerekiyor?

Geri