tekkan
Müdavim
- Konular
- 155
Onu cihazı daha ilk fişe taktığımız da yapıyoruz üstad.Üstüne gelişmiş ayarlardan animasyon ölçeklerini 0.5'e çek bak nasıl uçuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Onu cihazı daha ilk fişe taktığımız da yapıyoruz üstad.Üstüne gelişmiş ayarlardan animasyon ölçeklerini 0.5'e çek bak nasıl uçuyor.
Onu da uzun zaman önce uygulamıştım. Ama bu uygulama biraz daha hızlandırdıÜstüne gelişmiş ayarlardan animasyon ölçeklerini 0.5'e çek bak nasıl uçuyor.
Demek ki Android 14 ile gelen bir özellikmiş. Geri bildirim için teşekkürler reis.Android 12 de böyle bi ayar ben bulamadım.yok
Next'in android 14 i kendi içinde güncellemesi halkında bir bilgi var mı.Demek ki Android 14 ile gelen bir özellikmiş. Geri bildirim için teşekkürler reis.
Her gün kontrol ediyorum üstad, henüz bir şey yok malesef. Ben dışarıdan yüklemiştim o şekilde kullanıyorum.Next'in android 14 i kendi içinde güncellemesi halkında bir bilgi var mı.
Reis bu elemanın bir cacık bildiği yok. Youtube'da bu videonun altına cihazla ilgili sorunları yazdım, adam doğru dürüst cümle kuramıyor. Önüne gelen bu işlere girmemeli bence. Hele telegram gruplarında egoizim estriyor adamlar.
ben o kadarını bilmem ama belkı problem yaşayan arkadaşların işi cözulur dıye attım bende nova 2 varReis bu elemanın bir cacık bildiği yok. Youtube'da bu videonun altına cihazla ilgili sorunları yazdım, adam doğru dürüst cümle kuramıyor. Önüne gelen bu işlere girmemeli bence. Hele telegram gruplarında egoizim estriyor adamlar.
Aynen ilk yaptığım o oluyor.Onu cihazı daha ilk fişe taktığımız da yapıyoruz üstad.![]()
Eyvallah reis teşekkürler. Videoda ki sorun genel kullanıcıyı bağlayan bir durum değil aslında, benim gibi android 14'ü dışarıdan yükleyenler için.ben o kadarını bilmem ama belkı problem yaşayan arkadaşların işi cözulur dıye attım bende nova 2 var![]()
Arkadaş box bile 14 oluyor benim telefon hala 8. Twitter yüklemiyor yaEyvallah reis teşekkürler. Videoda ki sorun genel kullanıcıyı bağlayan bir durum değil aslında, benim gibi android 14'ü dışarıdan yükleyenler için.