Öneri Next Start Pro 4k Sistem Güncellemesi Geldi..!

@tekkan Rehber şart. Hatta forumda rehberler şart. O çift almış. Getirdiler. Kur güncelle falan filan. 1520 TL'ye almışlar. Genel olarak cihaz iyi ama donanım olarak Android 12 üstünü kaldırmaz bu cihaz. Herkes kızıyor ama bu makinaya Allwinner işlemci koysalarmış bu alet canavar ötesi olurmuş. Çok ısınma yapıyor eyvallah ama ben oldum olası Allwinner işlemci taraftarıyım. Soğukmayı çözünce makinalar canavar oluyor. O rehberi mutlaka bekliyorum üstad. Bu arada komşular vesileyle bir Netflix rezalitne de şahit olmuş oldum. Ek konu açacacağım. Hem Netflix kullanıcıları hem Nexstar kullanıcıları bir kontrol etsinler.
Ben de Alwinner severim üstad, aldığım gün soğutucuyu değiştirir ısı işini hemen çözerim. Şu an aktif olarak kullandığım yine Alwinner cihaz, tık demez.
Ayrıca Next'i 1.520 liraya çok ucuz almış, kontrol ettin mi ? bir terslik olmasın.!

Ben de Alwinner severim üstad, aldığım gün soğutucuyu değiştirir ısı işini hemen çözerim. Şu aktif olarak kullandığım yine Alwinner cihaz, tık demez.
Ayrıca Next'i 1.520 liraya çok ucuz almış, kontrol ettin mi ? bir terslik olmasın.!
Ettim. Satıcı Next'in kendisi zaten. Hiçbir sorun yok. Cihaz olarak. Her şeyi temiz. Ama cihazı fiilen ilk kez test etmiş oldum. Allwinner'u soğut, buna koy bak neler olur. Bu cihaz yoksa 12 üstünü alırsa patlar. Denedi demeyin. Fiili olarak test edince anlıyorsun. Menüler geçişler falan minumum uygulama ve birçok uygulama devre dışı iken bile zorluyor. Ha bir de Wifi biraz tırt geldi bana. Uzun kullanınca anlaşılır ama ilk izlenimim o. Ama yoklukta gideri var.

Ettim. Satıcı Next'in kendisi zaten. Hiçbir sorun yok. Cihaz olarak. Her şeyi temiz. Ama cihazı fiilen ilk kez test etmiş oldum. Allwinner'u soğut, buna koy bak neler olur. Bu cihaz yoksa 12 üstünü alırsa patlar. Denedi demeyin. Fiili olarak test edince anlıyorsun. Menüler geçişler falan minumum uygulama ve birçok uygulama devre dışı iken bile zorluyor. Ha bir de Wifi biraz tırt geldi bana. Uzun kullanınca anlaşılır ama ilk izlenimim o. Ama yoklukta gideri var.
Cihaz bu mudur ? doğruysa, menu geçiş felan takılmayın üstad. Fiyat bedava. Ben son güncellemeden sonra cihaz dan daha da hoşlanmaya başladım açıkcası.

Cihaz bu mudur ? doğruysa, menu geçiş felan takılmayın üstad. Fiyat bedava. Ben son güncellemeden sonra cihaz dan daha da hoşlanmaya başladım açıkcası.

Aynen. Üretim koduna kadar kontrol ettim. 4K yayın da denedim. Sorun yok. Ama Netflix çok saçmalamış. Onu ayrı konu açacağım.

Oztur hocam söylediklerini harfien yaptım, tuş olarak sağ üsteki kaynak tuşuna atama yaptım sonuç güzel. Tuşa basıldığında boş hafıza 800mb lere çıkıyor..
Daha önce de hatırlarsan Tvquickaction konusunda yine yollarımız kesişmişti. Forumda bu uygulamaya senin kadar hakim olan birisi olduğunu sanmıyorum.
Müsait olduğunuzda bu uygulama hakkında bir rehber hazırlamak müthiş faydalı olacaktır. Tabi ki insiyatif sizin.

Tekrar teşekkürler.
İnşallah. Daha önceden yazmıştık ama silinmişmi anlamadım bulamadım. Yeniden oluştururuz.

şu lanet olası hiremco denilen gereksiz cihazada güncelleme gelir mi acaba arkadaşlar bilgisi olan var mı?? uygun rom bulamadım yoksa bulsam atacağım !!!

Bu cihazın selefi birçok cihaza Android 14 verilmiş durumda. Hatta az önce yabancı bir kaynaktan Android 14 Güncelleme dosyasını indirdim next cihaza kurdum. Kurulumda herhangi bir sorun çıkmadı; lakin cihaz eskisi gibi açıldı. Sıfırlayıp tekrar bakmak gerekir.

Bu cihazın selefi birçok cihaza Android 14 verilmiş durumda. Hatta az önce yabancı bir kaynaktan Android 14 Güncelleme dosyasını indirdim next cihaza kurdum. Kurulumda herhangi bir sorun çıkmadı; lakin cihaz eskisi gibi açıldı. Sıfırlayıp tekrar bakmak gerekir.
Bir kullan bakalım durum ne gösterir. İnşallah bu arada kendi çıkarır. Bu arada güncelleme flasha atıp usbden güncelle diyip kolay güncelleniyor mu, yoksa karışık mı. Geçen ki kendi güncellenesinde ağırlaştı. Sıfırlayınca düzelmişti.

Bir kullan bakalım durum ne gösterir. İnşallah bu arada kendi çıkarır. Bu arada güncelleme flasha atıp usbden güncelle diyip kolay güncelleniyor mu, yoksa karışık mı. Geçen ki kendi güncellenesinde ağırlaştı. Sıfırlayınca düzelmişti.
Güncelleme dosyası ugoos a aitti, usb ye atıp güncelledim bir zorluğu yok. Ama değişen bir şey de yok. Kaldığım yerden kullanmaya devam ediyorum. Uğraşmak istemediğim için sıfırlamadım cihazı.

Güncelleme dosyası ugoos a aitti, usb ye atıp güncelledim bir zorluğu yok. Ama değişen bir şey de yok. Kaldığım yerden kullanmaya devam ediyorum. Uğraşmak istemediğim için sıfırlamadım cihazı.
Next 2.Nesil Pro nun yok o zaman. Sağol.

Next tarafından verilen gayri resmi Android 14. Ufak tefek hatalar var, fakat ben beğendim. Gözle görülür bir hızlanma var. Sıfırlayınca hatalar düzelebilir, sıfırlayıp yazarım.

IMG 20251124 202106IMG 20251124 202231

Nasıl indirip kuracaz hocam? Bide resmi değil mis galiba.sertifika sorunu olmasin
O yüzden dosyayı paylaşmadım. Sertifika uçar. Ama öncekinde olduğu gibi cihaz içi güncellemede tekrar düzelir. Ama garantisi yok.!!
IMG 20251124 204845

Telegramda ota güncellemesini vermişler.android 14 silmisler.firmadan isteyin diyorlar.sikintisı cokmus

Telegramda ota güncellemesini vermişler.android 14 silmisler.firmadan isteyin diyorlar.sikintisı cokmus
Reis bu gayri resmi bir güncelleme dosyası, tabi ki hataları olacak. Ne bekliyorlarmış acaba telegramda ki amcalarımız.! Şimdi cihazı sıfırladım, bakarız yazarız buraya sıkıntılarını. Zaten en başta ufak tefek şeyler olduğunu ben de belirtmiştim.

Geri