GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Uzun muhalefet in listesi ücretsiz.Myway in listesi keza aynı şekilde bunlar ücretsiz sizin panel hiç bilgim yok ama sadece tahmin adresi galiba direkt almıyor gibime geliyor.
yayınlar forward ediliyor sadece, herhangi bir restream yapılmadığı için sunucunun avantajını kullanamıyorsun sadece ara bir sunucu görevi görüyor bu yüzden ekstra geç açılıyor.

Son düzenleme:
iyi günler. diziler bölümünde Santa Clarita Diet dizisinin türkçe dublajlı bölümlerini de yükleyebilir misiniz? iyi çalışmalar.
Zaman bulabilirsem ekleyeceğim.
Merhabalar üstadım bir süredir paneli tivimate programinda ekli bence bı sorun yok emeğine sağlık teşekkür ediyorum sen bunu tek başına nasıl finanse ediyorsun reklam vs yok bunu merak ettim çalışmalarınin devamıni dilerim
Merhaba iyi seyirler, zamanında ucuzken aldığım bir sunucu vardı süresi dolana kadar yaptığım bir proje.
hiç bağlanmıyor
Ilk mesajdaki playeleri deneyebilirsiniz.

Show tv dizileri eklenmiştir.

Son düzenleme:
Herkese iyi seyirler bu aralar çok yoğunum zaman buldukça filmleri ekliyorum, dizilerde çalışmama durumunu gördüm düzelteceğim. Tv kısmına uzun zamandır bakamıyorum fırsat bulursam öncelikle yerel kanallar sonra yabancı kanallari eklerim.
Filmleri açmiyor dönüyor hep

2 haftadır ekli 2 saat kullanabilirim vakit olmuyor projelerinin devamı diliyorum ellerine sağlık 😎

prison break açmıyor televizoda denedim uygun değil diyor

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Panel Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9382
Film İçerik Sayısı: 21945
Dizi İçerik Sayısı: 4645

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

Yukarıdaki kodu girdim göstermiyor yardımcı olabilecek varmı

pc de SFVipPlayer denedim açmıyor Iptv Smarters Expert onda denedim açıyor ama kanal listelerini çok karışık veriyor ücretsiz sürümünü kullandım birkaç programda daha denedim olmadı tel üzerinde televizo yu denedim en iyi onda çalıştı emeğine sağlık

Çalma listesi ekle bölümünden xtream seçin;
Kullanıcı adı :hpgdisco
Şifre :123456
Sunucu adresi :

Yapıp kaydedin liste gelecektir.
pc de SFVipPlayer denedim açmıyor Iptv Smarters Expert onda denedim açıyor ama kanal listelerini çok karışık veriyor ücretsiz sürümünü kullandım birkaç programda daha denedim olmadı tel üzerinde televizo yu denedim en iyi onda çalıştı emeğine sağlık
İyi seyirler.

Yeşilçam kategorisinde yok maalesef baktım. Rica etsem Kemal Sunal,Şener Şen, İlyas Salman,Zeki-Metin ve Keloğlan filmlerini ekler misiniz. Emeğinize sağlık
Tam olarak hangi film arıyordunuz? Kemal Sunal'a ait 73'ten fazla film var ayrıca 7/24 kemal Sunal tv kanalı var.

Tam olarak hangi film arıyordunuz? Kemal Sunal'a ait 73'ten fazla film var ayrıca 7/24 kemal Sunal tv kanalı var.
Canlı tv var biliyorum fakat seç izle olması ayrı bir kolaylık sağlayacaktır. Film ismi şart değil yazdığım kişilerin olabildiğince filmleri eklenebilir. İlginize teşekkür ederim.

Geri