izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

@ayruki
Katalog hata veriyo değişimi acaba yoksa güncellemeye mi denk geldim

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
@ayruki hocam gözünü seveyim sen bezip bırakıp gitme ihtimaline karşı yanında bir eleman yetiştir. Yoksa bu kadar istek karşısında işin zor. Yani artık istekden ziyade sadece hata bildirimi yapalım. Bu ne arkadaş o diziyi koy bu diziyi koy... Hepsi YouTube de var zaten. Şimdiye kadar kullandığım tüm programlarda adminler bu sebepten dolayı bırakıp gitti. Bitmeyen istekler.

@ayruki hocam gözünü seveyim sen bezip bırakıp gitme ihtimaline karşı yanında bir eleman yetiştir. Yoksa bu kadar istek karşısında işin zor. Yani artık istekden ziyade sadece hata bildirimi yapalım. Bu ne arkadaş o diziyi koy bu diziyi koy... Hepsi YouTube de var zaten. Şimdiye kadar kullandığım tüm programlarda adminler bu sebepten dolayı bırakıp gitti. Bitmeyen istekler.
Youtube ile bir sıkıntım yok hocam, sistemi ben başlattım zaten. Şunu koy bunu koy diyen de yok çünkü istek sistemi var. Ne zaman isteği kabul edeceğim ise bana kalmış 😀😀.

Düzenli güncellemelerin ise sonuna geldim. Bundan sonra daha tempolu güncellemeler

Youtube ile bir sıkıntım yok hocam, sistemi ben başlattım zaten. Şunu koy bunu koy diyen de yok çünkü istek sistemi var. Ne zaman isteği kabul edeceğim ise bana kalmış 😀😀.

Düzenli güncellemelerin ise sonuna geldim. Bundan sonra daha tempolu güncellemeler
Umarım bu kadar güzel eklentiye bizi alıştırıp, sonra desteği kesmezsin kardeşim. Bizim cekincemiz bu.

Umarım bu kadar güzel eklentiye bizi alıştırıp, sonra desteği kesmezsin kardeşim. Bizim cekincemiz bu.
Sonsuza kadar devam edecek hali yok hocam zaten. Ne zaman bırakacağım belli olmaz çok çabuk sıkılan biriyim 😀

teşekkürler emeğinize sağlık

Sonsuza kadar devam edecek hali yok hocam zaten. Ne zaman bırakacağım belli olmaz çok çabuk sıkılan biriyim 😀
bence hemen bırak bu konu başlığı ile devam edeceğine bırak forum üyelerine lan diye başlayarak konu açıyorsun çok yakışıksız

Gıcıklığına yapıyor dikkate almayın.

Sıkıntı ne biliyorsunuz demi lan sana ne begenmiyorsun girme cik burdan hem kullaniyorsun bib gibi hem laf ediyorsunuz bib gibi şakamı siniz siz ya (bib ker sansürsüz yazamadım anlayan anlamıştır)

Her gün açtığımda aynı filmler.çok geç yeni film ekleniyor ana sayfaya.bende cinemate var ondanmı.her gün yenilenen ana sayfa için ne yüklemem lazım
Nuvio Stock Kataloğu Kur ve Ayarlar Entegrasyonlardan Bütün Ayarlari Aç Kapaliysa

Cinamete eklentisini adresini verirmisiniz bulamıyom başka yerde

Buyur,ben Cs Killerin elemanı junior ayruki

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri