Dorukinho11
Üye
- Konular
- 5
Hocam öncelikle elinize sağlık, tek sorun denediğim hiçbir film açılmıyor, sorun bende mi acaba, diziler çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hangi playerde deniyorsunuz? Televizo'da test ettim şuan bir sorun görünmüyor.Hocam öncelikle elinize sağlık, tek sorun denediğim hiçbir film açılmıyor, sorun bende mi acaba, diziler çalışıyor
Patronun modladigi 9xtream uygulamasini kur linki vermiş bu liste iyi çalışıyorHocam öncelikle elinize sağlık, tek sorun denediğim hiçbir film açılmıyor, sorun bende mi acaba, diziler çalışıyor
9xtream ile hallettim hocam hiçbir sıkıntı yok teşekkürlerHangi playerde deniyorsunuz? Televizo'da test ettim şuan bir sorun görünmüyor.
Oldu hocam sağolunPatronun modladigi 9xtream uygulamasini kur linki vermiş bu liste iyi çalışıyor
Kaynak yayin şuan tek onlar var yakında düzelirim sanırım.Hocam Arnavutluk Kanallarından Big Brother kanallarından farklı yayın var lütfen mümkünse big brother kanallarını eklerseniz sevinirim.
İyi seyirler, bir o silin.Eline sağlık, morlar var mı bunda
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.Eklenen filmler ;
Aşk ve Şarap (2025)
Babam Noel'i Kurtarıyor 2 (2025)
Kayıp Bölüm: Yuki'nin İntikamı (2025)
Muzzle: City of Wolves (2025)
Trap House (2025)
Eklenen dizi bölümleri
Var Bunlar (3 sezon bölümleri)
Fer (son bölümleri)
Yeni 4k kanallar birazda yerel kanallar eklendi.
Evet yayin aktifŞimdi kontrol ettim bir sorun yok.
Sağlam bir kaynak bulursam ekleyeceğim.