- Güncellendi - M3u Multi Panel Combo Tarayıcı v1.9 - Alfa

Emin olmamakla birlikte yakın bir zamanda böyle bir programda gelebilir ama söz veremiyorum, henüz bazı eklemem çıkarmam gereken şeyler var. Ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum.

1739287005736

o yan panel deli etcek beni az kaldı vallahi 😂
Şu programlarla işim bitseydi ona da göz atacağım ama o biraz farklı bir konu gibi url üstünde port tarama programı yazdım port tarıyor açık portları veriyor fakat değişen panel için henüz bir şeyler deneyemedim.

<Program Güncellemesi>
Sürüm 1.7 - Alfa

İşlem limiti kısıtlandı
Beklemeler eklendi bu sayede internet sömürmesinin önüne geçeceğimi düşünüyorum

Toplama combo listesi eklendi
İndirme bağlantısı konu içinde güncellendi

Not: Dün ekran görüntüsü attığım sürüm muhtemelen gelemeyecek bu yüzden bunu güncelledim o projeyi iptal edeceğim gibi gözüküyor. :)
Çook teşekkür ederim, sorun gözükmüyor 1.7 de de

hocam 1.7 de tarama 1.6 ya göre daha mı yavaş yoksa benim internet ile felan alakalı olabilir mi
Hocam 1.7 bi tık yavaşlattım çok yüklenince 1.6 gibi internet sorunlarına yol açıyor sonra wifi driver arayışı içine giriliyo 😂
Çook teşekkür ederim, sorun gözükmüyor 1.7 de de
Bağlantı da stabil galiba interneti sömürmeye başladığı an kendini frenliyo ve salıyor interneti. Demek ki şuana kadar başarılı. :)

Emin olmamakla birlikte yakın bir zamanda böyle bir programda gelebilir ama söz veremiyorum, henüz bazı eklemem çıkarmam gereken şeyler var. Ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 4387
Bunuda yakın zamanda deneme sürümü olarak paylaşacağım ekranda gözüktüğü üzere eklenen panelleri random sıra ile tarama yapıyor.

Hocam inş win 7 de çalışır bu
Hocam ona söz veremiyorum maalesef, aslında kodlarken minimum işletim sistemi olarak win 7 ye göre kodladım fakat size attığım sürümde çalışmadığını gördük.

Hocam 1.7 bi tık yavaşlattım çok yüklenince 1.6 gibi internet sorunlarına yol açıyor sonra wifi driver arayışı içine giriliyo 😂

Bağlantı da stabil galiba interneti sömürmeye başladığı an kendini frenliyo ve salıyor interneti. Demek ki şuana kadar başarılı. :)
üstad modemden kesiyor interneti ,farklı fazla panel ekleyince

Ekli dosyayı görüntüle 4378
Taramaya devam ediyor ve internet hızım sabit herhangi bir kesinti vs olmadı yavaşlama da söz konusu değil ama yüksek bağlantıya sahip kullanıcı da ne sonuç verecek bilmiyorum sunucuda test ettiğimde de bi sıkıntı göremedim ama @Burz evde deneyince sonuca göre son 1 güncelleme verebilirim. :) Bu arada içinde verdiğim combo ve panel ile taranıyor.
emeginize saglık harika işler yapıyorsunuz heycanla takip ediyorum sinetech formu basarılarınızın devamını diliyorum

üstad modemden kesiyor interneti ,farklı fazla panel ekleyince
Hocam kaç panel ekleyerek denedin çokta strese sokmamak lazım 😅 ben 3 veya 4 panel ile denedim bir sorun çıkmadı. Aynı şekil sunucu üzerinde de test ettim yine bir sorun çıkmadı.
emeginize saglık harika işler yapıyorsunuz heycanla takip ediyorum sinetech formu basarılarınızın devamını diliyorum
Teşekkür ederim:)
İnş bu program olacak inanıyorum hocam
Söz veremiyorum hocam

Geri