GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Maalesef mor içerikler yasak.

Arkadaşlar kendi canlı yayın sisteminin ilk test kanalını ekledim . |TR| 7/24 FİLM kategorisinde

GOLDVOD TV KEMAL SUNAL

kanalını aktif ettim şuan test aşamasında olduğundan sizden geri dönüş bekliyorum. Kontrol etmenizi istedigim;

Her actiginizda filmler ilerliyor mu?
Donma oluyor mu? (kalite geçişlerinde)
Özellikle bir film bitip diğeri kesinti olmadan geçiyor mu?
Açılış hızı iyi mi?

Geri dönüşlere gore duzenleme yapacağım eğer her şey yolunda giderse bir çok 7/24 tv kanalı yapacağım. Altyazi, ses ve kalite seçenekli olacak şuan sadece kalite seçenekli var. Yanlışım yoksa tüm kemal sunal filmlerini ekledim (73 film) ilerledikçe başa dönecektir.

Ben yaptıktan sonra peşimden kopyalayıp yapmaya başlayacaklar, beni takip etmeye devam edin.
Elinize sağlık fakat istediğimiz ayrı bir kategori ile Kemal Sunal' ın istediğimiz filmlerini istediğimiz zaman izleyebilmek, görsellerdeki gibi bir liste olabilir 🙏🏻😊

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251116_144502_Televizo.jpg
    Screenshot_20251116_144502_Televizo.jpg
    112.4 KB · Görüntüleme: 46
erhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
eline , emegine sağlık... teşekkürler...

Sistem calisyormu şuan? Bekliyor gibi bende
Suan çalışıyor bir sorun yok.
Elinize sağlık uygulama güzel olmuş ve güzel çalışıyor
İyi seyirler.
Elinize sağlık fakat istediğimiz ayrı bir kategori ile Kemal Sunal' ın istediğimiz filmlerini istediğimiz zaman izleyebilmek, görsellerdeki gibi bir liste olabilir 🙏🏻😊
Tüm filmler ekli ama dediğiniz gibi kategoriye ayrılmadı.
eline , emegine sağlık... teşekkürler...
İyi seyirler.

Kemal Sunal tv'ye epg sistemi ekledim yayınlanan filmi epg bilgisinden görebilirsiniz.

Maalesef mor içerikler yasak.

Arkadaşlar kendi canlı yayın sisteminin ilk test kanalını ekledim . |TR| 7/24 FİLM kategorisinde

GOLDVOD TV KEMAL SUNAL

kanalını aktif ettim şuan test aşamasında olduğundan sizden geri dönüş bekliyorum. Kontrol etmenizi istedigim;

Her actiginizda filmler ilerliyor mu?
Donma oluyor mu? (kalite geçişlerinde)
Özellikle bir film bitip diğeri kesinti olmadan geçiyor mu?
Açılış hızı iyi mi?

Geri dönüşlere gore duzenleme yapacağım eğer her şey yolunda giderse bir çok 7/24 tv kanalı yapacağım. Altyazi, ses ve kalite seçenekli olacak şuan sadece kalite seçenekli var. Yanlışım yoksa tüm kemal sunal filmlerini ekledim (73 film) ilerledikçe başa dönecektir.

Ben yaptıktan sonra peşimden kopyalayıp yapmaya başlayacaklar, beni takip etmeye devam edin.
@hpgdisco Kardeşim, Senin Dahada İyi Projeler,Yapacağından,Zerre Kadar,Bir Şüphem,Yok.
Eline,Emeğine,Sağlık.
Cenab"ı Allah"ım;Gönlüne Göre,Versin.Saol,Kardeşim.
Not=History Belgesel Kanalı Arızalı,3 Alternatif"li,Yapabilirmisin,Bu Kanal"ı,İzleyen Cok Var.
Viasat History 3 Alternatif"li İyi.
7/24 Kemal Sunal Filmi,Kategori"de Yapmıssın.Guzel,Calısıyor.
Mümkünse;7/24 Boxet Kategori "leride,Yapabilirmisin. Acelesi,Yok.

Son düzenleme:
@hpgdisco Kardeşim, Senin Dahada İyi Projeler,Yapacağından,Zerre Kadar,Bir Şüphem,Yok.
Eline,Emeğine,Sağlık.
Cenab"ı Allah"ım;Gönlüne Göre,Versin.Saol,Kardeşim.
Not=History Belgesel Kanalı Arızalı,3 Alternatif"li,Yapabilirmisin,Bu Kanal"ı,İzleyen Cok Var.
Viasat History 3 Alternatif"li İyi.
7/24 Kemal Sunal Filmi,Kategori"de Yapmıssın.Guzel,Calısıyor.
Mümkünse;7/24 Boxet Kategori "leride,Yapabilirmisin. Acelesi,Yok.
Teşekkürler elimden geleni yapıyorum, History Channel kanalını duzelttim. Boxset filmler benimde aklıma geldi ama tek film olarak mı yapsam yoksa 10 tane filmin Boxset şeklinde mi yapsam karar veremedim.

Teşekkürler elimden geleni yapıyorum, History Channel kanalını duzelttim. Boxset filmler benimde aklıma geldi ama tek film olarak mı yapsam yoksa 10 tane filmin Boxset şeklinde mi yapsam karar veremedim.
Tek Film Olarak,Bence Daha,Güzel,Olur.
Örnek=Transformers 7/24 Boxset,Rocky,Rambo,Recep İvedik,Star Wars,Johnny English,
Boxset Kategori Olarak,Seri Olarak,Biter,Aynı Filmin,Diger Serisi,Başlayabilir.
Benimkisi,Bir Öneri Sadece.Yinede Sen Bilirsin.Tercih Senin Kardeşim.Saol.Eline,Emeğine, Sağlık.

Tek Film Olarak,Bence Daha,Güzel,Olur.
Örnek=Transformers 7/24 Boxset,Rocky,Rambo,Recep İvedik,Star Wars,Johnny English,
Boxset Kategori Olarak,Seri Olarak,Biter,Aynı Filmin,Diger Serisi,Başlayabilir.
Benimkisi,Bir Öneri Sadece.Yinede Sen Bilirsin.Tercih Senin Kardeşim.Saol.Eline,Emeğine, Sağlık.
Test amaçlı 7/24 BOXSET grubuna HIZLI VE ÖFKELİ serisini ekledim. Şuan kalite ve ses seçenekli canlı yayın, altyazi seçeneğini denedim biraz donma yapıyordu ilerleyen zamanlarda altyazi seçeneğini de ekleyemeye çalışacağım.

Ayrica yeni filmlerde eklendi

Son düzenleme:
Test amaçlı 7/24 BOXSET grubuna HIZLI VE ÖFKELİ serisini ekledim. Şuan kalite ve ses seçenekli canlı yayın, altyazi seçeneğini denedim biraz donma yapıyordu ilerleyen zamanlarda altyazi seçeneğini de ekleyemeye çalışacağım.

Ayrica yeni filmlerde eklendi
@hpgdisco Kardeşim.Eline,Emeğine,Sağlık.
Lakin Televizio Premium 1.9.40 Sürümünde 7/24 Kemal Sunal Epg Dahil Süper Çalışıyor.
7/24 Boxset Hızlı ve Öfkeli Serisi Harici Player Vlc,Bear Player,Mpv Player,ve Exo Player"le Açıyor.
Sanırım,Televizio"nun Sürümü Eski Codec"ler Olduğu İçin.
9Xtream Player Epg Hariç Senin Paneli En İyi Calıstıran Player.
Birde Markette 1Stream Player Var Ucretsiz.Keske Senin Panel Bu Playerde Calıssa Bu Player"in En İyi Özelliği Film Ve Dizi Kaynak Bilgilerini,Direkt Olarak Tmdb"Cekiyor,Olması.
1Stream Player"a Xtream Olarak Goldvod"u Ekleyebiliyoruz.
Lakin Kanallar Gelmiyor.1Stream Playerda Calısırsa,İster Epg,İster Dizi ve Film Bolumu Olsun.
Direkt Tmdb"den Ceker Kapak Foto"larından En İnce Detayına Kadar Çeker.
3 Tane Yerleşik Playeri İle Yayınları Sorunsuz,Acar.Harici Player Desteklemedigi İcin Kanal İd"lerinide,Alamazlar.Bunu Neden Soyluyorum Emeginin Korunmasını,İstedigim İcin.
Senden İzinsiz,Biri Alıp Eklemesin,Diye Soyluyorum.Amacım,Sadece,Yardımcı,Olmak.
İşine Karısmak Haddime Değil.Sadece,Öneri Olarak Soyluyorum. Tercih,Senin,Tabiiki.Saygılarımla.

Lakin Televizio Premium 1.9.40 Sürümünde 7/24 Kemal Sunal Epg Dahil Süper Çalışıyor.
7/24 Boxset Hızlı ve Öfkeli Serisi Harici Player Vlc,Bear Player,Mpv Player,ve Exo Player"le Açıyor.
Birde Markette 1Stream Player Var Ucretsiz.Keske Senin Panel Bu Playerde Calıssa Bu Player"in En İyi Özelliği Film Ve Dizi Kaynak Bilgilerini,Direkt Olarak Tmdb"Cekiyor,Olması.
Lakin Kanallar Gelmiyor.1Stream Playerda Calısırsa,İster Epg,İster Dizi ve Film Bolumu Olsun.
3 Tane Yerleşik Playeri İle Yayınları Sorunsuz,Acar.Harici Player Desteklemedigi İcin Kanal İd"lerinide,Alamazlar.Bunu Neden Soyluyorum Emeginin Korunmasını,İstedigim İcin.
Senden İzinsiz,Biri Alıp Eklemesin,Diye Soyluyorum.Amacım,Sadece,Yardımcı,Olmak.
İşine Karısmak Haddime Değil.Sadece,Öneri Olarak Soyluyorum. Tercih,Senin,Tabiiki.Saygılarımla.
Bu kadar emeğe karşılık bende size ufak bir tüyo vereyim yalnızca 1 listeye sakın bağlı kalmayın. Bilinmeyen ve keşfedilmeyi bekleyen o kadar güzel hazırlanmış listeler var ki üstelik bunların birçoğu yalnızca m3u veya xtream türü listeler değil yani neredeyse her playerı destekleyen listeler tıpkı yer altı madenleri gibi düşünün yalnızca madencilerini (yani sizleri) bekliyorlar hatta yer altından da birçoğu çıkartılmış hazır paketlenmiş sadece paketi açılıp kullanılmayı bekliyorlar daha nasıl açıklayım 1. İyi okuyun 2. İyi anlayın 3. İyi yorumlayın 4. İyi araştırın 5. İlk 4 Maddeyi unutmayın ve yedeğin de yedeği olması gerektiğini unutmayın 😉

@hpgdisco hocam savaş ve suç filmi bölümü yapmışsın ama suç filmleri dram da gözüküyor hala. Bu arada suç filmleri de gerçekten kaliteli filmler. Kategorilerle çok oynamasan iyi olur hocam.

konu çok alakalı mı bilmem ama
televizo 1.9.9.10 d sürüm de çalışmıyor

eski versiyon televizo da çalışıyor
eline emeğine sağlık , çok güzel.
teşekkürler..

Bu kadar emeğe karşılık bende size ufak bir tüyo vereyim yalnızca 1 listeye sakın bağlı kalmayın. Bilinmeyen ve keşfedilmeyi bekleyen o kadar güzel hazırlanmış listeler var ki üstelik bunların birçoğu yalnızca m3u veya xtream türü listeler değil yani neredeyse her playerı destekleyen listeler tıpkı yer altı madenleri gibi düşünün yalnızca madencilerini (yani sizleri) bekliyorlar hatta yer altından da birçoğu çıkartılmış hazır paketlenmiş sadece paketi açılıp kullanılmayı bekliyorlar daha nasıl açıklayım 1. İyi okuyun 2. İyi anlayın 3. İyi yorumlayın 4. İyi araştırın 5. İlk 4 Maddeyi unutmayın ve yedeğin de yedeği olması gerektiğini unutmayın 😉
usta aynen dedigin gibi............burda sadece biraz mantik yürütürsen olayi cözersin. apk ile m3u uzantilariyla hep ayni yerde patinaj yapar durursun onun bunun eline bakarsin kim yardim edicek diye box cihaza bir tane program kurarsin gerekli bir tane zip dosyasi hersey elinin altinda olur. hic birseyle ugrasmadan herseyi box kumandasiyla halledersin hangi kalite istersin hd mi full hd mi yoksa 4k mi. 100-150 hizinda internetinde varsa olay bitti.....

Üstad eline emeğine sağlık hep bu listeyi izliyorum ama dikkatimi çeken birşey oldu gece vakitleri özellikle 20:00 sonrası yayın ve filmlerde aralıklı donmalar oluyor sanırım fazla yüklenme oluyor

Evet yapabilirsiniz.
Bilgi icin teşekkürler
@hpgdisco hocam savaş ve suç filmi bölümü yapmışsın ama suç filmleri dram da gözüküyor hala. Bu arada suç filmleri de gerçekten kaliteli filmler. Kategorilerle çok oynamasan iyi olur hocam.
Bot oto kategori yerleştirme yaptı şuan manuel eklemeleri yaparken ilgili kategoriye ekliyorum.
konu çok alakalı mı bilmem ama
televizo 1.9.9.10 d sürüm de çalışmıyor

eski versiyon televizo da çalışıyor
eline emeğine sağlık , çok güzel.
teşekkürler..
En son sürümde test ediyorum her zaman.
Üstad eline emeğine sağlık hep bu listeyi izliyorum ama dikkatimi çeken birşey oldu gece vakitleri özellikle 20:00 sonrası yayın ve filmlerde aralıklı donmalar oluyor sanırım fazla yüklenme oluyor
O saatlerde epg güncelleme arka planda aktif oluyir ondan olabilir.

Şimdi arkadaşlar öncelikle daha önce de dediğim gibi kullanılan içerikler çok farklı bu yüzden her player farklı davranıyor. Ama şunu unutmayın ben testleri her zaman güncel Televizo uygulamasında yapıp çalıştığını onaylayıp söylüyorum. Epg, resim vs hepsinin çalıştığını onayladıktan sonra İşleme alıyorum,çalışmayan bir şeyi bilerek eklemiyorum. Misal biri diyorku film resimleri yok! Kontrol ediyorum var ama inatla bende yok diyor sorun resim urlsinde değil kişinin kullandığı iss engellemesinden kaynakli oluyor.

Siz tam olarak farkında değilsiniz ama şuan yaklaşık dizi, film ve tv olmak üzere yaklaşık 80 bin içerik var ücretli iptvlerde bile bu kadar içerik bulamazsınız. İsteseydim tum yayınlari tek tip çıkıp her playerde çalışmasını sağlayabilirdim ama bu kadar içeriğe panel dayanmaz dayanacak panelde ucuz olmaz ve böyle ücretsiz olmaz.

Suan sadece eklenmesi gereken binlerce tv kanalı var zaman bulamıyorum eklenecek halen yüzlerce dizi var ortalama yuzbin içerik olacak ama zamanım az. Şuan kendi canlı yayınını yapan bir ben varım o da istediğim gibi tamamlanırsa YouTube'deki gibi her dizi her belgesel için kanallar olacak, sağlıcakla kalın

Geri