emeğine sağlık sağolasın ustaGüncelleme play store'a henüz gelmedi. Github'da yayınlanan son sürümdür. Mevcut play store sürümünün üstüne güncelleme yapılmaz bilginiz olsun.
Denemek isteyen kurulu olanı silip alttaki uygun dosyayı kurabilir.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
En son kekikdevam diye hatırlıyorum güncel depo kısa koduCloudstream için kekikakademinin gücel deposu varmı
Samsung Tv'de play mağazası yok, televizyonun işletim sistemi de Tizen. Özetle Watchbuddy'i indiremez ve kullanamazsınız, saygılarımla.İyi akşamlar, bir sorum olacaktı... Watchbuddy i samsung google tv üzerinden yüklemeye çalışık ancak google playde gözükmüyordu.
Deneyen ve kullanabilen var mı acaba?
Uygulamanın güncellemesi varsa yapınız belki düzelir.Bende icerik kesfet cikmiyor dunden beri neden
Bende de vardı o sorun bugün güncellemesi varmış yapınca düzeldiBende icerik kesfet cikmiyor dunden beri neden
Arkadaşlarınız bu videoyu izleyerek kurulumu hakkında bilgi sahibi olacakharika uygulama teşekkürler emeği geçen herkese
ama çoğu arkadaşım nasıl kurulacağını bilmiyor.
Sanırım maçlar yayınları yok birtekArkadaşlar KekikAkademi yeni bir uygulaması var.
Amazon firetv 4k max kullanıyorum. Bu linkten kurdum ama kurulmuş gözükmüyor. Bu cihazda playstore uyumu olmadığından oradan kurduğum uygulamanız kendini kapatıyor. Samsung tablette problem yok. Bu güzel uygulamanız firestickte de kullanmak isterdim. Çözüm bulursanız sevinirim.Amazon cihazlarda firetv vs.. uygulama görünmüyorsa bunu bir deneyin arkadaşlar. Uygulama sistemde kuruluysa çağırması lazım.