KekikAkademi'den yeni uygulama

Telegram grubunda da yazdm bakalım
valla ben üstlerde yorumumu yazdım ilk yorumum zaten kekikakademi bu işlerin öncüleri kurucularından onlar bunu bir proje olarak yaptı ama buralara göre bir proje değil bence çok fazla açık kapısı olan bişe zamanın periscope u gibi günümüzün tangosu filan neyse sezon başlangıcı neler olur şikayet mi olur ne olur hayırlısı diyelim beni çeken bişe olmadı açıkcası ama dediğim gibi beni çeken bişe olmadı zevkler ve renkler tartışılmaz iyi haftalar herkese

Güncelleme gelmis gplayden kontrol edin

Ailece izlemek için *** kapatmak yetmiyor tren tavsiye bölumdede engellinmeli.

aslında mantıklı uygulama ama yorumlarda da gördüğüm kadarıyla ne kadar da gizlesek ana menüde gözüküyor çok saçma :D aslında cloudstream ve nuvio için yapılan eklentiler buraya aktarılabilir ama kim uğraşacak :D
en iyisi nuvio, cloudstream ve stremiodan devam. Şu an genelde cloudstream kullanıyorum çok nadir nuvio ve stremio açıyorum.

Downloder ile indirmek için kod: 2928170

Geliştirenin eline sağlık çok güzel bir uygulama olmuş

Arkadaşlar sizde gizlenen eklenti nasıl görünür anlamadım. Bakın hepsini kapattım, sadece 6 eklenti bıraktım. Trendlerde görünüyor diyorsanız ona yapacak bir şey yok.

k1.pngk3.png

Son düzenleme:
Emeğinize sağlık çok güzel uygulama ve çalışıyor. Fakat film yüklenirken biraz uzun sürüyor ama yinede iyi

Arkadaslar uygulama mukemmel cloustremden daha kullanisli olmus etkilesimde 10 no farkli eklentiler var mi

İleri , geri sarma özelliği ve kaçıncı dakikasını izliyoruruz android tv boxta gözükmüyor. Onun dışında içerik sayısı iyi

Güncellemeyle düzenlenmiş+18 icerikler

teşekürler ellerine saglık

Kesinlikle Harika bir uygulama olmuş çatır çatır çalışıyor. son güncelleme ile ile hiç sorun yaşamadım. hatta şu an açık vaziyette arkadaşımla izliyoruz. Emeği geçen kekik akademinin akıllarına sağlık.

Çok güzel düşünülmüş elinize sağlık ,mi stick te az kastı gibi az gezindiği de PC ve tabletlerde nasıl bilemiyorum.

Merhaba uygulama Android TV Uyumlu mu acaba?

Geri