turbetfur
Paylaşımcı
Espriyi anlamadım maganda beyBuyur,ben Cs Killerin elemanı junior ayruki
Espriyi anlamadım maganda beyBuyur,ben Cs Killerin elemanı junior ayruki
Oynatma ayarlarında var kurcalarsan bulursun.Nuvioda dizi başladıgında seçili dilde altyazı otomatik başlayamaz mı birçok dil seçenegi geliyor tükçeyi seçip seyrediyorsun
Yardımın için saolOynatma ayarlarında var kurcalarsan bulursun.
Selamlar, kendi sitesine gidip izliyormuş gibi oluyor. Torrent değil yani. Sitelerin barındırdığı videolar ve altyazılar sadece başka bisi yok@ayruki @TheLastOne hocam selamlar,
Ben almanya da yaşıyorum. Burada malesef torrent yasak. İndirirken sorun yok da siz gönderirseniz ciddi sonuçları var. Torrent in de yani p2p nin de doğal sonucu olarak nuvio ya da stremio da torrentten veri çekilip aynı zamanda da gönderildiği için ben realdebrid servisi ile kullanıyorum. Asıl sorum ise yerli içerikler için örneğin hdfilmcehennemi dizipal vs gibi sitelerden çekilen içerikler p2p mi yoksa sadece kendi sitesine gidip diziyi izliyormuş gibi mi oluyor ? Aydınlatabilir misiniz ?
@Emre9110 Buna ek olarak Nuvio Torrent İcerikleri Oynatmaya Çalıştığında Su Şekilde Bir Uyarıda Veriyor Aklinizda Bulunsun Ayrica Ayarlar Oynatma İcerisinde Torrent İcin Bir Ayarda Mevcuttur Aciksa Kapatin Bu Ayari Torrent Oynatmaya Çalıştığında Etkinlestir Yazisi CikarSelamlar, kendi sitesine gidip izliyormuş gibi oluyor. Torrent değil yani. Sitelerin barındırdığı videolar ve altyazılar sadece başka bisi yok

Ne ise yarıyor ki bu sellectorBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Oynatma içerisinde Stream Selection İle Regex Deseni kullanıyorum. Fakat bu özelliği açık bırakıyorum. Kendiliğinden kapalı konuma geliyor.
Sizde durum nedir.
Direk dublaj lı olanı başlatıyor.Ne ise yarıyor ki bu sellector
Aslında kapalı değil,Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Oynatma içerisinde Stream Selection İle Regex Deseni kullanıyorum. Fakat bu özelliği açık bırakıyorum. Kendiliğinden kapalı konuma geliyor.
Sizde durum nedir.
Manuel secmek daha iyi sanki ben altyaziciyim dizilerde felan altyazi takılıyorum filmlere ayri ayar varsa dublaj icin onu açarım muhtemelen bu ayar hem dizi hem film icindir ayırmıyordurDirek dublaj lı olanı başlatıyor.
Nuvio izin en gereklileri yüklemişsiniz. Şu anlık dublaj için ihtiyacınız için yeterli , bunun dışında üstadın kataloğu olur,arti kaynak için ek plugin olur , yada bir tık ilerisi kolleksiyonlar olur, isterseniz eklenebilir.Merhaba ben biraz acemiyim. Resimlide ayrı eklenti ve uzantılar verilmiş. Videoluda ayrı kaynaklar verilmiş. Bu konuda ayrı. En kurmam gerekenler hangileri. Sadece Türkçe dublaj içerikler için ne yapmalıyım. Programı kurdum. Eşleştirdim telefonla. Addon ve plug-in olarak eklediklerimi resimlerde gönderdim. Doğru mu yapmışım. Silmem yada eklem gereken birşey var mı? Daha başka birşey kuracak mıyım. Koleksiyon falan kurmadım.
Teşekkür ederim. Arama yaptığımda İlk 3 addon içerikler hep aynı çıkıyor. Birisini bırakıp gerisini sileyim mi? Yoksa kalsın mı? Bu arada uygulamaya güncelleme gelmiş. 1.1.0(4) diyor günceliyeyim mi?Nuvio izin en gereklileri yüklemişsiniz. Şu anlık dublaj için ihtiyacınız için yeterli , bunun dışında üstadın kataloğu olur,arti kaynak için ek plugin olur , yada bir tık ilerisi kolleksiyonlar olur, isterseniz eklenebilir.
Var zaten4k filmler de olsaydı Süper olurdu
Teşekkür ederim. Arama yaptığımda İlk 3 addon içerikler hep aynı çıkıyor. Birisini bırakıp gerisini sileyim mi? Yoksa kalsın mı? Bu arada uygulamaya güncelleme gelmiş. 1.1.0(4) diyor günceliyeyim mi?