- Konular
- 223
ero nedir? açıklayın da biz de öğrenelimAdnan hocam size sormamıştım amaayrıca ero dedim +1818 demedim dikkatinizi çekerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ero nedir? açıklayın da biz de öğrenelimAdnan hocam size sormamıştım amaayrıca ero dedim +1818 demedim dikkatinizi çekerim
+ 18 içerik eklemiyorum maalesef.Adnan hocam size sormamıştım amaayrıca ero dedim +1818 demedim dikkatinizi çekerim
Kemal Sunal filmleri var ama ayrı kategori de değil ilerleyen zamanlarda yapalabil@hpgdisco Kemal Sunal' ın filmleri mevcut mu aceba? Değilse Filmler içerisine Kemal Sunal Filmleri kategorisi oluşturup, filmleri eklenebilirse minnettar oluruz![]()
Müsait zamanda ekleyeceğim.@hpgdisco Kardeşim.Bir Öneride Bulunabilirmiyim.Bende.
Mümkünse,Sunucunu,Zorlamayacaksa,Youtube Canlı,Yayın,Yapan,Diğer Kategori"lerde Bulunmayan,
Kanalları,Ekleyebilirmisin,Olmassada,Sorun Değil.Sadece,Bir Öneri.
Eline, Koluna, Sağlık,Kardeşim.Her Haliyle,Super Bir Proje,Oldu.Saygılarımla.
Sorun yok kardeşim.@hpgdisco + 18 içerik ten bahsetmiyorum. Normal ero film ( Emmanuella serisi) gibi filmlerden bahsediyorum. Ayrıca sadece merak edip sordum.
İyi seyirler.Harika dizi filimlerin olduğu listeye ihtiyaç duyuyordum teşekkürler üstad
Teşekkürler otomatik güncelleme olur televizoda kullanıyorum da listeyiSorun yok kardeşim.
İyi seyirler.
Evet otomatik güncelleme olur.Teşekkürler otomatik güncelleme olur televizoda kullanıyorum da listeyi
Beklemedeyiz kolay gelsinEvet otomatik güncelleme olur.
Şimdi denedim bir sorun yok açılıyor.Üstadım Western televizo da açamadım açmadı bir sorun mu var denediğim film yabandan gelen adam
The harder they fall
Açmadı
Başka arkadaşlarda dener umarımŞimdi denedim bir sorun yok açılıyor.
tesekkürler ama hocam xtream var ama next&nextstar uydu alıcısı yani denedim calısmadıXtream codes desteği varsa deneyin çalışma ihtimali var.
Hayda benim şansıma tekrar deneyexeğim bir kaç saat sonrasjndaEkli dosyayı görüntüle 16054Sorun yok çalışıyor...
Musiat zamanda eklemeye çalışacağım.Çiftçilik kanalları diye bir sekme olarak bu kanallar ayrılabilir diye düşünüyorum belgesel içeren televizyon kanallarından
Agro TV Türkiye
Çiftçi TV
Köy TV
Tarım Orman Tv
Toprak Tv
Yerel televizyonları da bekliyoruz zamanla, tekrar teşekkürler
Maalesef her playerde çalışmıyor.tesekkürler ama hocam xtream var ama next&nextstar uydu alıcısı yani denedim calısmadı![]()