izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Tatar ramazan kadir inanırın filmini koydum.ama youtube linki ekle dedi.beceremedim
youtube.izlelan.com + butonundan filmi bulun ve youtube video linkini yapıştırın. Becerilemeyecek bir şey değil

@ayruki dostum.Takip ettiğim dizilerden Dark Matter(2024 Yapımı)'in bugün çıkan bölümü yerine kaynaklarda eski bir dizi çıkıyor Vegapunk sadece doğru diziyi açıyor bilgine.Kolay gelsin.

@ayruki dostum.Takip ettiğim dizilerden Dark Matter(2024 Yapımı)'in bugün çıkan bölümü yerine kaynaklarda eski bir dizi çıkıyor Vegapunk sadece doğru diziyi açıyor bilgine.Kolay gelsin.
Hangi kaynaklar yanlış buluyor hocam, o kaynakları düzelteyim.

Vegapunk harici hepsi yanlış buluyor.

Herkese selam bende zaten Cinemate yüklü

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bunlar aynı katalog eklentisi galiba bu eklentiyi de yüklesem sorun olur mu nuvio'da

Herkese selam bende zaten Cinemate yüklü

Bunlar aynı katalog eklentisi galiba bu eklentiyi de yüklesem sorun olur mu nuvio'da
Evet aynı katalog hocam, eğer türk dizisi izlemek istiyorsanız TurkDizi kaynağının tam doğru çalışması için izlelan kataloğu yüklemeniz lazım. Veyahut bazı animelerde mesela One Piece animesini doğru şekilde izlemek istersenizde izlelan kataloğu lazım.

Nuvio bu aralar benim göz bebeğim. Gerçekten çok özel bir uygulama. Sizin de eklentiniz can suyu oldu, çünkü Tükçe eklenti bulmak çok zor. Özellikle de sağlıklı, stabil çalışan.
İki gündür kullanıyorum gerçekten hızlı ve düzenli bir eklenti. Ellerinize sağlık. Uzun ömürlü hatta ölümsüz olur inşallah ☺️
Tv box kurdum ancak çok uğraşmama rağmen ne eklenti ekleyebildim ne de çalıştırabildim yardımcı olabilir misiniz

Tv box kurdum ancak çok uğraşmama rağmen ne eklenti ekleyebildim ne de çalıştırabildim yardımcı olabilir misiniz

Vegapunk'ta yanlış hocam :D
Bende doğru sorunsuz üstelik Türkçe dublaj izliyorum ve az önce bir şey farkettim mobil sürüme güncelleme gelmiş yükledikten sonra YouTube eklenmiş ana sayfaya.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20261001_155919_Nuvio.jpg
    Screenshot_20261001_155919_Nuvio.jpg
    264.7 KB · Görüntüleme: 21
Nuvio TV sürümü için bahsediyorum
eklentiler den silip tekrar yüklendiğinde Ana sayfaya YouTube geliyor.Silmeden önce 2 kaynak vardı şimdi 4 kaynak gözüküyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20261001_162148.jpg
    IMG_20261001_162148.jpg
    667.4 KB · Görüntüleme: 23
Hocam TR dizileri arşiv genişlesin diye bol bol istek yapıyorum. Sorun olmaz değil mi ? 10 dakika limitine takılıyorum. Yoksa ara vermeyceğimde. :ROFLMAO::ROFLMAO:

Platform dizilerini filmlerini de böyle kolay ekletebileceğimiz bir yol olsa :) Gassal,Marnalı vs.

Hocam TR dizileri arşiv genişlesin diye bol bol istek yapıyorum. Sorun olmaz değil mi ? 10 dakika limitine takılıyorum. Yoksa ara vermeyceğimde. :ROFLMAO::ROFLMAO:
Sorun yok hocam :D sadece azınlıkta olsa da eski dizilerde sorun çıkabiliyor tmdb ile youtube playlistteki bölüm sayısı tutmayabiliyor. Buna da bir çözüm üreteceğim.
Platform dizilerini filmlerini de böyle kolay ekletebileceğimiz bir yol olsa :) Gassal,Marnalı vs.
Platform dizileri zaten kaynakların arasında varsa çıkıyor.

Hocam bence şuna da bir çare bulsan iyi olur bence. Devam eden dizilerde yeni bölüm eklendikçe yeni videoyu otomatik olarak sisteme dahil etse güzel olur. Sonradan sürekli link eklemek takip etmek açısından zor olur.

Hocam bence şuna da bir çare bulsan iyi olur bence. Devam eden dizilerde yeni bölüm eklendikçe yeni videoyu otomatik olarak sisteme dahil etse güzel olur. Sonradan sürekli link eklemek takip etmek açısından zor olur.
Arkada tmdb ile birlikte çalışan bir sistem var zaten. Mesela diyelim ki x dizisinin 4. bölümü 1 ekim 2026da yayınlanmış ama benim sistemde yok ekle diye uyarıyor beni

ve yeni bölüm eklendiğinde öne çıksa 😁

Geri