BIackEagIe
Paylaşımcı
- Konular
- 0
Televizo' da bir problem yokSinema ve Dizi gurup bölümündeki kanalların çoğu çalışmıyor yada açılması 1 dakikayı buluyor.Tivimate kullanıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Televizo' da bir problem yokSinema ve Dizi gurup bölümündeki kanalların çoğu çalışmıyor yada açılması 1 dakikayı buluyor.Tivimate kullanıyorum.
Kontrol ettim maalesef shamel tv yayın formatını desteklemiyor.Shamel tv de liste yükleniyor ama kanallar açılmıyor. Shamel tv de açmanın bir yolu var mıdır
Örnek bir film söyleyebilir misiniz?Bildirildi mi bilmiyorum ama film alanında görseller listeyi güncelle dememe rağmen gözükmüyor
Hiçbir film de görsel yok. Örnek veriyorum piyanist filmiÖrnek bir film söyleyebilir misiniz?
Şimdi kontrol ettim tüm filmler de görseller var, çalma listesini güncelleme yapıp deneyin.Hiçbir film de görsel yok. Örnek veriyorum piyanist filmi
Televizo da film resimleri açılmıyor eskisi gibi, güncelleme yaptığım halde yok
İlginç vpn ile de denedim her şekilde görünüyor, resim url lerini de kontrol ettim bir sorun yoktu yine de resim uzantilarini jpg olarak güncelledim tekrar deneyin.Televizo da resimler evet açılmıyor hocam
Televizo da da aynı kanalların açılması uzun sürüyor siz kontrol edin hızım 100 megabith kimse ile bu konuda iddialaşmam.Televizo' da bir problem yok![]()
Saygıdeğer üstadım istersen sor insanlara ama kanallar geç açılıyor ve resimler yokİlginç vpn ile de denedim her şekilde görünüyor, resim url lerini de kontrol ettim bir sorun yoktu yine de resim uzantilarini jpg olarak güncelledim tekrar deneyin.
@hpgdisco Kardeşim,Eline,Emeğine,Sağlık.İlginç vpn ile de denedim her şekilde görünüyor, resim url lerini de kontrol ettim bir sorun yoktu yine de resim uzantilarini jpg olarak güncelledim tekrar deneyin.
hocam iptv destegi olan uydu alıcı calısır mı ?Xtream Codes API Destekli IPTV Panel Projesi
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik Bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 385
Film İçerik Sayısı: 20794
Dizi İçerik Sayısı: 4005
İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.
Test Edilen Playerler
Android:
Windows:
- Televizo
- M3uIptv
- 9Xtream
- Iptv Extreme
- Ott Navigator
- Tivimate Player
Linux:
- SFVipPlayer
- Iptv Smarters Expert
- Open Player
Xtream codes desteği varsa deneyin çalışma ihtimali var.hocam iptv destegi olan uydu alıcı calısır mı ?
IOS icin hic test etme şansım olmadı ilk sayfada ki Android uygulamalarının iOS versiyonu olup olmadığını kontrol edin isterseniz.İos için hangi player indirilmeli