- Güncellendi - M3u Multi Panel Combo Tarayıcı v1.9 - Alfa

reis halledersen ömrümde ettiğim kadar dua ederim valla 😂
E dedimya önce şu programın bitmesi lazım diye galiba bundan sonra bir sürüm vs daha yayınlamam şu an testte olan uygulama stabil ve sağlamsa son olur çünkü yoruldum ve sıkıldım kafam kaldırmıyor artık. :D

E dedimya önce şu programın bitmesi lazım diye galiba bundan sonra bir sürüm vs daha yayınlamam şu an testte olan uygulama stabil ve sağlamsa son olur çünkü yoruldum ve sıkıldım kafam kaldırmıyor artık. :D
hakkını vermişsin zaten artık uygulamanın reis gayet iyi çalışıyor eline emeğine sağlık

hakkını vermişsin zaten artık uygulamanın reis gayet iyi çalışıyor eline emeğine sağlık
tek sorun internete fazla yükleniyor onuda çözersem bi sorun kalmayacak. büyük combo ve fazla url taratınca galiba interneti sömürüyo :D

@Latte abi galiba internet sömürmesini çözdüm gibi ama daha emin olamadım bende sorunsuz çalışıyor bakalım @Burz deneyince nolacak ona da bakacağız sende gizli gizli geldin yine ha :D

@Latte abi galiba internet sömürmesini çözdüm gibi ama daha emin olamadım bende sorunsuz çalışıyor bakalım @Burz deneyince nolacak ona da bakacağız sende gizli gizli geldin yine ha :D
Sende herşey sorunsuz çalışıyor zaten 😅
VPN derler, bende gerek yok.
Hata derler, bende hata yok.

Şimdi de internet diyorlar sen de yine internetle ilgili bir sorun yok.

Sen en iyisi kendi çapında hizmet sağlayıcı moduna girip bağlantını dağıt en azından yakında olan varsa faydalansın. En iyi çözüm bu gibi görünüyor 😀

Hata derler, ben de hata yok.

Sen en iyisi kendi çapında hizmet sağlayıcı moduna girip bağlantını dağıt en azından yakında olan varsa faydalansın. En iyi çözüm bu gibi görünüyor 😀

Latte noktayı koydu patrOn haklı ama​

Hata derler, ben de hata yok.

abi valla anlamadım benim cihazlar gerçekten okunmuş cihazlar olabilirler. :D şu an bunun üstünde çalışıyorum ben test ettim şimdi @Burz a gönderdim o test edecek o biraz acımasız davranıyor :D
1739218449998

@patr0n

Başarılarının devamını dilerim

Taramaya zayıf bir cihazla başladım
ilerleme %2 de 24 Hit
Maşallah valla reis 😁🧿 ben paylaşılmayan nadir olan URL lerden tariyom forumda aynı linkler dolasmasin die Max 7 hit gördüm o yüzden 😀

abi valla anlamadım benim cihazlar gerçekten okunmuş cihazlar olabilirler. :D şu an bunun üstünde çalışıyorum ben test ettim şimdi @Burz a gönderdim o test edecek o biraz acımasız davranıyor :D
Ekli dosyayı görüntüle 4357
Nazara karşı bağışıklık kazanmış olmaları iyi 😀

İşte bu yüzden feedback olayı çok önemli bu tür konularda. Tester olarak da Burz'un emeklerini de izliyorum mesajlaşmalardan 🤟🤯

Nazara karşı bağışıklık kazanmış olmaları iyi 😀

İşte bu yüzden feedback olayı çok önemli bu tür konularda. Tester olarak da Burz'un emeklerini de izliyorum mesajlaşmalardan 🤟🤯
Hahaha olabilir evet sonuçta sürekli aynı oda içerisindeyiz etkileniyodur. :D

Evet sabahtan akşama kadar çok yardımcı oldular @Mehmetof olsun @Burz olsun.

Ama @Burz şu an bile test ediyor onda da sorunsuz çalışırsa bi sıkıntı kalmayacak aslında.. :D

Ama @Burz şu an bile test ediyor onda da sorunsuz çalışırsa bi sıkıntı kalmayacak aslında.patr
patrOon En garanti benim yanlış bi durum olsa yazardım sana :)

Ama @Burz şu an bile test ediyor onda da sorunsuz çalışırsa bi sıkıntı kalmayacak aslında.. :D
Peki bu interneti bloke etmesi konusunda farklı bağlantı türleri arasında test ettiniz mi hiç?

Mesela forumdaki @parstv sanırım 1 Gbps internet hızı. Acaba onun gibi hız kullananlarda da bu sorun olabiliyor mu ya da kullanılan bağlantı türü fiber, VDSL vs mi etki ediyor bunun yaşanmasında?

patrOon En garanti benim yanlış bi durum olsa yazardım sana :)
Bu program farklı hocam henüz yayınlamadım. :)
Peki bu interneti bloke etmesi konusunda farklı bağlantı türleri arasında test ettiniz mi hiç?

Mesela forumdaki @parstv sanırım 1 Gbps internet hızı. Acaba onun gibi hız kullananlarda da bu sorun olabiliyor mu ya da kullanılan bağlantı türü fiber, VDSL vs mi etki ediyor bunun yaşanmasında?
İşte onu kökten çözmeye çalışıyorum abi benim bağlantı hızım 16 herhangi bir sorun olmuyor. Burz'un denediği combo ve üstüne 4 panel adresi ile denedim bi ara 3 mbps düştü ama eklediğim kod ile sıfırlandı devam etti sabit hız verdi ama bazılarında interneti iptal ediyor erişime kapatıyor. O yüzden kökten çözmeye çalışıyorum..

Geri