Ellerinize sağlık ama TV'ye aktarırken hata veriyor Tv'de açmıyor URL adresleri m3u olsaXtream Codes API Destekli IPTV Projesi
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik Bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9382
Film İçerik Sayısı: 21945
Dizi İçerik Sayısı: 4645
İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.
Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
Windows:
- Televizo
- M3uIptv
- 9Xtream
- Iptv Extreme
- Ott Navigator
- Tivimate Player
Linux:
- SFVipPlayer
- Iptv Smarters Expert