burakhd
Paylaşımcı
- Konular
- 43
reis halledersen ömrümde ettiğim kadar dua ederim vallaŞu programla işim biterse ona da göz atacağım ama önce şunu bi aradan çıkartmam gerek..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
reis halledersen ömrümde ettiğim kadar dua ederim vallaŞu programla işim biterse ona da göz atacağım ama önce şunu bi aradan çıkartmam gerek..
E dedimya önce şu programın bitmesi lazım diye galiba bundan sonra bir sürüm vs daha yayınlamam şu an testte olan uygulama stabil ve sağlamsa son olur çünkü yoruldum ve sıkıldım kafam kaldırmıyor artık.reis halledersen ömrümde ettiğim kadar dua ederim valla![]()
hakkını vermişsin zaten artık uygulamanın reis gayet iyi çalışıyor eline emeğine sağlıkE dedimya önce şu programın bitmesi lazım diye galiba bundan sonra bir sürüm vs daha yayınlamam şu an testte olan uygulama stabil ve sağlamsa son olur çünkü yoruldum ve sıkıldım kafam kaldırmıyor artık.![]()
tek sorun internete fazla yükleniyor onuda çözersem bi sorun kalmayacak. büyük combo ve fazla url taratınca galiba interneti sömürüyohakkını vermişsin zaten artık uygulamanın reis gayet iyi çalışıyor eline emeğine sağlık
Sende herşey sorunsuz çalışıyor zaten
Sende herşey sorunsuz çalışıyor zaten
VPN derler, bende gerek yok.
Hata derler, ben de hata yok.
Şimdi de internet diyorlar sen de yine internetle ilgili bir sorun yok.
Sen en iyisi kendi çapında hizmet sağlayıcı moduna girip bağlantını dağıt en azından yakında olan varsa faydalansın. En iyi çözüm bu gibi görünüyor![]()
abi valla anlamadım benim cihazlar gerçekten okunmuş cihazlar olabilirler.Sende herşey sorunsuz çalışıyor zaten
VPN derler, bende gerek yok.
Hata derler, ben de hata yok.
Şimdi de internet diyorlar sen de yine internetle ilgili bir sorun yok.
Sen en iyisi kendi çapında hizmet sağlayıcı moduna girip bağlantını dağıt en azından yakında olan varsa faydalansın. En iyi çözüm bu gibi görünüyor![]()
Maşallah valla reis
Nazara karşı bağışıklık kazanmış olmaları iyiabi valla anlamadım benim cihazlar gerçekten okunmuş cihazlar olabilirler.şu an bunun üstünde çalışıyorum ben test ettim şimdi @Burz a gönderdim o test edecek o biraz acımasız davranıyor
Ekli dosyayı görüntüle 4357
Hahaha olabilir evet sonuçta sürekli aynı oda içerisindeyiz etkileniyodur.Nazara karşı bağışıklık kazanmış olmaları iyi
İşte bu yüzden feedback olayı çok önemli bu tür konularda. Tester olarak da Burz'un emeklerini de izliyorum mesajlaşmalardan![]()
patrOon En garanti benim yanlış bi durum olsa yazardım sana
Peki bu interneti bloke etmesi konusunda farklı bağlantı türleri arasında test ettiniz mi hiç?
Bu program farklı hocam henüz yayınlamadım.patrOon En garanti benim yanlış bi durum olsa yazardım sana![]()
İşte onu kökten çözmeye çalışıyorum abi benim bağlantı hızım 16 herhangi bir sorun olmuyor. Burz'un denediği combo ve üstüne 4 panel adresi ile denedim bi ara 3 mbps düştü ama eklediğim kod ile sıfırlandı devam etti sabit hız verdi ama bazılarında interneti iptal ediyor erişime kapatıyor. O yüzden kökten çözmeye çalışıyorum..Peki bu interneti bloke etmesi konusunda farklı bağlantı türleri arasında test ettiniz mi hiç?
Mesela forumdaki @parstv sanırım 1 Gbps internet hızı. Acaba onun gibi hız kullananlarda da bu sorun olabiliyor mu ya da kullanılan bağlantı türü fiber, VDSL vs mi etki ediyor bunun yaşanmasında?
7 Paneli kendi combo m ile taratıyorumMaşallah valla reisben paylaşılmayan nadir olan URL lerden tariyom forumda aynı linkler dolasmasin die Max 7 hit gördüm o yüzden
![]()