- Güncellendi - M3u Multi Panel Combo Tarayıcı v1.9 - Alfa

7 Paneli kendi combo m ile taratıyorum

Bildiğim kadarı ile önemli ayaklardan biri de Combo
Aynen öyle combo bu konuda önemli ve combo boyutu az ise internet kullanımını çok etkilemiyor ek olarak hit düşürmesi daha hızlı oluyor.

<Program Güncellemesi>
Sürüm 1.7 - Alfa

İşlem limiti kısıtlandı
Beklemeler eklendi bu sayede internet sömürmesinin önüne geçeceğimi düşünüyorum

Toplama combo listesi eklendi
İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi

Not: Dün ekran görüntüsü attığım sürüm muhtemelen gelemeyecek bu yüzden bunu güncelledim o projeyi iptal edeceğim gibi gözüküyor. :)

@Burz geldiğine göre hocam deneyip haber edersin sana zahmet akşam evde kendi internetinle dene kilitlenme yapacak mı bakalım kilitlerse son 1 güncelleme daha vereceğim sonra bu projeyide sonlandıracağım :)

1739273300391
Taramaya devam ediyor ve internet hızım sabit herhangi bir kesinti vs olmadı yavaşlama da söz konusu değil ama yüksek bağlantıya sahip kullanıcı da ne sonuç verecek bilmiyorum sunucuda test ettiğimde de bi sıkıntı göremedim ama @Burz evde deneyince sonuca göre son 1 güncelleme verebilirim. :) Bu arada içinde verdiğim combo ve panel ile taranıyor.

Herkese merhaba forum sakinleri bugün konumuz dün gece geliştirmiş olduğum bir program şu an beta aşamasında bu yüzden paylaşıyorum. Programın amacı başlıktan anlaşıldığı üzere multi tarama yapabiliyor.
Bu ne demek hemen açıklayım program açılışta ilk olarak sizden bir combo dosyası istiyor seçiyorsunuz, bu defa panel istiyor bir txt dosyası olacak combo hazırlar gibi paneller.txt hazırlayacaksınız taramak istediğiniz panelleri o dosya içine yazacaksınız. Daha sonra program işleme başlıyor.

Görüntü bu şekilde ilk açılan pencerede combo listenizi seçeceksiniz ikinci açılan pencerede panel url listesini seçeceksiniz multi tarama yaptığı için gözlemlediğim kadarıyla diğer panel tarama programlarından daha hızlı gibi ama henüz beta aşamasında olduğunu unutmayalım.

Ben size örnek olarak combo ve panel vereceğim mantığı kavramanız için program içinde ekli gelecek onu deneyerek mantığı kavrarsınız sonrasında kendiniz denersiniz.

Yine bir standart haline geldiği için söylüyorum bu tür programlar virüs uyarısı verecektir bu ekstra olarak verebilir çünkü exe paketine gömdüm normalde programı python ile kodladım herkes kullanabilsin diye böyle yaptım.

Program v1.7 - Alfa sürüme güncellendi.
------------------------------------------------------
Bu sürümde daha stabil çalışacağını düşünüyorum en azından yaptığım testler sonucunda bu kanıya vardım. Yine de yoğun stres altında ne tepki verir ön göremiyorum "beta" sürüm olduğunu göz önünde bulundurun lütfen. :)

Zip Şifresi: 1234​

Ekli dosyayı görüntüle 4242
eline saglik . ilerleme 3.45 hit 350

Not: Eğer ki program uzun süre ilerleme kaydetmezse muhtemelen taradığınız panellerden birinde bir sorun vardır. Bugün başıma geldi ama fixlemedim paneli sildim tekrar taramaya koydum bilginiz olsun.

Not: Eğer ki program uzun süre ilerleme kaydetmezse muhtemelen taradığınız panellerden birinde bir sorun vardır. Bugün başıma geldi ama fixlemedim paneli sildim tekrar taramaya koydum bilginiz olsun.
eline sağlık kardeşim tarama devam ederken birini izlemeye başladım bile

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    334.6 KB · Görüntüleme: 18
hocalarım şu panellerin değişen yeni linkini nasıl bulcaz ya 3 gündür deli gibi araştırıyorum kafayı yicem bi bulamadım bilen birisi yardımcı olabilir mi lütfen her yere baktım ama nafile
Hangi panelin yenisini istiyorsun?

eline sağlık kardeşim tarama devam ederken birini izlemeye başladım bile
Teşekkür ederim, internet bağlantısında bir sorun yok değil mi ? Çünkü interneti sömürdüğü söyleniyordu ona göre güncelleme yaptım bir sorun var mı diye kullanıcıdan cevap almaya çalışıyorum. :)

Teşekkür ederim, internet bağlantısında bir sorun yok değil mi ? Çünkü interneti sömürdüğü söyleniyordu ona göre güncelleme yaptım bir sorun var mı diye kullanıcıdan cevap almaya çalışıyorum. :)
hiç bir sorun yok kardeşim

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    38.4 KB · Görüntüleme: 3
S.A Ustam bunun normal py olanını paylaşabilirmisin exe olanı degilde rica etsem Teşkekkür eder saygılarımı sunarım çok çok güzel olmuşş ellerine saglık...

hiç bir sorun yok kardeşim
Tamamdır hocam teşekkür ederim. :)
S.A Ustam bunun normal py olanını paylaşabilirmisin exe olanı degilde rica etsem Teşkekkür eder saygılarımı sunarım çok çok güzel olmuşş ellerine saglık...
Aleyküm selam hocam rica eder saygılarımı sunarım lakin paylaşmayı düşünmüyorum diğerlerinde olduğu gibi editlenip başka forumda ben yaptım diye paylaşılacak gerek yok. :)

Bir önce ki konuda yapımcısı ispanyol olan bir programı düzenleyip, ufak Türkçe çevirisi yapıp burada paylaştım py dosyası baron66'da mevcut ona gönderdim dilerseniz onu alıp editleme yapabilirsiniz o bana ait bir uygulama değil.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. :)

Aleyküm selam hocam rica eder saygılarımı sunarım lakin paylaşmayı düşünmüyorum diğerlerinde olduğu gibi editlenip başka forumda ben yaptım diye paylaşılacak gerek yok. :)

Bir önce ki konuda yapımcısı ispanyol olan bir programı düzenleyip, ufak Türkçe çevirisi yapıp burada paylaştım py dosyası baron66'da mevcut ona gönderdim dilerseniz onu alıp editleme yapabilirsiniz o bana ait bir uygulama değil.
Cvp için ayrıca Teşekkür ederim ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz devamını temenni ederiz Saygılar..

Cvp için ayrıca Teşekkür ederim ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz devamını temenni ederiz Saygılar..
Anlayışla karşıladığınız için ben teşekkür ederim. Hayırlı günler, saygılar. :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri