izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Arkada tmdb ile birlikte çalışan bir sistem var zaten. Mesela diyelim ki x dizisinin 4. bölümü 1 ekim 2026da yayınlanmış ama benim sistemde yok ekle diye uyarıyor beni
Ama geçen gün sorduğumda istek atmanız gerekiyor demiştin. Ben mi yanlış anladım acaba ?

Ama geçen gün sorduğumda istek atmanız gerekiyor demiştin. Ben mi yanlış anladım acaba ?
Evet, doğru. Eğer eklemezsem yeni bölümü istek atabilirsiniz. Bu sistem otomatik değil, benim kontrolümde çalışıyor

Takipteyim bakalım 😀 şu an küçük ağa var.Son eklenenler en başta evet Tuzlu Kahve, Abi yeni bölümler eklendiğinde başa gelecekmi?Süpersin dostum yanımda olsan Kahve söylerdim şimdi.

Takipteyim bakalım 😀 şu an küçük ağa var.Son eklenenler en başta evet Tuzlu Kahve, Abi yeni bölümler eklendiğinde başa gelecekmi?Süpersin dostum yanımda olsan Kahve söylerdim şimdi.
Cache durumuna göre değişir. Nuvio cacheliyor kataloğu. Ara sıra girip çıkın yeni şeyler eklendikçe nuvioya hemen anlık yansımasa da 1 saat sonra yansır.

v1.14.613 Güncelleme Notları:

- Crocodile, Enel, Roger, Smoker, Oden, Doflamingo kaynaklarındaki bölüm sayısı fazla olan dizilerde yaşanan json hataları giderildi. Ortak bir mimariye bağlanarak daha stabil hale getirildi.

- Saul kaynağında yanlış içerik eşleştirme sorunu giderildi. @deşarj

- Vegapunk kaynağında sezonlar arasında hatalı bölüm atlama sorunu giderildi. (Bu mantığı ilk başlarda animeler için tasaralamıştım ama gerek kalmadı) @deşarj

Hatalar olabilir belirtmeyi unutmayınız :)

- Crocodile, Enel, Roger, Smoker, Oden, Doflamingo kaynaklarındaki bölüm sayısı fazla olan dizilerde yaşanan json hataları giderildi. Ortak bir mimariye bağlanarak daha stabil hale getirildi.

- Vegapunk kaynağında sezonlar arasında hatalı bölüm atlama sorunu giderildi. (Bu mantığı ilk başlarda animeler için tasaralamıştım ama gerek kalmadı) @deşarj

Hem repoyla katalogla ilgilen hem isteklere bak ekle hataları gider vallahi bravo.Teşekkürler emeğine sağlık.

Elinize sağlık hocam

Elinize sağlık. Küçük bir problemi bildirmek istiyorum. Youtube dizilerinde şayet dizi TMDB tarafından sezonlara bölünmüşse 2. ve sonraki sezonlarda 1. sezonun bölümlerinin linki var. Örneğin "Tatlı Hayat" adlı dizinin S1 B1'i ile S2 B1'i aynı. Başka dizilerde de aynı sıkıntı var. Katalog olarak sizin sağladığınız kataloğu kullanıyorum.

Elinize sağlık. Küçük bir problemi bildirmek istiyorum. Youtube dizilerinde şayet dizi TMDB tarafından sezonlara bölünmüşse 2. ve sonraki sezonlarda 1. sezonun bölümlerinin linki var. Örneğin "Tatlı Hayat" adlı dizinin S1 B1'i ile S2 B1'i aynı. Başka dizilerde de aynı sıkıntı var. Katalog olarak sizin sağladığınız kataloğu kullanıyorum.
Teşekkürler hocam, benim kataloğu kullanıyor olsaydınız 1 sezon olduğunu görürdünüz. Ben kataloğumda düzeltiyorum. Belki sizde başka katalog var ise onla karışıyor olabilir.1790872791772.png

Nuvio Katalog ve sizin katalog ekli bendede aynı 1 sezon görünüyor.

Üstad YouTube da güzel belgesellerde oluyor istek olursa eklemek mümkünmüdür.

Cinemeta kataloğunu tamamen devre dışı bırakınca düzeldi, ilginiz için teşekkür ederim.

Ben ara ara denk gelirdim arkadaşlar için yazdım.Denk geldiğimde istek yollarım elbet.Teşekkürler.

Üstad YouTube da güzel belgesellerde oluyor istek olursa eklemek mümkünmüdür.
25- Arka Arkaya Mesaj Atmak: Her ne sebeple olursa olsun art arta mesaj atmak yasaktır. Doğası gereği her gün ya da belli periyotlarla yeni bilgi verilmesi gereken konular dışında (günlük reytingler, vizyona giren filmler, yeni eklenen diziler gibi) bu kural istisnasız uygulanacaktır.

Hocam Kurtlar vadisinde şöyle bi hata var sadece bende mi acaba pusudada aynı hata

Ekli dosyalar

• Screenshot_20261002_013721_Nuvio.jpg
    Screenshot_20261002_013721_Nuvio.jpg
    236.7 KB · Görüntüleme: 20

Hocam ilgin, alakan ,çaban, emeğin büyük ve fazlasıyla özveri dolu çok teşekkürler.

Geri