GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9382
Film İçerik Sayısı: 21945
Dizi İçerik Sayısı: 4645

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

Ellerinize sağlık ama TV'ye aktarırken hata veriyor Tv'de açmıyor URL adresleri m3u olsa
Daha iyi olmazmıydı imkanı varsa

@hpgdisco hocam Trt1 vpnsiz açılmıyor, Star Tv hem açılmıyor hemde logo simgesi hiç gelmiyor rica etsek bir bakabilir misiniz?

Ellerinize sağlık ama TV'ye aktarırken hata veriyor Tv'de açmıyor URL adresleri m3u olsa
Daha iyi olmazmıydı imkanı varsa
Görüntü aktarma yaparken çalışmaması farklı bir durum, m3u belki ilerleyen zamanlarda olabilir.
@hpgdisco hocam Trt1 vpnsiz açılmıyor, Star Tv hem açılmıyor hemde logo simgesi hiç gelmiyor, birde kanal 7 avrupa açılmıyor rica etsek bir bakabilir misiniz?
2 trt 1 kanalını denedim bir sorun yok açılıyor.
Star TV fhd açılmıyor ama HD olanı açılıyor logoda bir sorun göremedim.

TRT 1 4k, star TV 4k ekledim ayrıca.

2 trt 1 kanalını denedim bir sorun yok açılıyor.
Star TV fhd açılmıyor ama HD olanı açılıyor logoda bir sorun göremedim.

TRT 1 4k, star TV 4k ekledim ayrıca.
Star tv logo problemi düzedi hocam, 4k lar harika çalışıyor problem çözülmüştür çok teşekkür ederiz 😊🙏👍🏻

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251129_232004_Televizo.jpg
    Screenshot_20251129_232004_Televizo.jpg
    215.6 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_20251129_231925_Televizo.jpg
    Screenshot_20251129_231925_Televizo.jpg
    297.2 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20251129_231900_Televizo.jpg
    Screenshot_20251129_231900_Televizo.jpg
    53.9 KB · Görüntüleme: 6
  • Screenshot_20251129_232010_Televizo.jpg
    Screenshot_20251129_232010_Televizo.jpg
    61.7 KB · Görüntüleme: 7
Hocam birde 7/24 Hızlı ve öfkeli, çakallarla dans ve testere vpnsiz açılmıyor, goldvod vizyon 2025 ve goldvod yeşilçam tv 1 de hiç açılmıyor vpn le de açılmadı. Birde kemal sunal hariç tüm bu saydıklarımda logo yok ekleme şansımız var mı? 😊🙏🏻

Hocam birde 7/24 Hızlı ve öfkeli, çakallarla dans ve testere vpnsiz açılmıyor, goldvod vizyon 2025 ve goldvod yeşilçam tv 1 de hiç açılmıyor vpn le de açılmadı. Birde kemal sunal hariç tüm bu saydıklarımda logo yok ekleme şansımız var mı? 😊🙏🏻
Vizyon 2025 ve yeşil çam tv deneme amaçlı eklemiştim sildim diye hatırlıyordum kalmış öyle, şimdi sildim.

Diğer kanalların açılmaması iss alakalı sanırım eğer filmler açılıyorsa 7/24 kanallarında çalışması lazım. Logo bulabilirsem ekleyeceğim.

Bu arada Biliyorsun Değil mi? (2025) filmi eklendi filmlerdeki poster sorunu düzeltildi.

Vizyon 2025 ve yeşil çam tv deneme amaçlı eklemiştim sildim diye hatırlıyordum kalmış öyle, şimdi sildim.

Diğer kanalların açılmaması iss alakalı sanırım eğer filmler açılıyorsa 7/24 kanallarında çalışması lazım. Logo bulabilirsem ekleyeceğim.

Bu arada Biliyorsun Değil mi? (2025) filmi eklendi filmlerdeki poster sorunu düzeltildi.
Evet hocam elinize sağlık harika görünüyor vpn problemi de düzeldi sadece merak ettiğim 7/24 kemal sunalı da diğer 3' ünün yanına alsak daha iyi olur üstad 😊🙏🏻

Evet hocam elinize sağlık harika görünüyor vpn problemi de düzeldi sadece merak ettiğim 7/24 kemal sunalı da diğer 3' ünün yanına alsak daha iyi olur üstad 😊🙏🏻
Logo ekledim dediğiniz gibi kemal Sunal tv yi de boxset kategorisine taşıdım.

7/24 tv kanallarından korumayı kaldırdım isteyenler kendi listelerine ekleyebilir. Kişisel kullanım içindir uygulama veya panele ekleyecekler lütfen önceden haber versin aksi halde panel ip ban atar.

Kod:

Son düzenleme:
Mükemmel görünüyor hocam, elinize emeğinize sağlık bizleri de kırmıyorsunuz Allah razı olsun, şu içerikler birde rec tv box gibi bir uygulamada olacaktı birde donate kısmı olacaktı ordanda mis gibi destek verecektik ama olsun buna da şükür. En yakın zamanda ilk sayfaya herhangi boş kaynak reposu bile olur bir github coffee donate linki beklşiyoruz hocam varsa daha iyileri size kalmış hiç farketmez ama biz sizden talep (rica) ediyoruz 😊👍🏻

7/24 tv kanallarından korumayı kaldırdım isteyenler kendi listelerine ekleyebilir. Kişisel kullanım içindir uygulama veya panele ekleyecekler lütfen önceden haber versin aksi halde panel ip ban atar.

Kod:
Eline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.
Show Turk Listede Yok Ekleyebilirmisin.Mumkunse.
Birde Transformers,JohnyEnglish,Evde Tek Basına,İndiana Johns,Mumya,Gorevimiz Tehlike,Polis Akademisi,Recep İvedik,Mumkunse Boxset Bolumune Bu Filmleri,Ekleyebilirmisin,Kardesim.Saygılarımla.

Mükemmel görünüyor hocam, elinize emeğinize sağlık bizleri de kırmıyorsunuz Allah razı olsun, şu içerikler birde rec tv box gibi bir uygulamada olacaktı birde donate kısmı olacaktı ordanda mis gibi destek verecektik ama olsun buna da şükür. En yakın zamanda ilk sayfaya herhangi boş kaynak reposu bile olur bir github coffee donate linki beklşiyoruz hocam varsa daha iyileri size kalmış hiç farketmez ama biz sizden talep (rica) ediyoruz 😊👍🏻
Düşünmeniz yeter,acikcasi iptv'den para kazanmayı doğru bulmuyorum yoksa gayet iddialı uygulama yapardım.
Eline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Saol.
Show Turk Listede Yok Ekleyebilirmisin.Mumkunse.
Birde Transformers,JohnyEnglish,Evde Tek Basına,İndiana Johns,Mumya,Gorevimiz Tehlike,Polis Akademisi,Recep İvedik,Mumkunse Boxset Bolumune Bu Filmleri,Ekleyebilirmisin,Kardesim.Saygılarımla.
Kontrol edeyim, filmler 7/24 için mi? Show Türk ve show Turk Avrupa kanallarını ekledim.

Lg TV de mkiptv ye eklemeye çalışıyorum çalışmıyor. Nasıl çalıştırabilirim LG TV için deneyen varmı

Düşünmeniz yeter,acikcasi iptv'den para kazanmayı doğru bulmuyorum yoksa gayet iddialı uygulama yapardım.

Kontrol edeyim, filmler 7/24 için mi? Show Türk ve show Turk Avrupa kanallarını ekledim.
Filmleri Boxset Kategorisi Seri Olarak Vod Bolumunde Degilde Live Bolumunde İster 7/24,İstersen Seri Halinde Senin İcin Nasıl Uygun Olacaksa.Benimkisi Nacizane Tavsiye.Yinede Tercih Senin.Kardeşim.

Filmleri Boxset Kategorisi Seri Olarak Vod Bolumunde Degilde Live Bolumunde İster 7/24,İstersen Seri Halinde Senin İcin Nasıl Uygun Olacaksa.Benimkisi Nacizane Tavsiye.Yinede Tercih Senin.Kardeşim.
Müsait zamanda bakayım o zaman geniş bir 7/24 tv kanalları yapmayı düşünüyorum zaman bulabilirsem.
Lg TV de mkiptv ye eklemeye çalışıyorum çalışmıyor. Nasıl çalıştırabilirim LG TV için deneyen varmı
Ilk mesajda test edilen playerler var ama smart TV yok diye biliyorum,giriş mi yapılmıyor yoksa kanallar mi açılmıyor?

Müsait zamanda bakayım o zaman geniş bir 7/24 tv kanalları yapmayı düşünüyorum zaman bulabilirsem.

Ilk mesajda test edilen playerler var ama smart TV yok diye biliyorum,giriş mi yapılmıyor yoksa kanallar mi açılmıyor?
Liste hiç gelmiyor xstream ekleme seçeneği var açılmıyor .SS ip TV uygulamasındada çalışmıyor

Smart webosTV lerde HOT İPtv Stream ve URL çalıştırıyor 30gün deneme süresi veriyor sonrasını bilmiyorum

Geri