GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Projesi

Bildirildi mi bilmiyorum ama film alanında görseller listeyi güncelle dememe rağmen gözükmüyor

İPhone için önereceğiniz bir uygulama var mıdır peki sorunsuz çalışan

Televizo da film resimleri açılmıyor eskisi gibi, güncelleme yaptığım halde yok

Televizo da resimler evet açılmıyor hocam

İlginç vpn ile de denedim her şekilde görünüyor, resim url lerini de kontrol ettim bir sorun yoktu yine de resim uzantilarini jpg olarak güncelledim tekrar deneyin.
Saygıdeğer üstadım istersen sor insanlara ama kanallar geç açılıyor ve resimler yok

İlginç vpn ile de denedim her şekilde görünüyor, resim url lerini de kontrol ettim bir sorun yoktu yine de resim uzantilarini jpg olarak güncelledim tekrar deneyin.
@hpgdisco Kardeşim,Eline,Emeğine,Sağlık.
Televizio 1.9.40 Surumu Kullanıyorum.Film Bolumunde,Kapak Fotografları,Acılmıyordu.Bendede.Listeyi Guncelleyince Sorunsuz,Acıldı.Suan,Dizi ve Film Kategori"sinde Kapak Fotografları "nın Tumu,Bende,Sorunsuz,Acılıyor.

Sorun,Yasayan,Arkadaşlar,9Xtream Player.Ucretsiz,Surumunu.Gogley"den İndirip.Deneyebilirsiniz.
9Xtream Player Google Play" den İndirip Xtream,Olarak,Panel Bilgilerini,Girip Kullanabilirsiniz.
Epg Haric En Sorunsuz Calıstıran 9Xtream Player Kapak Fotografları, Gorseller, Super.
Herkese,Tavsiye,Ederim.

📺 Xtream Codes API Destekli IPTV Panel Projesi

Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.

🔐 Üyelik Bilgileri
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

📊 İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 385
Film İçerik Sayısı: 20794
Dizi İçerik Sayısı: 4005

✏️ İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler. 🙏

❓ Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.

✅ Test Edilen Playerler
Android:
  • Televizo
  • M3uIptv
  • 9Xtream
  • Iptv Extreme
  • Ott Navigator
  • Tivimate Player
Windows:
  • SFVipPlayer
  • Iptv Smarters Expert
Linux:
  • Open Player

hocam iptv destegi olan uydu alıcı calısır mı ?

Geri