burakhd
Paylaşımcı
- Konular
- 43
Reis paylaşmak için lazım bana sürekli değişiyor hangi panelin lazım olduğuHangi panelin yenisini istiyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reis paylaşmak için lazım bana sürekli değişiyor hangi panelin lazım olduğuHangi panelin yenisini istiyorsun?
Yok forumdan değil başka yerde yakaladım.Başka forumdamı yakalnmisim galibaşu yan panel mevzusu için girmedigim forum kalmadı aramaya devam daha
![]()
nerde kral bende merak ettm simdiYok forumdan değil başka yerde yakaladım.![]()
telegram da denk geldim konuşma tarzından ve yan panel bulmayı bilen birisini arama çabandan tahminde bulundum doğru tahmin etmişim.nerde kral bende merak ettm simdi![]()
o yan panel deli etcek beni az kaldı vallahitelegram da denk geldim konuşma tarzından ve yan panel bulmayı bilen birisini arama çabandan tahminde bulundum doğru tahmin etmişim.![]()
Şu programlarla işim bitseydi ona da göz atacağım ama o biraz farklı bir konu gibi url üstünde port tarama programı yazdım port tarıyor açık portları veriyor fakat değişen panel için henüz bir şeyler deneyemedim.o yan panel deli etcek beni az kaldı vallahi![]()
ilerleme 0,18 hit 108 masallahEmin olmamakla birlikte yakın bir zamanda böyle bir programda gelebilir ama söz veremiyorum, henüz bazı eklemem çıkarmam gereken şeyler var. Ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 4387
1.7 sürümünü indir ağ bağlantısını kitleyebiliyor 1.6
sağol reis bende yarım saattir wirellesde sorun ariom sürücüsünü felan güncelledim güncellemeyi görmemisim 1.7 yi1.7 sürümünü indir ağ bağlantısını kitleyebiliyor 1.6![]()
hocam 1.7 de tarama 1.6 ya göre daha mı yavaş yoksa benim internet ile felan alakalı olabilir mi1.7 sürümünü indir ağ bağlantısını kitleyebiliyor 1.6![]()
Çook teşekkür ederim, sorun gözükmüyor 1.7 de de<Program Güncellemesi>
Sürüm 1.7 - Alfa
İşlem limiti kısıtlandı
Beklemeler eklendi bu sayede internet sömürmesinin önüne geçeceğimi düşünüyorum
Toplama combo listesi eklendi
İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi
Not: Dün ekran görüntüsü attığım sürüm muhtemelen gelemeyecek bu yüzden bunu güncelledim o projeyi iptal edeceğim gibi gözüküyor.
Hocam 1.7 bi tık yavaşlattım çok yüklenince 1.6 gibi internet sorunlarına yol açıyor sonra wifi driver arayışı içine giriliyohocam 1.7 de tarama 1.6 ya göre daha mı yavaş yoksa benim internet ile felan alakalı olabilir mi
Bağlantı da stabil galiba interneti sömürmeye başladığı an kendini frenliyo ve salıyor interneti. Demek ki şuana kadar başarılı.Çook teşekkür ederim, sorun gözükmüyor 1.7 de de
Bunuda yakın zamanda deneme sürümü olarak paylaşacağım ekranda gözüktüğü üzere eklenen panelleri random sıra ile tarama yapıyor.Emin olmamakla birlikte yakın bir zamanda böyle bir programda gelebilir ama söz veremiyorum, henüz bazı eklemem çıkarmam gereken şeyler var. Ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 4387
Hocam inş win 7 de çalışır buBunuda yakın zamanda deneme sürümü olarak paylaşacağım ekranda gözüktüğü üzere eklenen panelleri random sıra ile tarama yapıyor.
Hocam ona söz veremiyorum maalesef, aslında kodlarken minimum işletim sistemi olarak win 7 ye göre kodladım fakat size attığım sürümde çalışmadığını gördük.Hocam inş win 7 de çalışır bu
üstad modemden kesiyor interneti ,farklı fazla panel ekleyinceHocam 1.7 bi tık yavaşlattım çok yüklenince 1.6 gibi internet sorunlarına yol açıyor sonra wifi driver arayışı içine giriliyo
Bağlantı da stabil galiba interneti sömürmeye başladığı an kendini frenliyo ve salıyor interneti. Demek ki şuana kadar başarılı.![]()
emeginize saglık harika işler yapıyorsunuz heycanla takip ediyorum sinetech formu basarılarınızın devamını diliyorumEkli dosyayı görüntüle 4378
Taramaya devam ediyor ve internet hızım sabit herhangi bir kesinti vs olmadı yavaşlama da söz konusu değil ama yüksek bağlantıya sahip kullanıcı da ne sonuç verecek bilmiyorum sunucuda test ettiğimde de bi sıkıntı göremedim ama @Burz evde deneyince sonuca göre son 1 güncelleme verebilirim.Bu arada içinde verdiğim combo ve panel ile taranıyor.
İnş bu program olacak inanıyorum hocamHocam ona söz veremiyorum maalesef, aslında kodlarken minimum işletim sistemi olarak win 7 ye göre kodladım fakat size attığım sürümde çalışmadığını gördük.
Hocam kaç panel ekleyerek denedin çokta strese sokmamak lazımüstad modemden kesiyor interneti ,farklı fazla panel ekleyince
Teşekkür ederimemeginize saglık harika işler yapıyorsunuz heycanla takip ediyorum sinetech formu basarılarınızın devamını diliyorum
Söz veremiyorum hocamİnş bu program olacak inanıyorum hocam