GoldVOD Xtream Codes Destekli IPTV Panel Projesi

@parstv Hocam Bendede Aynı Sorun Vardı Film ve Dizi Bölümünde Acılmıyordu.
Bu Sorunu Cözdüm.Ayarlardan ts"de Kalmış hls (m3u8) Yapınca Calışmaya Başladı.Saygılarımla.
@hpgdisco ve yardımcı olan diğer arkadaşlar elinize emeğinize sağlık
@Kargo1975 selamlar bende dediğin gibi Televizo da hls (m3u8)yaptım .ancak filmler çalışmadı.dizilerçalışıyordu.

@hpgdisco ve yardımcı olan diğer arkadaşlar elinize emeğinize sağlık
@Kargo1975 selamlar bende dediğin gibi Televizo da hls (m3u8)yaptım .ancak filmler çalışmadı.dizilerçalışıyordu.
@powerboard Hocam Bende Size Cok Tesekkur Ederim Uzun Suredir Sizin Film ve Dizi Paylasımlarından Forum Olarak ve Sahsım Olarak İstifade Ediyoruz.Sizinde Elinize Emeginize Saglık.

Televizio"da Dun Ben Ayarlardan hls (m3u8) Yaptıgimda Film ve Dizi Bolumude Çalışıyor du.
Bugun Tekrar Baktım Filmler Calışmıyor Diziler Çalışıyor Sizinde Soylediginiz Gibi.

M3uİptv İle"de Denedim Film Bolumu Orda Sorunsuz Çalışıyor. Dizi Bolumu Calısmıyor.
Bende Anlayamadım Film ve Diziler mp4 Formatında Televizio "da Acilmayan Filmler,M3uİptv" de Acılıyor.Televizio "da Acılan Dizler M3uİptv" de Acılmıyor.

Sizce de Bu Neden Olabilir? @powerboard Hocam.Saygılarımla.

@hpgdisco Kardeşim Televizio "da Film Bolumu Haric Sorunsuz Çalışıyor Canlı tv Bolumunun Kategorilendirilmesi İyi Olmus Canlıtv ve Dizi Bolumu Sorunsuz Film Bolumunudeki Filmleri Acmiyor
M3uİptv" Canli tv ve Film Bolumu Sorunsuz Dizi Bolumu Acilmiyor.
Cihazım Next My Box Android 10 Linkleride Dogru Sekilde Xtream Olarak Ekledim.
Eline Emegine Sağlık Kardeşim.

maalesef Telvizoda çalışmıyor filmler.Diziler çalışıyor.OTT navigator de hepsi çalışıyor. canlı filmler ve diziler
@powerbard Hocam Ott Navigator"Google Play"den İndirip Kurdum.Xtream Olarak Ekledim.
Soylediginiz Gibi Canlı Tv,Film,ve Dizi Bolumunu Sorunsuz Sekilde Actı.Saolun Saygılarımla.
Şu An İcin Goldvod Xtream Linkini En İyi Calıstıran Player Ott Navigator Diyebilirim.

Televizo'da açmaması çok tuhaf daha doğrusu bende açması sizde açmaması garip. Şimdilik aklıma net bir durum gelmiyor ama belki de filmleri çektiğim site İSS seçiyor olabilir. Tek mantıklı açıklaması o şuan. Ama ott navigator acıyorsa ISS sorunu da değil. Tuhaf bir durum.

Televizo da hepsi çalışıyor birde televizo nun modlu olanını Bulsam açılırken tam ekran olsa güzel olur
belkide Televizonun modlusu ile denediğimizde filmler çalışmıyor olabilirmi.aklımda deli sorular.
@hpgdisco sendeki televizo normal olanmı yada versiyon hangisi

Televizo'da açmaması çok tuhaf daha doğrusu bende açması sizde açmaması garip. Şimdilik aklıma net bir durum gelmiyor ama belki de filmleri çektiğim site İSS seçiyor olabilir. Tek mantıklı açıklaması o şuan. Ama ott navigator acıyorsa ISS sorunu da değil. Tuhaf bir durum.
Bizdeki Televizio Surumleri 1.9.40 Eski Surum Premium Belkide Bundan Kaynaklı Olabilir Kardeşim
Senlik Bir Durum Degil Player Seciyor Sadece Aklımada Baska Bir Sey Gelmiyor.

adam akıllı diğer oynatıcılarda da çalışacak şekilde ayarlayamaz mısınız? televizo ısrarı neden?
Zaten o şekilde yapılmaya çalışılıyor. Yalnız her oynatıcı her şeyi desteklemeyebilir. O yüzden başka oynatıcılarda da test ediyoruz.

şu an en güzel ott playerda çalışıyor gibi geldi bana da :D vstro playerda ve m3u-iptv'de denedim olmadı.

Google play ücretsiz 1.9.9.1-g sürümü.
@hpgdisco Kardeşim Sanırım Codec Sorunu Yuzunden 1.9.40 Surumu Silip Yuklemek Gerek Yeni Surumu.
Premium Surumude Silmek İstemiyorum Sanırım.
Ott Navigator "le İzliycem.
Televizio Yeni Surumu Yukleyip Golvod Xtream Linkini Deneyen Arkadaslar Konuya Yazarlarsa
Bizlerde Ogrenmis Oluruz.Saygılarımla.

Geri