Ott nav playerda deniyorum kullanıcı adı ve şifre yanlış hatası veriyorIOS icin hic test etme şansım olmadı ilk sayfada ki Android uygulamalarının iOS versiyonu olup olmadığını kontrol edin isterseniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ott nav playerda deniyorum kullanıcı adı ve şifre yanlış hatası veriyorIOS icin hic test etme şansım olmadı ilk sayfada ki Android uygulamalarının iOS versiyonu olup olmadığını kontrol edin isterseniz.
Tekrar kontrol edin isterseniz.Ott nav playerda deniyorum kullanıcı adı ve şifre yanlış hatası veriyor
Yerel akış birimi ne seçilecek.HLS mi MPEG mı?Tekrar kontrol edin isterseniz.
Kullanıcı adı : hpgdiscoo
Şifre : 123456
Sunucu adresi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Vavoo yayınlarını nasıl gördünArkadaşlar url yi bağlantı kopyla yaptığınızda url yi http olarak kopyalıyor. Oysa url https olmazsa çalışmıyor buna dikkat edin.
Bi ikinci nokta ise arkadaşın listesindeki vavoo yayınlarını bazı playerler açmaz. Açmıyorsa farklı player deneyin.
Fark etmez hls seçebilirsiniz.Yerel akış birimi ne seçilecek.HLS mi MPEG mı?
Bazı yöntemlerle yayınların ana kaynak linki görülebilir. Ama görülmesine de gerek yo. Yayınların akışlarından da belli olur. Ve hatta vavoo daki herhangi bi linkteki kanal değişince sizin listedeki yayında aynı şekilde değişiyor. Güzel liste tekrardan eline sağlık.Vavoo yayınlarını nasıl gördün
Fark etmez hls seçebilirsiniz.
Vavoo yayınlarında kullandigim bır token var onu da görmüşsündür o zamanBazı yöntemlerle yayınların ana kaynak linki görülebilir. Ama görülmesine de gerek yo. Yayınların akışlarından da belli olur. Ve hatta vavoo daki herhangi bi linkteki kanal değişince sizin listedeki yayında aynı şekilde değişiyor. Güzel liste tekrardan eline sağlık.
Benim için önemli değil.Vavoo yayınlarında kullandigim bır token var onu da görmüşsündür o zaman![]()
iPhone daDenedikçe güncellemeye devam edeceğim bu mesajı
Linux altında snap desteği olanlar(ubuntu)Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulamasını da kullanabilirler.
Yine bütün linux dağıtımlarındaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.kullanılabilir. (Eski bir sistemde verimli çalışmasa da yeni aletler rahat çalıştırır)
Linux Mint kullanan arkadaşlar varsa, varsayılan hypnotix isimli uygulaması hiçbir xtream api çalıştırmıyor.
Özetle en verimli çalışanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.isimli uygulamadır.
Tek o mu , çift miTekrar kontrol edin isterseniz.
Kullanıcı adı : hpgdiscoo
Şifre : 123456
Sunucu adresi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ÇiftTek o mu , çift mi
Örnek istediğiniz dizi varsa belirtirseniz zaman bulunca eklerim.Hocam güncel dizilerle ilgilide bir çalışmanız var mıdır ekleyecek misiniz
İos içinde smarters İptv uygulaması sorunsuz çalıştı
Kontrol edeyim.hocam jet li nin 94 yapımı bodyguartd filmi var. film listesindede var fakaat açılmıyor. açmak için güncelleme şansın varmı. şimdiden teşekkürler
Hocam güncel tv dizilerinden Sahipsizler, Taşacak bu Deniz, Güller ve Günahlar, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Uzak ŞehirÖrnek istediğiniz dizi varsa belirtirseniz zaman bulunca eklerim.
Kontrol edeyim.
Gelmez!!!@hpgdisco hocam ero bölümü de gelirmi?
@hpgdisco Kemal Sunal' ın filmleri mevcut mu aceba? Değilse Filmler içerisine Kemal Sunal Filmleri kategorisi oluşturup, filmleri eklenebilirse minnettar oluruzÖrnek istediğiniz dizi varsa belirtirseniz zaman bulunca eklerim.
Kontrol edeyim.
Adnan hocam size sormamıştım amaGelmez!!!