Öneri Next Start Pro 4k Sistem Güncellemesi Geldi..!

Cihazı sıfırladım ve Display format haricinde bir hata görmedim.Varsa da resmi güncelleme ile düzeltirler. Cihazın önceki haliyle şimdiki halinin arasındaki hız farkına inanamazsınız. Uygulama açılış hızı, akıcılık felan süper olmuş.

Cihazı sıfırladım ve Display format haricinde bir hata görmedim.Varsa da resmi güncelleme ile düzeltirler. Cihazın önceki haliyle şimdiki halinin arasındaki hız farkına inanamazsınız. Uygulama açılış hızı, akıcılık felan süper olmuş.
Umarım resmi güncelleme en kısa sürede gelir. Biraz daha bekleyeyim. Ona göre yüklemeyi deneyeceğim bende. Tabi kurulumu basitse. Çünkü konu hakkında çok bilgisi olan biri değilim. Teşekkür ederim @tekkan

bende cihaz yok ama bu video denk geldim izledim eksik çok diyorlar elindeki cihaz olanlar dikkat etsin geri 12 ye dönmez diyorlar problem yaşamayın

Next şu yazılım işini doktor üstadın sonrasında bir türlü düzeltemedi. Cihazlar kısa sürede yazılım nedeniyle çöp oluyor.

bende cihaz yok ama bu video denk geldim izledim eksik çok diyorlar elindeki cihaz olanlar dikkat etsin geri 12 ye dönmez diyorlar problem yaşamayın
Ben dün baktığımda izlenme 300 idi, şimdi siz paylaşınca 1.400 olmuş😁 Benim 1 yıllık maps yorumlarım bile 200k😁, çoğu da laf olsun diye, kendime hatırlatma baabında bıraktığım şeyler1000113304

açılmayan bi androidbox var next ... yandaki rezet tuşuyla açılmıyor ... başka bi yolu var mı ?

Evet arkadaşlar cihazımıza 785 mb olan sistem güncellemesi verildi.
Cihaz/hakkında kısmından güncellemeyi yükleyebilirsiniz.
Bu başlık altında geri bildirimlerimizi yapalım.

Ekli dosyayı görüntüle 15063
Ekli dosyayı görüntüle 15065Ekli dosyayı görüntüle 15066

Güncelleme sonrası sertifika gelmezse :
Cihazı sıfırlayın ( önerilen ) ya da, Google play store/play servislerinin verilerini silip yeniden başlatın.

Şu sebepten:
''Next Start Pro 4K'' Play Protect ( Cihaz Sertifikalı değil ) Sorunu

Sinetech detaylı anlatım videosu.

Next hiremcodan daha iyi 😅😅

Hireconun tek bir cihazını kullandım, o da x3 yada titanx ti. Hatırlamıyorum.
Ben 3 cihaz

Chipbox
Titanx
Mars mı Venüs mü öyle bir şeydi

Fena değildi
Ama titanx rezildi chipbox dönemine göre linux fena değildi
Mars Venüs mü işte her ne zıkkımsa güzeldi

Arkadaşlar bu cihazdan kullananlar varsa bakabilir mi ? buna benzer bir ayar var mı. ? Android 14'e yükselttiğim için Android 12 de var mıydı hatırlamıyorum.

Nova2

Ers

Next

Ers2

Son düzenleme:
@neos11 sen de vardı bu cihazlar, bakarmısın sana zahmet. Bu ayarları yapınca kumanda geçişi jet hızına evriliyor. :) Ana ekrandaki uygulamaların bir başından diğer başına geçmesi 1ms.

Homatics box r4k plusta var ayarlama da var 10 Sn 2dk arası ve varsayılan. Android 14.

Homatics box r4k plusta var ayarlama da var 10 Sm 2 k arası ve varsayılan. Android 14.
Android 12 next te var mıydı onu hatırlamıyorum. Varsa bu ayarı mutlaka yapsınlar. Tuş geçikme ayarını hızlıya alınca uçuyor.

Son düzenleme:
Android 12 next te var mıydı onu hatırlamıyorum. Varsa bu ayarı mutlaka yapsınlar.
Nova 2 de var baktım şimdi. Next köyde ve android 12, 14 yapmamıştım. Onu ancak köye gidince bakacağım. Peki ne olmalı varsayılanda. Süre 2-3 saniye diyor varsayalan için

Geri