izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Türk dizileri kaynağında içerikler başlangıçta 360 p kalitede çalışıyor ve bu şekilde devam ediyor. Sonradan en kaliteli alternatif olan 4k veya 1080 p ye geçişte yapmıyor. Bizde zaten kalite seçemiyoruz Nuvioda şimdilik böyle bir özellik yok sanırım.

Türk dizileri kaynağında içerikler başlangıçta 360 p kalitede çalışıyor ve bu şekilde devam ediyor. Sonradan en kaliteli alternatif olan 4k veya 1080 p ye geçişte yapmıyor. Bizde zaten kalite seçemiyoruz Nuvioda şimdilik böyle bir özellik yok sanırım.
Hangi dizi hocam

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Oynatma içerisinde Stream Selection İle Regex Deseni kullanıyorum. Fakat bu özelliği açık bırakıyorum. Kendiliğinden kapalı konuma geliyor.
Sizde durum nedir.
4k filmler de olsaydı Süper olurdu
Üstteki yorum alanindaki regex deseni yerinden 4K icerik secerseniz ilk 4K içerikleri getirir ama kaynaklarda 4K sağlayıcı ekli olması gerek.

Bu şekilde buluyor bendede burada sorun yok. Ama videoyu oynattığımda player içerisinden video detaylarına giriyorum oynatma kalitesini 360p gösteriyor.
Hocam bende video detayları diye bir yer yok ama bir bakarım kaynağa bir ara bende bir sıkıntı yok gibi kalitede

Ekli dosyalar

• IMG_20261004_224907_566.jpg
    IMG_20261004_224907_566.jpg
    375.7 KB · Görüntüleme: 23
Slm saygılar novıo filmde oynatma kulanılamıyo diyo fragman oynuyor nerde hata yaptım bilgilendirmeniz sevinirim

@ayruki dost napıyon bea.Hayırlı akşamlar.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri