KekikAkademi'den yeni uygulama

İçeriği seçip izle dediğimizde video formatı desteklenmiyor diyor

Uygulama çok iyi olmuş gerçekten keske mor peket kanallarınıda barindirsa

harika olmus emeginize saglik

Paylaşım için teşekkürler, uygulama çok hızlı, pratik ve kolay

Kesinlikle tavsiye ediyorum 👍

Bi de şu huawei cihazlar düşünülse giriş yapamıyorum google desteği olmadığı için

Tavsiye ederim güzel olmuş

Çok güzel olmuş Tv'de çok kasıyor donma yapıyor bilginize

Bi de şu huawei cihazlar düşünülse giriş yapamıyorum google desteği olmadığı için
App Galery'den Gbox'ı indir. Gbox ile google servisleri açılıyor.
Edit: Böyle bir video buldum belki işinize yarayabilir

Son düzenleme:
App Galery'den Gbox'ı indir. Gbox ile google servisleri açılıyor.
Edit: Böyle bir video buldum belki işinize yarayabilir
bende de var bunlar fakat gmail girişi yaparken tarayıcıya yönlendiriyor giriş yapıyorum sonra uygulamaya yönlendirme aşamasında uygulamaya geçiş yapmıyor. çünkü gbox gspace gibi uygulamalar klon olduğu için sistem algılamıyor

tablet ya telefon olsa haklısın da
honoroun tabletleri de iyi gerçi çalışan tabletini neden değiştiresin

konuya dönücek olursam yükledim google play hesabıyla girmek de sıkıntılı bişe değil de o aşamaya gelince ne yapıcam dedim vazgeçtim
1-ben grup sevmem tek başıma izlerim sohbet edip bişe mi izliycem kahve gibi :)
2-zaten @tekkan ın mesajlarında gördüğüm farklı bişe de yok tek izliyorsam cloudstream de nuvio da yapar o işi
3- son olarak cloudtream zaten yetiyor fazlasıyla hepsinde sağlayıcılar aynı kimse de zaten farklı bişe sunamıycağı için keyfi kullanım seçimi ha bu evet farklı url ekle chat odası gibi filan ama canlı tv olayına dönunce web sitesi gibi olur chat de 1000 kişi sonra canlı yayın da maç yayını filan sıkıntılar çıkabilri gibi geldi bana kısaca sildim beni açmadı iiy pazarlar yeni konularda görüşürüz :)

-tv de inanılmaz derecede kasıyor
-player sorunlu,ileri sarmak için sağ tuşa basınca video ileri sarmıyor
izlenecek olan video da kasıyor

uygulamayı tv den sildim sonraki sürümlerde tekrar denerim
Kekikakademi nin eline emeğine sağlık çok güzel bir uygulama olmuş.eminim yeni sürümlerde daha akıcı ve kullanıcı dostu olacaktır.

Son düzenleme:
Harika bir uygulama
hızlı ve kullanışlı

honoroun tabletleri de iyi gerçi çalışan tabletini neden değiştiresin

konuya dönücek olursam yükledim google play hesabıyla girmek de sıkıntılı bişe değil de o aşamaya gelince ne yapıcam dedim vazgeçtim
1-ben grup sevmem tek başıma izlerim sohbet edip bişe mi izliycem kahve gibi :)
2-zaten @tekkan ın mesajlarında gördüğüm farklı bişe de yok tek izliyorsam cloudstream de nuvio da yapar o işi
3- son olarak cloudtream zaten yetiyor fazlasıyla hepsinde sağlayıcılar aynı kimse de zaten farklı bişe sunamıycağı için keyfi kullanım seçimi ha bu evet farklı url ekle chat odası gibi filan ama canlı tv olayına dönunce web sitesi gibi olur chat de 1000 kişi sonra canlı yayın da maç yayını filan sıkıntılar çıkabilri gibi geldi bana kısaca sildim beni açmadı iiy pazarlar yeni konularda görüşürüz :)
Haklısın da bu işin hamurunu kekikakademi yogurmaya başladı o yüzden kullanılmaya değer diye düşünüyorum 😄

Geri