İyi seyirler.ellerine sağlık güzel uygulama yapılmış tam da ihtiyacım oldugu vakit
Savaş filmleri kategorisinde olmali.Suç filmlerini hangi kategoriye koydun hocam kaybolmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İyi seyirler.ellerine sağlık güzel uygulama yapılmış tam da ihtiyacım oldugu vakit
Savaş filmleri kategorisinde olmali.Suç filmlerini hangi kategoriye koydun hocam kaybolmuş
Bende şu an sadece anime dizileri açılıyor, diğer dizi gruplarında "veri yok" uyarısı çıkıyor.Anime dizileri bölümüne 633 tane Anime eklendi.
Hocam m3uiptvde nasıl çalıştırdığınızı sorabilir miyim? Xtream olarak ekledim ama syntax hatası veriyor.@hpgdisco Kardeşim Google Play"den Tivimate Ucretsiz Surumu İndirip Kurdum Xtream Olarak Ekledim Gayet Guzel Calısiyor.
Ott Navigator,Tivimate,Televizio,ve M3uiptv Sorunsuz Sekilde Acıyor. Eski Surumlerinde Codec Sorunu Oldugu İcin Calısmıyor.Saygılarımla.
Önceden Eklemistim.Silip Tekrar Ekleyebilecekmiyim.Haber Ederim.Hocam m3uiptvde nasıl çalıştırdığınızı sorabilir miyim? Xtream olarak ekledim ama syntax hatası veriyor.
Hocam m3uiptvde nasıl çalıştırdığınızı sorabilir miyim? Xtream olarak ekledim ama syntax hatası veriyor.
Ufak bir güncelleme ile düzelttim tekrar deneyiniz.Önceden Eklemistim.Silip Tekrar Ekleyebilecekmiyim.Haber Ederim.
Silip Tekrar,Eklemeye Calıstım. @ibrahimbey Kardeşim.Haklısın Bendede Syntax Hatası Verdi.Maalesef.Suan İcin M3Uİptv Xtream Olarak Ekletmiyor.Api İle Alakalı,Bir Durum,Uyusmazlık Var Gibi,Diger Uygulamalarda Denemedim.Diger Uygulamalarda Ekleniyorsa,O Uygulamardan,Devam,Edebiliriz.Daha Once M3uiptv"ye Eklemis Olanlarda Liste Sorunsuz Calısıyor.Yeniden,Xtream Eklemeye, Kalkarsanız,M3uiptv"de Syntax Hatası Verip Ekletmiyor.
Bu Durum,Cozulmessede,Sorun Degil,Diger Calısan Uygulamalardan Devam Edebiliriz.
Bu Listede İlk Basta @hpgdisco Kardesimiz, Olmak Uzere.Emeği Gecen Herkesten Cok Tesekkur Ederiz.Elinize,Emeğinize,Sağlık.Saolun.Varolun.
Yeni fark ettim yine bir kod hatası yüzünden anime harici diğer diziler silinmiş, müsait zamanda tekrar eklerim.Bende şu an sadece anime dizileri açılıyor, diğer dizi gruplarında "veri yok" uyarısı çıkıyor.
simdiden tesekkurler ama ben hala anlamadim bu konura uzagim link varmi yada nasil kullanilir ne yuklemem gerekXtream Codes API Destekli IPTV Panel Projesi
Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.
Üyelik Bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.İçerik İstatistikleri
Canlı Yayın Sayısı: 385
Film İçerik Sayısı: 20794
Dizi İçerik Sayısı: 4005
İçerik Editörleri
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Neden İlla Televizo? Neden Diğer Playerlerde Sorun Çıkıyor?
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.
Test Edilen Playerler
Android:
Windows:
- Televizo
- M3uIptv
- 9Xtream
- Iptv Extreme
- Ott Navigator
- Tivimate Player
Linux:
- SFVipPlayer
- Iptv Smarters Expert
- Open Player
@hpgdisco Kardeşim M3uiptv Syntax Hatası Devam Ediyor.Duzelmessede Sorun Degil. Diger Uygulamarla Devam Ederiz.Tivimate,Televizio,Xtream Player Lite,Ultimate İptv Playlist Loader,9Xtream Player.Bunlarla Devam Ederiz.Emeklerin İcin Cok Saol,Kardeşim.Saygılarımla.Ufak bir güncelleme ile düzelttim tekrar deneyiniz.
Yeni fark ettim yine bir kod hatası yüzünden anime harici diğer diziler silinmiş, müsait zamanda tekrar eklerim.
Televizo uygulamasını indirin çalma listesi ekle kısmından xtream seçin ilk mesajda ki Kullanıcı bilgilerini girin liste gelecektir.simdiden tesekkurler ama ben hala anlamadim bu konura uzagim link varmi yada nasil kullanilir ne yuklemem gerek
Tekrar test ettim giriş yapılıyor,tamamen silip tekrar dener misin?@hpgdisco Kardeşim M3uiptv Syntax Hatası Devam Ediyor.Duzelmessede Sorun Degil. Diger Uygulamarla Devam Ederiz.Tivimate,Televizio,Xtream Player Lite,Ultimate İptv Playlist Loader,9Xtream Player.Bunlarla Devam Ederiz.Emeklerin İcin Cok Saol,Kardeşim.Saygılarımla.
@hpgdisco Kardeşim M3uiptv"de Daha Onceden Calısıyordu.@ibrahimbey Kardesimiz,Alinti Yapmis,Beni.Syntax Hatası Aldıgini Yazmis.Bende Calısıyordu. Denemek İcin, Listeyi Silip Eklemeye Calısınca,Bendede Syntax Hatası Almaya Basladı.Lakin Bu Sorun Degil,9Xtream,Televizio ve Ultimate İptv"de Calısıyor.Suan M3uiptv"de Xtream Olarak,Eklenemiyor.Kardeşim.Televizo uygulamasını indirin çalma listesi ekle kısmından xtream seçin ilk mesajda ki Kullanıcı bilgilerini girin liste gelecektir.
Tekrar test ettim giriş yapılıyor,tamamen silip tekrar dener misin?
Teşekkürler, şimdi sorun çözülmüş, elinize sağlıkUfak bir güncelleme ile düzelttim tekrar deneyiniz.
Yeni fark ettim yine bir kod hatası yüzünden anime harici diğer diziler silinmiş, müsait zamanda tekrar eklerim.
Allah razı olsun kardeşimteşekkürler
İyi seyirler.Teşekkürler, şimdi sorun çözülmüş, elinize sağlık![]()
Cümlemizden kardeşim.Allah razı olsun kardeşim
Hocam hala syntax hatası veriyor maalesefİyi seyirler.
Cümlemizden kardeşim.
Silinen diziler ile birlikte yeni diziler eklendi.
Ayarlararkadaşlar nasıl yapıcaz televizo yüklü nereye ne yapacağım biraz baktım da anlamadım
çok teşekkür ederim. yaptım. birçok film açılmadı nedense. ama açılan dizilerin bazıları yüksek çözünürlükmüş yapanın eline sağlıkAyarlar
Çalma listeleri
+ (Liste ekle)
Xstream codes
İlk mesajdaki bilgileri girin