GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Http denedim yine açmadı.hot ip TV dediğin uygulama mı LG TV de yok

Ekli dosyalar

• 17644597338406966876471260772942.jpg
    17644597338406966876471260772942.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 51
Başka konuya resim yüklendiniz sanırım, https değilde http olarak deneyin birde. haanaura Hot iptv çalıştığını söylemiş var ise onunla deneyin.
Elinize emeğinize sağlık tv de çalışıyor sorunsuz ama windows ortamında bir türlü çalıştırmayı başaramadım yardımcı olacak var mı

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 9382
Film İçerik Sayısı: 21945
Dizi İçerik Sayısı: 4645

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Kullanıcılar Tarafından Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

Akşam tv yükledim kanallar var ama hiç biri göstermiyor saygılar

Bende de bir çok kanal açılmıyor. Televizo ile izlemeye çalışıyorum.
Emeklerinize sağlık.

Merhaba @hpgdisco daha önce samsung tv tizen de m3u player oynaticisinda kullanıcı bilgilerini kabul etmemişti, canlitv de sorun var ama videolar acildi
Şimdi kabul etti hatta yayin kanallari playera geldi fakat bunda da şu Kod hatasi verdi. Emeğinize yüreğinize sağlık kardeşim.

Ekli dosyalar

• 17646879699087361732389816575561.jpg
    17646879699087361732389816575561.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 27
Merhaba @hpgdisco daha önce samsung tv tizen de m3u player oynaticisinda kullanıcı bilgilerini kabul etmemişti, canlitv de sorun var ama videolar acildi
Şimdi kabul etti hatta yayin kanallari playera geldi fakat bunda da şu Kod hatasi verdi. Emeğinize yüreğinize sağlık kardeşim.
İyi seyirler, bazı kanallar açılabilir ama çok az diğer kanallar yönlendirmeli olduğundan player desteklemeyebilir.

İşin ilginç tarafı para ile alınan iptv ler den daha verimli ve güncel :) tamamen işi sevmek ve ilgilenmek ile alakalı. Gerçekten teşekkürler. Bu arada uygulama yaparsam en iyi yaparım gibi bir yorumunuzu gördüm, keşke böyle birşey yapsanız :))

İşin ilginç tarafı para ile alınan iptv ler den daha verimli ve güncel :) tamamen işi sevmek ve ilgilenmek ile alakalı. Gerçekten teşekkürler. Bu arada uygulama yaparsam en iyi yaparım gibi bir yorumunuzu gördüm, keşke böyle birşey yapsanız :))
En iyi değilde iddialı olurdu demiştim ama dediğim gibi korsan içerik ile para kazanmayı doğru bulmuyorum.

Eklenen filmler
Zootropolis 2 (2025)
Efendiler (2025)

Son düzenleme:
İlerleyen zamanlarda ekleyebilirim fakat test ettim içeriklerin çok fazla olmasından dolayı inmesi uzun sürüyor.

Bu arada şuan giriş yapıyor olması lazım api sisteminde değişiklik yapmıştım.
Hocam eline eline sağlık, yaptığın işten her hangi maddi beklentin yok. sunucu için de daha önceden almış olduğun üzerinden paylaşım yaptığını belirtmişsin onun da süresi bitene kadar.
Yapabilir misin bilmiyorum ama. malum senin de belirttiğin gibi diğer paralı sistemler gibi tüm playerler de çalışmıyor. bazı sorunlar oluyor. sen uygun fiyatlı bir sistem kursan (diğer paralılar gibi stabil sorunsuz çalışan) isteyen bu sistemini isteyen yeni ücretli stabil tüm playerler de çalışan. sürekli içerik güncellemesi vs.
hocam bu bir ihtiyaç haline geldi artık çoğu kişi buna para veriyor ve adam gibi verdiği paranın da hakkını alamıyor parasını ödüyorsun 3-5 ay sonra adamlar kapatıp gidiyor bir sürü sıkıntı var.
sen bu işi diğerlerinden çok daha iyi yapacaksındır kesin. bi düşün derim uygun fiyat çok belirleyici olur

Hocam eline eline sağlık, yaptığın işten her hangi maddi beklentin yok. sunucu için de daha önceden almış olduğun üzerinden paylaşım yaptığını belirtmişsin onun da süresi bitene kadar.
Yapabilir misin bilmiyorum ama. malum senin de belirttiğin gibi diğer paralı sistemler gibi tüm playerler de çalışmıyor. bazı sorunlar oluyor. sen uygun fiyatlı bir sistem kursan (diğer paralılar gibi stabil sorunsuz çalışan) isteyen bu sistemini isteyen yeni ücretli stabil tüm playerler de çalışan. sürekli içerik güncellemesi vs.
hocam bu bir ihtiyaç haline geldi artık çoğu kişi buna para veriyor ve adam gibi verdiği paranın da hakkını alamıyor parasını ödüyorsun 3-5 ay sonra adamlar kapatıp gidiyor bir sürü sıkıntı var.
sen bu işi diğerlerinden çok daha iyi yapacaksındır kesin. bi düşün derim uygun fiyat çok belirleyici olur
İşin içine para girince her şey bozulur, böylesi daha iyi.

Now TV dizileri eklendi.

Geri