KekikAkademi'den yeni uygulama

Mhb uygulama cok guzel mobil ve tablette çok guzel calisıyor ama android tv de çok kasiyor resimler birbirine giriyor bende tcl tv android 11 2/16 ram hafiza var marketten 1.2.33 sürumu yukledim ama sağliklı çalışmiyor yardimci olursaniz sevinirim

Uygulamayı fire tv de kurunca uygulama görünmüyor ne ayarlar da ne uygulama ekranında sorunu çözebilen var mı?

Mecool KM2 Plus Deluxe 32 GB 4K Android TV Box​

2 senedir kullanıyorum tık yok tavsiye ederim, fakat fiyatı uçmuş 7000 tl olmuş.bütçeniz varsa alın derim

Mecool KM2 Plus Deluxe 32 GB 4K Android TV Box​

2 senedir kullanıyorum tık yok tavsiye ederim, fakat fiyatı uçmuş 7000 tl olmuş.bütçeniz varsa alın derim
Sanırım yanlış konuya mesaj attınız, bilginiz olsun.

Filmleri açtığımızda yukarıdaki seçeneklere kumanda genelde geçiş yapmıyor.
Sizde de öyle mi, ?

Kumanda ile xiaomi mi TV stick de biraz zor oluyor kullanması.

Kumanda ile xiaomi mi TV stick de biraz zor oluyor kullanması.
Yanıtınız için teşekkürler,Ben uygulamayı Android TV de kullanıyorum ve Kumanda ile VİDEO'da ileri geri alma ...vs işlemleri mümkün değil.PC de tüm işlemler mümkün.Bunun haricinde uygulama HARİKA

edit: Güncelleme play store'a gelmiştir.

Player ve mesaj bölümündeki hatalar giderilmiş.
Kumanda ile tam kontrol.
İleri geri sarma, mesaj yazma, tv box üzerinde sorunsuz.
Eklenti yönetiminde logo yerine, anasayfadaki gibi isimler gelmiş.
Gizlediğiniz eklentinin içerikleri, artık trendler bölümünde görünmüyor.
Kasma donma yok, gayet stabil.

Son düzenleme:
Güncelleme:

Player ve mesaj bölümündeki hatalar giderilmiş.
Kumanda ile tam kontrol.
İleri geri sarma, mesaj yazma, tv box üzerinde sorunsuz.
Eklenti yönetiminde logo yerine, anasayfadaki gibi isimler gelmiş.
Gizlediğiniz eklentinin içerikleri, artık trendler bölümünde görünmüyor.
Kasma donma yok, gayet stabil.

Bu 3 apk yıda TV de kurmayı denedim ancak kuruldu gözüksede uygulamalarda yok anlayamadım .Şimdiden ilginize teşekkürler

Bu 3 apk yıda TV de kurmayı denedim ancak kuruldu gözüksede uygulamalarda yok anlayamadım .Şimdiden ilginize teşekkürler
Edit:

Hocam, iki üst mesajda uygulamayı hali hazırda kullandığınızı yazmışsınız, bu 3 apk'ı neden kurma gereği duydunuz.? Ki, üç dosyadan ikisi zaten kurulmaz. Play store üzerinden güncelleme yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Edit:

Hocam, iki üst mesajda uygulamayı hali hazırda kullandığınızı yazmışsınız, bu 3 apk'ı neden kurma gereği duydunuz.? Ki, üç dosyadan ikisi zaten kurulmaz. Play store üzerinden güncelleme yapabilirsiniz.
playstore den indirdiğim uygulamada, daha önce kumanda işlevselliği sorunu yüzünden sildim. ve sizin mesajınızda hataların düzeltildiğini anladığım için playstore uygulamasını silip apk üzerinden kurmayı denedim

playstore den indirdiğim uygulamada, daha önce kumanda işlevselliği sorunu yüzünden sildim. ve sizin mesajınızda hataların düzeltildiğini anladığım için playstore uygulamasını silip apk üzerinden kurmayı denedim
Anladım hocam. Play store üzerinden tekrar kurarsanız sorun kalmayacaktır. Üste paylaşılan yeni sürüm şu an play store'da mevcuttur.

Anladım hocam. Play store üzerinden tekrar kurarsanız sorun kalmayacaktır. Üste paylaşılan yeni sürüm şu an play store'da mevcuttur.
Çok Çok Teşekkürler. Hemen deniyorum

Amazon cihazlarda firetv vs.. uygulama görünmüyorsa bunu bir deneyin arkadaşlar. Uygulama sistemde kuruluysa çağırması lazım.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Geri