ayruki
Paylaşımcı
Not aldımHocam Kurtlar vadisinde şöyle bi hata var sadece bende mi acaba pusudada aynı hata
Not aldımHocam Kurtlar vadisinde şöyle bi hata var sadece bende mi acaba pusudada aynı hata
Tmm link değişmiş sanırım değiştirdim@ayruki
Katalog hata veriyo değişimi acaba yoksa güncellemeye mi denk geldim
Sorun bulma ve sorun çözme hızım müthişTmm link değişmiş sanırım değiştirdim
Youtube ile bir sıkıntım yok hocam, sistemi ben başlattım zaten. Şunu koy bunu koy diyen de yok çünkü istek sistemi var. Ne zaman isteği kabul edeceğim ise bana kalmış@ayruki hocam gözünü seveyim sen bezip bırakıp gitme ihtimaline karşı yanında bir eleman yetiştir. Yoksa bu kadar istek karşısında işin zor. Yani artık istekden ziyade sadece hata bildirimi yapalım. Bu ne arkadaş o diziyi koy bu diziyi koy... Hepsi YouTube de var zaten. Şimdiye kadar kullandığım tüm programlarda adminler bu sebepten dolayı bırakıp gitti. Bitmeyen istekler.
Umarım bu kadar güzel eklentiye bizi alıştırıp, sonra desteği kesmezsin kardeşim. Bizim cekincemiz bu.Youtube ile bir sıkıntım yok hocam, sistemi ben başlattım zaten. Şunu koy bunu koy diyen de yok çünkü istek sistemi var. Ne zaman isteği kabul edeceğim ise bana kalmış.
Düzenli güncellemelerin ise sonuna geldim. Bundan sonra daha tempolu güncellemeler
Sonsuza kadar devam edecek hali yok hocam zaten. Ne zaman bırakacağım belli olmaz çok çabuk sıkılan biriyimUmarım bu kadar güzel eklentiye bizi alıştırıp, sonra desteği kesmezsin kardeşim. Bizim cekincemiz bu.
Al işteSonsuza kadar devam edecek hali yok hocam zaten. Ne zaman bırakacağım belli olmaz çok çabuk sıkılan biriyim![]()
bence hemen bırak bu konu başlığı ile devam edeceğine bırak forum üyelerine lan diye başlayarak konu açıyorsun çok yakışıksızSonsuza kadar devam edecek hali yok hocam zaten. Ne zaman bırakacağım belli olmaz çok çabuk sıkılan biriyim![]()
İxisiri fazla kaçırmış @ayrukibence hemen bırak bu konu başlığı ile devam edeceğine bırak forum üyelerine lan diye başlayarak konu açıyorsun çok yakışıksız
Nuvio Stock Kataloğu Kur ve Ayarlar Entegrasyonlardan Bütün Ayarlari Aç KapaliysaHer gün açtığımda aynı filmler.çok geç yeni film ekleniyor ana sayfaya.bende cinemate var ondanmı.her gün yenilenen ana sayfa için ne yüklemem lazım
Sil gitsin onu aşağıdaki verdiğim linke tikla açıldıktan sonra kopyalaNasıl kuracam onu.bide cinameti silecemmi
Cinamete eklentisini adresini verirmisiniz bulamıyom başka yerde
Buyur,ben Cs Killerin elemanı junior ayruki@ayruki hocam gözünü seveyim sen bezip bırakıp gitme ihtimaline karşı yanında bir eleman yetiştir. Yoksa bu kadar istek karşısında işin zor. Yani artık istekden ziyade sadece hata bildirimi yapalım. Bu ne arkadaş o diziyi koy bu diziyi koy... Hepsi YouTube de var zaten. Şimdiye kadar kullandığım tüm programlarda adminler bu sebepten dolayı bırakıp gitti. Bitmeyen istekler.
Esprisine.. Bu ne arkadaş biri izlelan der biri magandalık yaparBuyur,ben Cs Killerin elemanı junior ayruki