Öneri Next Start Pro 4k Sistem Güncellemesi Geldi !

Cihazı sıfırladım ve Display format haricinde bir hata görmedim.Varsa da resmi güncelleme ile düzeltirler. Cihazın önceki haliyle şimdiki halinin arasındaki hız farkına inanamazsınız. Uygulama açılış hızı, akıcılık felan süper olmuş.

Cihazı sıfırladım ve Display format haricinde bir hata görmedim.Varsa da resmi güncelleme ile düzeltirler. Cihazın önceki haliyle şimdiki halinin arasındaki hız farkına inanamazsınız. Uygulama açılış hızı, akıcılık felan süper olmuş.
Umarım resmi güncelleme en kısa sürede gelir. Biraz daha bekleyeyim. Ona göre yüklemeyi deneyeceğim bende. Tabi kurulumu basitse. Çünkü konu hakkında çok bilgisi olan biri değilim. Teşekkür ederim @tekkan

bende cihaz yok ama bu video denk geldim izledim eksik çok diyorlar elindeki cihaz olanlar dikkat etsin geri 12 ye dönmez diyorlar problem yaşamayın

Next şu yazılım işini doktor üstadın sonrasında bir türlü düzeltemedi. Cihazlar kısa sürede yazılım nedeniyle çöp oluyor.

bende cihaz yok ama bu video denk geldim izledim eksik çok diyorlar elindeki cihaz olanlar dikkat etsin geri 12 ye dönmez diyorlar problem yaşamayın
Ben dün baktığımda izlenme 300 idi, şimdi siz paylaşınca 1.400 olmuş😁 Benim 1 yıllık maps yorumlarım bile 200k😁, çoğu da laf olsun diye, kendime hatırlatma baabında bıraktığım şeyler1000113304

açılmayan bi androidbox var next ... yandaki rezet tuşuyla açılmıyor ... başka bi yolu var mı ?

Geri